Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
na most, sztem a memóriák korlátozzák, mert most ugye 400-on vannak és így 200-as FSB lehet a max (
) de bben a táblázatban (1. hsz) úgylátom 200mhz-es FSB felett csak a DDR2 ramok osztóit (meg szorzóit) írják le, de gondolom, hogy egy 225-ös FSB-től (500mhzs) még nem szálnának el
akkor most azokat hogyan állítsam be, hogy bírják a magasabb FSB-t?
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
valaki segítsen, hogy mit csináljak , hogy tudjam húzni a procit, mert most az overclockingba ha húzok 10 %-ot akkor kiírja, hogy overclocking is failed
ezekhez a szorzókhoz meg osztókhoz egyelőre nem nagyon értek, a procim még mindig 3.2-es P4, lécci valaki segítsen (képet megköszönnék
-
feka007
veterán
nah, Asusról ennyit, ekkora szar BIOS-t még nem láttam, (már sorry) nem lehet itt semmit sem állítani

[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
-=shitty=-
üzenetére
köszi, az FSB 800 mhz, és ki is kapcsol túlmelegedés esetén, már volt ilyen, és azóta van ez a fain kis Spire coller rajta.még annyit kérnék, hogy légyszi írd le pontosan, hogy hol kell a processzor órajelét megemelni, mert a bios-ban csak kiírja, de állítani azt nemtudom, hogy hol kell

-
feka007
veterán
még annyit, hogy adjatok tanácsot, hogy az FSB-t meg a töbit hogyan állítsam be, hogy elérje a 3.7ghz-et.és min legyen a feszültség?

-
feka007
veterán
válasz
-=shitty=-
üzenetére
köszi, megpróbálom

-
feka007
veterán
szeretném jól felhúzni a P4 3200 mhz-es procimat (sima northwood azthiszem), de még nem próbáltam szóval a segítségetekre lennék szorulva.meddig tudom biztonságosan felhúzni (egy jó 3.7 Ghz kijön?)?kérlek, részletesen írjátok le, hova kell belépnem, vagy éppen mien programmal tudnám ezt végrehajtani.(sürgős lenne)ja, és a hűtő egy Spire CoolWave III
köszi előre, 'estét!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de bben a táblázatban (1. hsz) úgylátom 200mhz-es FSB felett csak a DDR2 ramok osztóit (meg szorzóit) írják le, de gondolom, hogy egy 225-ös FSB-től (500mhzs) még nem szálnának el
akkor most azokat hogyan állítsam be, hogy bírják a magasabb FSB-t?