Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Toshiba notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1kk0
csendes tag
Srácok, lenne egy nagy problémám...
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövedelem
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- No Rest for the Wicked
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!