Új hozzászólás Aktív témák
-
M1kk0
csendes tag
bocs, nem frekijét, feszkóját
-
M1kk0
csendes tag
Hát az én tuningomról annyit, h 506os p4em van, ami alapból 2.66-on megy, és gyári hűtővel stabilan tartja magát 3.5ghz-n is^^ most 1.4625volt feszkó megy Vcore-nak, tartós fearezés után 63 fokos a proci, ami még viselhető.

-
M1kk0
csendes tag
Különben lehet ezt így külön kapni? Kb mennyibe kerül?
-
M1kk0
csendes tag
Fűteni azért nem fűtenék vele
de hát ja, van egy hőfoka... akkor veszek olyan pasztát amit mondtál
köszi^^ -
M1kk0
csendes tag
thx, nincs rajta az a gyurma cucc, különben pedig jól rajta van a hűtő, de ezt én sem akarom elhinni, meg is nézem... vagy kéne rá az a gyurmás anyag???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
M1kk0
csendes tag
Srácok, lenne egy nagy problémám...
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de hát ja, van egy hőfoka... akkor veszek olyan pasztát amit mondtál
köszi^^
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!