Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabeeweb
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hú köszi a leírást, Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. ezek már megvannak! de most már nemérdekel mindent elállítgatok hátha sikerül! Mindent megtudok oldani a szar gépen, de a proci felhúzás egy relytelem.. nembírom
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?