Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Nah, úgy néz ki, hogy megoldódott a probléma:
Felraktam az új drivert, úgy néz ki, hogy nem változott semmi. Elindítom a mediplayer-t, hát megy a szám, aztán megakad, picit ugrál, aztán megy tovább....Na, gondoltam, csinálok még egy próbát, és láss csodát: a következő szám királyul lement.
Na mondom HALLELUJA.... Elindul a következő szám, én meg elindítom az IE-t, hogy megírjam neketk eme üzenetem, erre a szám megakad, majd a windowsm mp. is kiakad. Mondom bazze.....ha nem nyúlok a géphez akkor kiszenvedi a hangot, de egy sima böngésző megöli?
Ekkor ött a JetAudio, amit még az MP3 playeremhez kaptam, és láss csodát:
1. Sokkal szebben szól minden
2. Csinálhatok bármit(megírhatomezt a hozászólást
) semmi szaggatás, semmi sz*r
Úgyhogy köcce a helpet
most szerzek egy komol.yabb hűtőt, és megyek feljebb ha lehet. Ha sikerül vmi majd írok.
THX!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) semmi szaggatás, semmi sz*r
most szerzek egy komol.yabb hűtőt, és megyek feljebb ha lehet. Ha sikerül vmi majd írok.