Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Konvertálás, tömörítésre kiváló választás
Egyenlőre én is csak a gép indulásakor hallom felpörögni az ATI kártyám ventijét, de már tervbe van véve nálam egy kis kikapcsolódás
Szóval csak annyit akartam általad publikálni, hogy aki tűzfal és antivirus progik alatt játszik, ott dual core-n gyorsul a játék, ha viszont pause-oljuk a rezidens kütyüket, akkor tök mind1 dual vagy single.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen alaplapot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyenlőre én is csak a gép indulásakor hallom felpörögni az ATI kártyám ventijét, de már tervbe van véve nálam egy kis kikapcsolódás
Szóval csak annyit akartam általad publikálni, hogy aki tűzfal és antivirus progik alatt játszik, ott dual core-n gyorsul a játék, ha viszont pause-oljuk a rezidens kütyüket, akkor tök mind1 dual vagy single.