- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Hali!
Lenne egy kérésem hozzátok emberek.Van itt a PH!-egy olyan topic hogy ''Rosetta@home'' nem tudom hogy ismeritek-e a programot.
''A rosetta@home célja az,hogy meghatározza a 3 dimenziós alakját a proteineknek, ami végül ahhoz vezet hogy megtalálja a gyógymódokat sok nagyobb kiterjedésű betegségekhez. Új proteinek szerkesztésén törekszik, amik gyógyítanák a HIV, malária, rák és Alzheimer kór betegségeket.
2 hete kezdtem bele komolyabban az itthoni 4 gépemen+a barátom segít még be. Ennek köszönhetően a magyar egyéniben már 38. helyen vagyok, a Hungray csapatban a 2. helyért fogok csatázni hamarosan, és ez elkeserít. Mármint pontosabban az,hogy,hogy mindössze 500 user használja csak a programot Mo-on, és ennyire gyalázatos tempóban.
Ezért engedelmetekkel elindítottam a rosetta@home Prohardver! csapatot, és szeretném a segítségeteket kérni. A Ph-s fórumtársaimmal együtt olyan gépeket birtoklunk, amivel kis csapatunk 20-30fővel akár a top10-be is bekerülhet!''
További információk a topicban kérlek gyertek segíteni ti is-e közös cél érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Issey Miyake Nuit D'Issey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest