- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
schenker
tag
Nomost megprobalok kielegito valaszt adni minden kerdesedre!
Celron CPU: eleg olcso, magas orajel, de keves a cache benne!
Ezzel sajnos nagyon csinyjan bantak! Tehat tegyuk fel, hogy tenyleg 1700 koruli CPUt veszel. Sajna ezek melle a procik melle nem erdemes 400as DDR RAMot pakolni, mivel ugysem hasznalna ki! Tehat eleg a 'mezei' 266DDR ebbol 256MB min. 15e Ft. Egyebkent a CPUrol esven szo, + kell emlitenem hogy van egy elado Celeron 2.0 GHz es CPUm. Jelenleg ez a legerosebb a Celeron kategoriabol. 2 hete uzemel tokeletesen. Ha erdekel 17-18e Ft ert odaadom. Azert adom el mert van penzem P4 re es a lehetoseggel elven le is cserelem. Egyebkent jol huzhato, 2.68GHz en (FSB=133MHz) tokeletesen mukodik semmi + fesz, nem akad nem fagy! Nekem azt irtak a topicban hogyha stabil, nyogodtan huzhatnam meg feljebb.
A 3.0GHz et valsz. elerhetnem. Szoval eddig: Celeron CPU + 266DDR RAM + ...
Es itt jon az alaplap tema. Szerintem ami gyartokat felsoroltal azok eleg jok. Masban nem is igazan erdemes gondolkoznod! Nekem MSI 648 Max alaplapom van, szerintem eleg korrekt: 8X AGP, 266/333/400 DDR RAM 3 GB ig megy bele!, 400/533 FSB tamogatas... Mondjuk tobb mint 30 HUF ert vettem, de talan a Mistralban +kapod 27 ert. Szerintem ha jot akarsz olcson mindenkeppen ABit ot kellene venned! A RAMBUS os alaplapot pedig felejtsd el/ ugyszinten a 400 DDR t!
Egyebkent az altalad emlitett gyartok mindegyikenek vannak igen jo alaplapjai, csak a +felelot kell valasztani. Szerintem neked pl: a 8X AGP nem lenyeg + az 533 FSB sem.
Meg vmi: az alaplapra integralt sok baromsagot sajnos + nagyon nehez elkerulni!
Osszegezve: minimalisan is 50e FTra van szukseged! (Az alaplapot 18-20 korul szamitottam)
Remelem segiteni tudtam!
Aktív témák
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest