- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Én sem így értettem, de ettől függetlenül szerintem Bastion inkább late-game hero - pugok ellen aláz mindenhogy, de ha van egy kicsi összhang az ellenfélnél, már nem tud olyan sokáig élni. A másik ilyen hős szerintem Reinhardt - sokan elbízzák magukat vele, mert hogy előttem van a pajzs = hallhatatlan vagyok, de olyan jó nézni amikor Symmetrával (akiről ugye mindenkinek az él a fejében, hogy ratyi a fegyvere) megtolja az ember gömbökkel, mikor apad az élete bepánikol, chargeol és aztán jól meghal
Vicces, de 10-ből 7 Reinhardt tényleg ezt csinálja (nekem is ez volt a reakcióm eleinte). Chargeolás közben lőni kell rá, ilyenkor a legvédtelenebb, s a healertől is gyakran elszakad. Illetve pajzs mögött a hátulról jövő támadásokat is az egész csapat megszívhatja. Igazából nekem a Bastion-t védjük be a Reinhardt shielddel is azért tűnik felemás megoldásnak, mert 1 immobilis herot még általában eltűr a csapatösszeállítás, de ha már 2-en cövekelnek le egy helyre akkor 2-en válnak könnyű célponttá.
Szumma szummárum valóban nincs rossz hero vagy összeállítás, de amelyik karakter a mozgékonyságát áldozza fel plusz sebzésért vagy életért cserébe, azzal szerintem nehezebb jól játszani egy ilyen fedezék és kerülőút orientált játékban (McCree is milyen szánalmas halálokat tud már produkálni, mikor mondja, hogy It's High N...blöööö). Legalábbis szerintem jobban díjazza a játék azt a taktikát, ha a csapat homogénen próbálja lefedni az arcvonalat, mint azt, mikor több játékos tömörül kis helyre (support hero range meghatározó). A pályák kialakítása is olyan, hogy a végéhez közeledve a védekező fél egyre több fedezéket kap, a támadók által használható kerülők minősége és mennyisége pedig egyre alacsonyabb lesz - én ezért tartom jobb ötletnek, ha csak a végén vált valaki Bastionra. Nem mondom, hogy nem működhet már az A pontnál, de így talán érthetőbb, miért fogalmaztam úgy, ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Macska topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest