- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru95
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #31245 üzenetére
Elsőre a saját routeren állítottam be a No-Ip-t. Most átállítottam a külsőre. A port forwarding-ot hogyan kéne beállítanom a két routeren? Jelenleg úgy csináltam hogy a külső routeren a 7-9 és a 3389-es portot átirányítottam a saját routerre és ugyanezeket a portokat beállítottam a saját routeren a gépemre
-
pcguru95
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #31228 üzenetére
A T-home-os routeren be kell állítani port forwarding-ot vagy töröljek minden beállítást rajta és csak a saját routeren állítsam be?
-
pcguru95
csendes tag
Sziasztok!
D-link DMC704 típusú routeren be tudok állítani IP broadcastot? Szeretném beállítani a wake on lan-t de csak akkor megy ha fix IP-t adok meg, amit meg elfelejt a router mert nem lehet beállítani statikus IP címet. Próbáltam a port forwarding-nál beállítani a megfelelő portokra a 255.255.255.255 vagy a 192.168.0.255 Ip címet, de így meg egyáltalán nem tudtam bekapcsolni a gépet neten keresztül. Szerintetek mit tudnék csinálni?
Köszönöm előre is. -
pcguru95
csendes tag
D-link DMC704 típusú routeren be tudok állítani IP broadcastot? Szeretném beállítani a wake on lan-t de csak akkor megy ha fix IP-t adok meg, amit meg elfelejt a router mert nem lehet beállítani statikus IP címet. Próbáltam a port forwarding-nál beállítani a megfelelő portokra a 255.255.255.255 vagy a 192.168.0.255 Ip címet, de így meg egyáltalán nem tudtam bekapcsolni a gépet neten keresztül. Szerintetek mit tudnék csinálni? Köszönöm előre is.
-
pcguru95
csendes tag
Sziasztok!
A T-home adott egy D-link DMC704 típusú routert amin be szeretnék állítani egy gépnek statikus IP címet. Nem találom hogyan tudnám megcsinálni.
A Wake On Lan-hoz kellene egy statikus IP cím a gépnek. Amikor kikapcsolom a gépet még működik, de ha több időre van kikapcsolva a pc már nem tudom felébreszteni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged