- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Léteznek esetleg speciális utp kábelek, amik szűkre szabott erezettel és burkolattal készülnek? Szűk keresztmetszetű kábelre gondolok. Adott egy fali cső - viszonylag szűk - ráadásul sima felületű, tehát nem az új villanyszerelési gégecső. Ahol most egy koax van, amire már nem lesz szükség. A koax az a régi zöld még a 90'-es évekből. Talán valamelyest vastagabb mint a mostaniak. Ennek a helyére kéne befűznöm három utp kábelt!Ötleteket szívesen fogadom.
T -
tomi5244
őstag
válasz
Gubek-Einste #33695 üzenetére
v1.2 kivitel, amit nem is értek mert friss firmware meg csak v1 és v2höz van.
-
tomi5244
őstag
Üdv! Nem tudom jó helyen járok e?!
Adott egy TP-link wifi extender. A quick setup frankón frankón beállítható a kütyü ami a wifi jel erősség növelésére tökéletes. De én most más szemszögből közelíteném meg, kérdés, hogy lehet e?
Van LAN bemenete is, azon adnék neki jelet a routertől és egy sima access pointot csinálnék belőle, de sehogy nem akar összejönni. Alkalmas ez a kütyü egyáltalán erre? A leírása kitér rá, hogy laon keresztül is lehet rá csatlakoztatni eszközöket, de szerintem, úgy kell, érteni, hogy a kapott wifi jelet továbbítja a LAN-on.
Köszi!
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged