Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Reggie0 #71007 üzenetére
Ja, aha, értem.
Érdekesek a meglátásaid a POE-val kapcsolatban. Manapság már egész hatékony switchek vannak, és a kompatibilitást sem érzem akkora érvnek, hiszen visszafelé OK, így egy POE+os switch kb. azokat az eszközöket röhögve elviszi, amiket soroltam.A villámvédelem fontos, de az nem a LAN feladata lesz, hanem a villanyszerelőé és a megfelelő túlfesz és villámvédelem fogja "megoldani".
Ekkora felújításánál úgyis új földszonda kell a villanyóra, vagy az elosztódoboz melett.
Kütyüknek meg egy külön kör, meg persze fí relé.Szünetmentesek nagy része olyan, hogy csak figyeli mikor kell kapcsolnia (line-interaktív), nem folyamatosan akksiról megy a táplálás. Csak akkor lép közbe, amikor kell. Addig csak figyel.
Szerintem sokkal könnyebb egy helyen kezelni az eszközöket, mint mindegyikhez külön tápot is vinni. Pláne mondjuk egy plafonon lévő AP-nál az nem lesz túl esztétikus.
Más részről meg, ha áramszünet van, akkor a szünetmentes kapacitásától függően a net és a wifi tud tovább menni, nem kapcsol le, ahogy a kamerarendszer sem, szóval lekapcsolhatja a betörő az áramot, attól még mehet tovább a felvétel.
Hasonlót átéltem én is, mint a kérdező.
Olyan házat újítgatok föl én is, ahol nulla LAN kábelezés volt akkor, amikor megvettük.
És nálunk is kénytelen voltam pár helyre külön switchet berakni, mert nem lehetett annyi csövet bevésni a falba.
Jobban szeretném, ha egy helyen kellene kezelnem ezeket.
A vezérlés is könnyebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest