Legfrissebb anyagok
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti74
csendes tag
válasz
tzscske #3942 üzenetére
Kösz szépen. A gond cska az hogy a tűzfalat már rég kikapcsoltam, és biztos ami biztos a csoportházirend biztonsági rendszerében is, úgyhogy tűzfal "elvileg" az egész rendszeren le lett tiltva. Közben megtaláltam az IPSec modul házirendjét is és azt is kilöttem. Most már az általam ismert két blokkoló forrás le van tíltva teljesen.
A kábel ugyan lehet, de akkor a LÁTÓ GÉPNEK TUDNIA KELLENE PÖNGETNI A MÁSIKAT, VAGY NEM?MINDENKINEK !!!!!
Az nem lehet, hogy valamivel összeakadnak az IP címek, és a csomagok valahova máshova küldi a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest