- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
cech19960320 #11038 üzenetére
Az 5 ATM csomag nem jó neked most, mert csak a következő hónapra lehet megrendelni. Ha decemberben kell felvenned a pénzt, akkor hiába kapcsolod be a kedvezménycsomagot most, csak januárban aktiválódik.
-
Peter.70
addikt
válasz
cech19960320 #11038 üzenetére
A számlához tartozó kártyának is van egy kp felvételi limitje.
Azért írtam a 1,5 misit, mert Smart szla csomagot írtál, ehhez jó eséllyel egy online smart kártya tartozik, melynek a max ATM limite 300K -
Peter.70
addikt
válasz
cech19960320 #11036 üzenetére
Akkor csak a 1,5 misi megoldható kb 600 HUF-ból
-
Peter.70
addikt
válasz
cech19960320 #11034 üzenetére
kb 600 Ft az 5 ATM havi díja. Ezzel ki tudsz venni 1,5 MFt-t. 2 hónap dec-ben és jan-ban ki tudod venni a 3 misit kb 1300 Ft-ba kerül
-
cech19960320
tag
Sziasztok!
Smart számlacsomag, 3 millió Ft KP felvétel lesz esedékes nemsokára..
mi a legolcsóbb módja ennek?Ahogy nézem automata (ki se adná) drága, bankfiókos szintén….
Legolcsóbb az idegen bankfiókos lenne, de nem tudom van-e olyan bank, ahova besétálva, csak úgy kiadják a 3 millát egy OTPs kártya terhére azonnalelőre is köszi a tippeket
-
KubanitoS
veterán
Sejtem a választ, de azért kérdeznék: Smart megtakarítási számlára, vagy Webkártyás számlára vajon lehet belőni csoportos beszedést?
-
BB9000
senior tag
Sziasztok!
OTP Simple mobil appal kapcsoltaosan kérdeznék: Csak két funkciót használok : csekkbefizetés és QR vásárlás. A többi funkció nem érdekel. Ezt a kettőt előre hoztam a listában, de amikor valamit fizetek, -akár csekk, akár QR kódos- akkor az app önhatalmúlag átrendezi a listát és összevissza hátra pakolja ezeket. Van valami olyan rejtett -vagy nem rejtett- beállítási lehetőség, amviel erről le tudnám beszélni? Azt szeretném, hogy hagyja úgy, ahogy én sorbaraktam. Kösz előre is. -
LeRoy18
aktív tag
sziasztok
Új otp internetbank regisztráció során találkozott már valaki a következó hibaüzenettel?
Az azonosítódhoz tartozó mobiltelefonszámmal már regisztráltál egy OTP Digitális Fiókot
Biztonsági okokból egy mobiltelefonszám csak egy OTP fiókhoz kapcsolható. Javasoljuk, hogy lépj be a korábban regisztrált OTP Digitális Fiókoddal, ahol külön profilként eléred a megadott azonosítóhoz tartozó számlákat is.
A mobiltelefonszámodat bármelyik bankfiókunk módosíthatod.
A problémám az, hogy az apukám új otp internetbankjának regisztrációja során a megerősitő sms kódot az édesanyám telefonszámára küldik. Az anyukám telefonszámához pedig már létezik egy otp digitális fiók, amit én korábban sikeresen regisztráltam. Valószinuleg a szerzódéskötéskor az apukám telefonszámának is az anyukám telefonszámát adták meg. Viszont hiába modositom a régi, otp direkt rendszerben apukám telefonszámát egy másik, különböző telefonszámra, az új otp internetbank regisztráció során a megerősitó sms kód változatlanul anyukám telefonszámára érkezik. Ma mindketten hiába jelezték személyesen a problémát egy otp fiókban, az ügyintéző nem oldotta meg a gondot. -
Croft-21
őstag
Nemrég kötöttem OTP áruhitelt 12 hónapra. Hogyan tudom beállítani az új mobil bankban, hogy lássam az áruhitelből mennyi van még hátra? A chaten azt írták majd automatikusan hozzá adódik az apphoz, de ebben azért kicsit kételkedek.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
headhunter #11022 üzenetére
Számlaszámot nem tudsz megadni, csak a virtuális kártyád számát.
Igen a virtuális kártyát erre, online vásárlásra találták ki.
De Alin már lehet paypallal is fizetni, én inkább azt használnám, úgy hogy a virtuális kártyát mögé rakom -
Viper26
nagyúr
Tegnap volt egy Alzás refund, sms jött is az összegről, de az egyenlegem nem változott, ilyenkor ez több idő?
Egyelőre számlatörténetben sem látszik. -
viktorhu
veterán
válasz
headhunter #11010 üzenetére
Ennek semmi köze az utaláshoz, természetesen a kártyás visszatérítés működik online vásárlásból, az része a kártya szolgáltatásainak. Utalni tényleg nem tudsz rá kívülről.
-
headhunter
addikt
OTP-s Webkártyához kapcsolt számlaszámra lehet utalni pénzt (pl.: Aliexpress pénz visszatérítés, stb..) vagy csak kizárólag a saját számláról?
CIB-nél működik. (CIB Visa Internetkártya)
-
válasz
herdsman12 #11007 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Egy normális világban így kellene működnie. Talán a "hanyatló" nyugaton így is működik.
De ebben a beteg világban én ennek is örülök, hogy nem 3 hét, meg 1 hónap. -
tomp
félisten
válasz
Peter.70 #11004 üzenetére
Szimplán a mai fb bejegyzésük:
"FRISSÍTÉS: a hibát elhárítottuk, újra stabilan működnek szolgátlatásaink, elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Az esetleges panaszokkal kérjük keressétek ügyfélszolgálatunkat.
Kedves Felhasználóink, ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a Simple rendszerében jelenleg lassulás tapasztalható. A probléma elhárításán dolgozunk, az esetleges kellemetlenségekért türelmeteket és elnézéseteket kérjük." -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Mostanában mik a tapasztalatok a simple pay mobillal való fizetéssel? -
válasz
GabN73 #11001 üzenetére
A "legkésőbb jövő hét szerda"-ából lett csütörtök. Ez nem rossz teljesítmény. Főleg úgy, hogy az OTP központi üfsz-a azt mondta, hogy "kizárt", hogy jövő hétre megoldódjon. És ők is 15 munkanapot mondtak. És mégis. Le a kalappal, én őszintén nem számítottam erre a hétre ezek alapján. Tévedtem.
-
GabN73
addikt
válasz
Bounti #10994 üzenetére
Régen valóban volt, gondolom az újra akarják megcsinálni, így egyelőre fiók a megoldás.
rothfb
Nem azt mondtam hogy 15 banki munkanap minimum, hanem hogy ennyi idő alatt kell megoldaniuk. Ez lehet 5 nap, meg 13 is. De mint látod, prémium ide vagy oda, mégse 2 nap lett :))
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest