- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #11199 üzenetére
köszi
-
válasz
Peter.70 #11194 üzenetére
Köszönöm!
cellpeti
Jelenleg nem tudsz utalni külföldre, csak a régivel.Többieknek, akik korábban válaszoltak.
Regisztráltam az újra, és az van, hogy valóban nem lehet számlát hozzáadni, ugyanakkor átvette a régiből édesanyám számláját meghatalmazással együtt...
Élesben még nem próbáltam, hogy ténylegesen tudnék-e róla utalni, de kiválasztható, mint forrás számla... -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
az új OTP oldalon, hol tudok külföldre utalni?
-
viktorhu
veterán
válasz
alex devil #11196 üzenetére
Nem hiszem, már 2005-ben is utaltam a wapos otp oldalon mobilról - és már akkor sem volt limit.
Arra emlékszem csak, amikor bevezették 50 ezer forint fölött a kötelező mobil aláírást, ha valaki nem állította be, akkor tényleg volt egy 50 ezres limit.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
jól emlékszem, hogy valamikor hajdanában a Smartbankban csak a sablonként mentett számlákra lehetett utalni? -
Llew
senior tag
Az sms-eket hol kell kikapcsolni. Emlékeim szerint megcsinaltam már az új appra átállaskor, de még mindig jönnek.
-
Peter.70
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #11193 üzenetére
A push üzenetnek nem lesz díja. Együtt az új internetbanknak és a mobil alkalmazásnak ( új digitális szerződés ) lesz 499 Ft a havi díja
-
Köszönöm a választ.
(remélem, amikor már kötelező lesz a váltás, akkora azért csak bekerül ez a szolgáltatás...)Ha már úgyis itt vagyok, akkor még egy kérdés: Arról van valami VALÓS infó, hogy az új SmartBank-ban a PUSH üzenetek fizetősek lesznek-e, ha igen, mennyi lesz a díja stb stb?
leslieke #11190
Gondolom, a gyerkőcre nem kellett külön nyilatkozatot személyesen aláírni(mindkét félnek) halálozás esetére...(Mint írtam, nem az "alap" általános meghatalmazással rendelkezem a számla felett)
Akkor inkább kivárom a kötelező váltás dátumát, párhuzamosan nem akarok régi és új felületet használni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vnorbi #11191 üzenetére
Köszi. Nem találtam volna meg.
Gondolom erről a Jump-ról nem érdemes váltani sehova. Még anno Juniorról raktak át erre, ha jól rémlik.
Van egy devizaszámlám is, amin maradt 3.6 euró.
Ezt hogyan tudom megszüntetni és átutaltatni magamnak a 3.6 eurót?
(Nem hiszem, hogy mostanság kellene a devizaszámla csak ideiglenesen kellett)
A megszüntetés is vajon pénzbe kerül?
Ha megszüntetem és 1 év múlva újra kell, akkor vajon mérgesen néznek rám? -
vnorbi
aktív tag
válasz
Atomgeszi #11187 üzenetére
Ezek a kódok elég jól össze vannak szedve a Kiegészítő Hirdetmény az általános értékpapír forgalmazási információkról dokumentumban a 30. oldalon (a link a most aktuálisra mutat, idővel ez majd elévül).
A LAKE a Jump kódja. A lakossági elektronikus a LAES.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD #11178 üzenetére
Én a gyerek számláját látom az új alkalmazásban is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Illetve a LAKE számlacsomag elnevezés mit jelenthet, mert a google nem a barátom, vagy hülye vagyok hozzá.
-
Atomgeszi
nagyúr
Időszakos költségek 168 Ft
Ezt mire vonja?
-
csababarca
őstag
. sztornó.
-
namenlos
tag
válasz
GabN73 #11177 üzenetére
Ez van az üzletszabályzatban: ha van telefonos ügyintézői és internetes direkted is, akkor Net-re, különben Tempo-ra történik a Jump váltása. Az nem feltétel, hogy már Jump alatt legyen webkártyád. Mivel a Net már nem értékesíthető számlacsomag, csak korosztály-váltással lehet belekerülni, ennek viszont ez a feltétele, én is így kerültem bele.
-
válasz
Nem került be.
-
Peter.70
addikt
válasz
Én amíg ki nem vezetik a régit használom
-
Édesanyám bankszámlájához teljeskörű hozzáféréssel rendelkezem (teljeskörű, ami halálozás esetén "megkerüli" a hagyatéki eljárást, tehát amihez úgy is hozzáférhetek, miközben a hagyatéki eljárás még zajlik)
A kérdésem az, hogy az új internetbankba bekerült már az az opció, hogy édesanyán számlaszámát hozzá tudjam adni és kezelni a fiókomból?
(Régi internetbankban megy minden rendesen, de mintha régebben olvastam volna, hogy az újba még nem került bele ez a szolgáltatás, nem tudom, hogy ez jelenleg is így van-e) -
GabN73
addikt
válasz
namenlos #11175 üzenetére
A számlacsomag módosítás attól függ, hogy, mit írtál alá, és mit igényeltél mellé. Nekem Jump van még, van hozzá webkártya, teljeskörű direkt, mégis Tempóba raknának át.
A telefonos ügyintézői meg semelyik számlához nem kötelező, az a Direkt szerződésedhez kapcsolódik, nem a számlához.
-
MasterMark
titán
válasz
pajorgergo #11174 üzenetére
.
-
namenlos
tag
válasz
pajorgergo #11174 üzenetére
A telefonos ügyintézői szolgáltatás a lényeg, hogy az mindenképp legyen. Anno emiatt mentem be én is - ilyet kötni - nem is értették, minek nekem ez, aztán felvilágosítottam őket, hogy ez a Net szlacsomag alapfeltétele.
-
namenlos
tag
válasz
sweatyy #11162 üzenetére
Net vagy Tempó - függetlenül attól, hogy ezeket már nem értékesítik
"Amennyiben a Számla legfiatalabb tulajdonosa is betöltötte a 28. életévét, és a havi zárlati napon a számlának legalább az egyik tulajdonosa rendelkezik OTPdirekt szerződéssel telefonos ügyintézői és internetes alapcsatornára vonatkozóan, akkor az OTP Bank a számlacsomagot a továbbiakban a Net számlacsomag, ellenkező esetben a Tempó számlacsomag feltételei szerint kezeli, és az azokra vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményben megjelent díjtételeket számolja fel." -
Peter.70
addikt
válasz
rajcsanyiz #11171 üzenetére
Nekem simán végig ment a regisztráció. Igaz, kb 6 hónapja
-
rajcsanyiz
újonc
Andoridon jártatok, úgy, hogy az új OTP mobilapp regisztráció nem megy végig (a smartbank helyett az új rendszerük). Az email kiküldése helyett a bejelentkező oldalra dob, majd ott már hiába, nincs tovább. Írtam a banknak kétszer is, majd talán elirányítanak az illetékesnek. Mert hiába az ügyintéző, ha rendszer hiba van... Máricusban, ha nem oldják meg a gondot borítékolom, hogy nagyon sok hozzám hasonló ügyfelük lesz. Szóval valakinek, valami tanácsa, vagy legalább jártatok így!?
-
tomp
félisten
válasz
namenlos #11160 üzenetére
Na igen az első ajtós járművekre van esélyed, hogy nem szállhatsz fel. Vagy veszel jegyet a sofőrtől aminek az összegét behajtod ezeken vagy hazamész taxival aminek a viteldíját szintén behajtod rajtuk mivel a Simple miatt kellett igénybe venned a taxit.
Én is a nemzeti appot használom. Mindig megy, gyors.
Peter.70
Amióta elérhető Mobiljegy appban a bérlet, azóta használom. Bérlet vásárlás: havi bérlet,(ott a SZIG szám), fizetés mentett kártyával, fizetés, ujjlenyomat, kész. Ez kb 5mp!
Múlthónap végén vettem reptéri vonaljegyet. 4mp volt az egész!
Utána megvettem egy másik telefonon is a jegyet.
Nekem Wise kártya van mentve az appban. Másik telón az adott illető OTP-s kártyája. Nála lassabban ment a fizetés. Kb 2x több idő volt. -
válasz
donbig #11161 üzenetére
Én parkolásra a "Mobilfizetés" nevű applikációt használom. Nemzethy, de legalább eddig mindig működött. Külön számlát lehet csinálni, ahová átutalsz egy bizonyos mennyiségű összeget és gps, térkép, zónabeazonosítás alapján indítasz online parkolást. Folyamatosan nyomonkövetheted éppen mennyinél tartasz és bármikor leállíthatod. Forintra annyit fizetsz, ahány percet parkoltál. Annyi, hogy van egy egyszeri kényelmi díj, parkolásonként valami 50 Ft, ha jól rémlik...
A zóna számát kell csak egyeztetned, hogy az stimmeljen, ha nem stimmel, mert zónahatáron vagy pl, akkor kijelölöd a zónát kézzel a térképen.
Off vége!
Simple nekem csak a mobilos fizetés miatt van fent és az legalább 10-ből 10-szer működik is. -
sweatyy
csendes tag
Sziasztok!
Jump számlacsomagom van amiből még a junior után raktak át, de ha jól tudom a jump is max 28 éves korig lehet, amiből lassan szintén ki korosodok.
Milyen csomagba raknak át maguktól? -
donbig
tag
A Simple alkalmazással alapvetően elégedett vagyok, eddig amikor használtam működött. Ma viszont parkolást akartam indítani a kórházból, úgy hogy aput bármikor behívhatták, nekem meg ott kellett volna maradni a táskákkal. Szóval talán ez volt az első kellemetlen szituáció,amikor megtapasztaltam, hogy mennyire fontos,hogy stabilan működjön. Érdekes, hogy sms-ben indítottam parkolást, a visszaigazoló sms sem jött meg, fogalmam sem volt, hogy sikerült-e elindítani. Ma valami nagy zavar volt a térben.
-
namenlos
tag
Ha központi rendszerhiba miatt büntetnek meg parkolás esetén - bár be kell fizetned a bírságot - utólag visszatéríti a bank. Gondolom, ugyanígy működik a tömegközlekedés is. Az más kérdés, hogy jegy nélkül fel sem enged a vezető...
Ugyan az sem tökéletes, de jegyek/bérletek használatához továbbra is a Nemzeti App-ot ajánlom. Nálam még egyszer sem omlott össze és sokkal gyorsabb is, mint a Simple (lehet azért, mert nincs 20 millió egyéb szolgáltatás hozzákötve).
-
tomp
félisten
válasz
Peter.70 #11155 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy nincs tökös partnerük.
Pl BKK-nál simán büntetnék de a bírságot magának az ügyfélnek elengédném. OTP Mobil Kft-nek viszont kiszámláznám "adminisztrációs munkadíj" címmet a bírság ötszörösét.
Volán nyilván nem szólna nekik mert hát állami cég nem bántja a csókos kft-t.
Szerintem még hivatalos szervnél sem lehet ezeket felnyomni a rendszeres leállások miatt...De legalább tudjuk miért nem otp-s GPay! Ott nem lehetne ezt a fantasztikus Simple ügyfélélményt nyújtani mert a GPay mindig működik.
-
sunnyside
csendes tag
Ez a simple az utóbbi időben katasztrófa.
-
fess
őstag
Sziasztok
Net számlacsomagnál a fiókbeli kp felvétel, kártyával? [link] ebben a hirdetményben nem találom -
tomp
félisten
Nem semmi, hogy ma már másodjára döglik meg a fantasztikus Simple.
-
fess
őstag
Sziasztok!
Revolut feltöltéssel van problémám. Ha NFC-el frissen beolvasom a kártyám, kitöltöm a CV kódot sikerül a feltöltés. A már elmentett kártyával azonnal hibát jelez. Mi lehet a gond? -
Rage47
veterán
Nem működik az Apple Pay-es fizetés az OTP kártyámmal pár napja. Revolut megy. Fizikai OTP kártyával is megy a fizetés. Be lehet valahol valamit állítani OTP-nél vagy tiltani az NFC-t? Tanácstalan vagyok, mi lehet a gond. OTP Chaten tudnak vajon segíteni?
-
MNBT
tag
válasz
MasterMark #11146 üzenetére
igen igen, internetbankból tervezem
köszönöm szépen! -
MNBT
tag
Sziasztok,
Csak biztosra szeretnék menni a kérdéssel azért írok ide, hogy smart számlacsomagban vagyok, és ismerősömnek milliós összeget kellene utaljak. Jól látom a tájékoztatóban, hogy az utalási díj az átutalt összegg 0,2%-a, de maximum 6000 Ft lehet?Köszi a választ
-
válasz
Criminal017 #11139 üzenetére
Nálam a SmartBank nem megy, azt írja: hiba a kommunikációban.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Nálam is megy. Mindkettő, a Simple és a Simple Plus is
-
Peter.70
addikt
válasz
Nekem megy
-
bmakszim
senior tag
válasz
KillerATi #11134 üzenetére
Nekem a tranzakciós csomag speciel pont jól jön. Havi 223 Ft-ért kihasználom azt a havi negyed millás utalást. És eddig úgy tudtam, hogy másért nem is fizetek.
Csak az bosszant, hogy nem emlékszem, hogy felhívták volna a figyelmem a webkártya költségére (mivel tudom, hogy semmi szükségem rá, biztosan nem kértem volna). És mivel nem vonták le havonta, csak most egy összegben, ki se derült számomra, hogy van egy haszontalan, pénzbe kerülő, opciós szolgáltatás csatolva a számlámhoz. -
Peter.70
addikt
válasz
cech19960320 #11136 üzenetére
Köszönöm
-
bmakszim
senior tag
válasz
Peter.70 #11132 üzenetére
Köszi szépen az infót, srácok! Nem emlékszem, hogy kértem volna. Ha megemlítik, hogy nincs ingyen, biztos nem kérem.
Szarháziak... csak fizessem ki a hitelem, többet a közelükbe nem megyek!
A rendszeresen levonogatott 2-3-10 Ft-nyi "IdŐsZaKOs kÖLtSéGEt" már nem is említem. -
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Mint a minap kiderült, a Smart számlacsomagomhoz tartozik egy (a hirdetmény szerint opcionális) webkártya számla, 111 Ft/hó-ért, amit most egyszerre vontak le az elmúlt félév "használata" után.
Minekután ezer más jobb alternatíva áll a rendelkezésemre, meg tudom ezt szűntetni valahogy?
Se az új netbankban, se az otp direktben nem találtam rá lehetőséget. -
vacs
veterán
Smartbank appban a limitmódosítás tényleg pénzbe kerül, ha igen mennyi, vagy csak valami bug miatt írta ki az app?
Jobb helyeken ez ingyenes. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #11125 üzenetére
Már írtak is, hogy visszatéritik...
-
Anonymusxx
senior tag
Üdv
Egy pár hónappal (vagy csak héttel) ezelőtt kipróbáltam a Deepl ingyenes próbahónapot, erre meg két nappal ezelőtt levon magától egy egy éves előfizetést.Sehol nem látom a lemondás se, a supportnak írtam a refunddal kapcsolatban. Ha nem jönne össze, és bemegyek az otphez tudnának ott refondolni?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A simple.hu oldalon töröltem a lejárt kártyám, de nem látom, hogy hol tudnék újat hozzáadni!?
Nincs erre lehetőség? -
AssAssynn
addikt
válasz
MasterMark #11115 üzenetére
Köszönöm.
A számlámon nincs ekkora pénzmozgás, legalábbis sok esetben nincs. Gondolom számlavezetési díjjal, meg ugyanott lennék, vagy rosszabbul, mint most. -
scream
veterán
Hali!
Érdeklődni szeretnék egyrészt arról, hogy hogyan (kell-e személyesen bemenni), illetve másrészt arról, hogy mire/milyen betéti kártyára lenne érdemes váltanom? Mostani kártyám (MultiPont Mastercard Prémium betéti kártya) lejár (02/22), viszont a MultiPont részét jó, ha 1x használtam, illetve meg is szűnik a program/kártya, de információt nem kaptam, hogy az új kártya milyen típusú lesz, mikorra várható vagy bárminemű egyéb infó ezzel kapcsolatban nem ért el hozzám.
A kártya alatt egy Net számlacsomag van, szinte minden fizetést kártyával intézek (PayPass/NFC-s fizetés + online (igaz van webkártyám is)), KP felvétel a havi ingyenesen felvehető összegen felül nincsen, továbbá külföldön is van néha használva (USD és EUR zóna).
-
AssAssynn
addikt
Mindenkinek köszi a választ.
Belföldi, forint átutalás volt, böngészőn keresztül. Hol tudom legkönnyebben megnézni, hogy mibe vagyok? Fejből nem rémlik, de akkor az elmondottak alapján gyanús, hogy Tempo. Ahogy mondtam, azon maradtam, amibe alapból betettek. Bementem ezidőben a bankba, megkérdezni, hogy nem-e jobb lenne nekem a másik, de azt mondták, hogy nem. S rémlik, hogy annak olyan feltételei voltak (talán olyan mértékű pénzmozgás szükséges), amit én nem teljesítek.
-
MasterMark
titán
válasz
AssAssynn #11110 üzenetére
Belföldi forint átutalásról van szó? Internetbank / mobilbankon keresztül indítottad?
Én a 25 ezerre fizettem 49 forintot. 0,2% egyébként a Smart-ban az utalás díja. (9400 Ft-ra az 19 Ft.)
Smart-nál havidíj sincs egyébként. (Ha megvannak a feltételek, ami azért elég egyszerű.)
Alapból amúgy Tempó-ra raknak. Kérd át magad Smart-ra.
-
AssAssynn
addikt
válasz
MasterMark #11109 üzenetére
9400 Ft-ot utaltam és 176 Ft-ot vont le, ezen túl van ugye pár száz Ft havidíj. Ez annyira nem olcsó szerintem.
-
AssAssynn
addikt
válasz
MasterMark #11105 üzenetére
És milyen számlacsomagot ajánlasz?
Nem rég lettem "előléptetve" Juniorból, és két lehetőségem volt: Tempó és Smart. Nem rémlik melyik lett, de az, amelyiket alapból felkínáltak. -
AssAssynn
addikt
Sziasztok.
Az imént utaltam és a következőket látom a pénzügyi tranzakciók között:
- "azonnali átutalás és költsége" - (utalt összeg)+ 176 Ft
- "eseti megbízások költsége" - 176 FtMindezt a mai dátummal. Miért vonta le kétszer az összeget? Az egyik gondolatom, hogy az utalás előtt átállítottam egy havi rendszeres utalásnak az összegét, és bár igaz, hogy még csak jövő héten lesz aktuális, de lehet, hogy ezért vonta le a 176 Forintot külön?
Továbbá, most már automatikus az azonnali utalás? Nem a viber-el utaltam, hanem a normál-al szoktam. Nem lehetne valahogy csökkenteni az átutalás költségeit? (Bankváltást leszámítva.)
-
perempe
veterán
válasz
donjohnson #11102 üzenetére
köszönöm a választ.
-
perempe
veterán
Hello!
Ha 23-án nyitottam számlát, akkor mikor kapok kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Telekom mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest