Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy laikus felhasználó vagyok, akit érdekel ez a téma, mert elképzelhető, hogy a jövőben én is érintett leszek, ha hardvert kell cserélni.
Mostanra gyakorlatilag a gémer gép az egyetlen amihez még úgy ahogy "kevés" az armos gép, az meg lássuk be igen karcsú szegmense az egésznek.
Én itt a jelenlegi tudásom mellett is érzek egy jó erős csúsztatást. Gondolj abba bele, hogy mióta használjuk az x86-os architektúrát, aminek azért már jól ki van épülve az infrastruktúrája, a másik meg, hogy azért itt erőben igencsak le vannak maradva, főleg az ARM, ha még a magok számára is kivetítjük a teljesítményt.
A jelenlegi trend szerintem nem az irányba mutat, hogy minden alkalmazás egyre könnyebb lesz, hanem inkább egyre nehezebb, ami alá kell a vas. Még egy recska irodai gépbe is lassan 4 mag alá nem éri meg menni. Tehát az mellett, hogy gyenge az ARM, még írtam, hogy a rá elérhető szoftverek is igen szegényesek.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A két cég több partnerrel együtt megalapította az x86 Ecosystem Advisory Groupot.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
- i5 9600KF Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest