Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Elnézést kérek mindenkitől a zavarásért egy kérdést szeretnék feltenni amire legyetek szívesek válaszolni, hogy mi a pontos eljárás az alábbi esetben....Tehát az a helyzet, hogy egyik jó barátomtól megvettem egy eredeti dobozos bontatlan tokban lévő PC-játékot nevezetesen a Need For Speed legújabb részét. Szépen fel is telepítettem az Origin nevű programot, amiben létrehoztam a saját profilomat. A játékot sikeresen aktiváltam és letöltöttem fut is szépen ahogy kell. Ezek után a neten utána olvastam hogy sajnos néha-néha előfordul olyan eset, hogy az illetőnek véletlenül feltörik az Origin profilját és ezáltal az illetőnek a profilhoz való hozzáférését és ezáltal a profilhoz tartozó eredeti játékait is ellopja az a személy aki feltörte az Origin profilt. Na és most itt jön az én kérdésem.....Amikor megvettem ezt az új Need For Speed játékot a haveromtól (interneten rendelte) akkor magát a játékot adta oda felbontatlan csomagolásban, sajnos sem számlát sem egyéb nyugtát vagy egyéb papírt nem tudott adni amivel igazolni lehetne hogy honnan és mennyiért vette a játékot ami ugye már nálam van. A kérdésem az lenne ha tegyük fel az ÉN Origin profilomat feltörik és vissza szeretném szerezni ezt az eredeti, de számla és nyugta nélküli játékot a profilommal együtt akkor ezt hol tudom megtenni és hogyan fog nekem sikerülni ha nincsen semmilyen számlám vagy nyugtám arról hogy tényleg hivatalos helyről és hivatalos módon lett vásárolva a játék? Mit kell tenni ilyenkor és hogy tudom én bizonyítani a játék hitelességét hogy újra visszakaphassam a profilommal együtt? Előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest