Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz
hadogabi1
üzenetére
ne haragudj, de tényleg nem tudod honnan szűrted le azt, hogy én nagyképűsködtem, mert vettem másik BFet?

nem tudom honnan kezdted el olvasni, de a lényeg úgy kezdődött a kérdésemnek, hogy az alaptalanúl bannolt bf3-mas origin accomba az újat be lehet-e regizni? (BF3) mert nem akartam másik profilt csinálni, erre mindenki írogatta nekem, hogy biztos jogosan kaptam....DE volt 1-2 ember aki utánanézett és kiderítette...meg úgye az se lényegtelen, hogy a bannt decemberbe kaptam..... és tegnap regiztem az új bf-emet....EZ majdnem 3 hónap... játszani akarok BF-el akkor nem fogok évekig várni hogy csak lesz valami ....
írtam nekik, ők leszartak, meg: "jogosan kaptam, nem áll szándékukba levenni a bant...." na kérem mi ez ha nem gyíkság? hol a segítőkészség?"Egyszerűen a szerver log-ot kell elkérni." most ezt én honnan tudjam meg ha ezek még ezt se mondták?....
írtam útána nekik, hogy akkor mit csináljak? erre csak annyit válaszoltak, hogy: megkaptad a választ továbbiakban nem válaszolunk ? nagy support. Erre tessék nem is bann amivel kidobtak... február elején feloldották mindenkiről aki ezzel a "kóddal" bannolt...remélem átlátod a szitut..... és nem a te szemszögedből figyeled....
1 szó mint száz: szeretnék BF3-azni... ezt szerintem meg lehet érteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest