Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mardel
    őstag

>Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük,

Persze, hogy van értelme. Olyat válasz amit meg is értesz! :)
    Szerintem érdemes az lehetőleg az európai csomagot választani. Ebben tuti a metrikus mértékegységeket használják. Vannak olyan játékok, ahol nem lehet így kiválasztani a telepítési nyelvet, az Origin kliens nyelvén teszi fel a játékot.

Elsőre ezért nem sikerült nekem az angol nyelvű klienssel feltenni a magyar kommentárú Fifa 12-t. Nem töltötte le a szerverről a magyar hangfájlokat.

>vagy ez régió zár lenne?

Origin-en jelenleg nincs régiózár. Plusz az Amazon USA-n kapott kulcsok nagy része ROW-os (az egész világra érvényes, nemcsak Észak-Amerikai).

Korlátozás ott szokott lenni, hogy bizonyos kulcsokhoz nem lehet ezen a képernyőn nyelveket választani. Tipikusan ilyen pl. az orosz Mass Effect 3. Itt csak az orosz nyelv választható, más nem.

Értem, köszi.
    Bár steam után kicsit furcsáltam ezt, mivel steamnél nem kérdez semmi ilyesmit ott a játék azon a nyelven települ amilyenre a kliens be van állíva, persze ha van ahhoz a nyelvhez való fordítás a játékban.

Gondolom a magyarítások portálról letölthető magyarítás működik origines verziókhoz is, már amelyikhez van ilyen.

Most kaptam emailt EA-től hogy köszönik, hogy regisztráltam a ProStreetet.
    Ami érdekes volt az emailben, hogy kaptam tőlük egy cheat kódot a játékhoz, amivel pénzt lehet csalni (kapunk 10 000 dollárt). :D
    Igaz ez neten bárhol fent van, csak nem gondoltam volna, hogy egy kiadó csalás kódot vág hozzám. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák