Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #1188 üzenetére
Gőzöm sincs, angolul használom. Próbáld ki, baj nem lehet belőle. Nem tudom, melyik a legújabb magyarítás, de talán olyan sok mindent nem változtattak rajta azóta.
"We spared no expense"
-
Senior tag
aktív tag
válasz Senior tag #1190 üzenetére
Feltettem a legújabb Opera 9-et és az említett nyelvi fájlt, és működik rendesen.
Ugorgyunk!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Senior tag #1620 üzenetére
opera 9-cel (build 8501) jo
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #1624 üzenetére
Nálam is 8518 és jó. Egyetlen problémám ezzel az oldallal, hogy pl. itt [link] a képnél a Fotó: illusztráció szöveg mellett van a kép (jobbra), és nem alatta, mint pl. az IE-nél. Emiatt a széle nem látszik.
"We spared no expense"
-
karaj
csendes tag
válasz Senior tag #1628 üzenetére
[link]
22-es pont.
Ez egy ismert bug, ha bekapcsolod az állapotsávot (status bar), akkor nincsenek tooltipek. Ha kikapcsolod, lesz megint. Úgy tudom ez meg fog javulni később.Ismerd meg az Operát! http://magyaropera.blog.hu/
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #1910 üzenetére
Nem. Némi reklámtiltással javult a dolog. De töltés közben még mindig elveszti a fonalat 5-10mp-re .
"We spared no expense"
-
modd3r
őstag
válasz Senior tag #2046 üzenetére
Köszönöm!
-
massssza
csendes tag
válasz Senior tag #2180 üzenetére
http://www.mutasdmeg.atw.hu/ http://nfscfaq.atw.hu/
-
Dictator^
veterán
válasz Senior tag #2209 üzenetére
hóhó, nekem xp32bit van még, de most hogy mondod utorrent közbe megy a háttérbe és 95%os procihasználatot nyom le az opera kb minden oldalnál töltéskor...és a memót is rendesen zabálja..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kymco
veterán
Nekem egy hete gond nélkül megy vista-n az opera 9 legfrissebb buildje. Igaz nem torrentezek, nem widgetezek....
www.refujvaros.hu
-
Senior tag
aktív tag
Izé, szóval mióta kiirtottam. Benne maradt egy fölösleges ''nem''.
Ugorgyunk!
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #2227 üzenetére
Ez így van, de ez le van írva a linkelt cikkben .
"We spared no expense"
-
Dictator^
veterán
válasz Senior tag #2227 üzenetére
őő.hülye kérdés, de ha felrakom ezt az updatet, ugy hogy van most egy wand fileom, akkor ő átszerkeszti picit, és ha netalán nem tetszene az update vagy vmi miatt, vissza akarnám rakni a mostanimat akkor valszeg nem fog menni a wand?
ui: metacafe-s oldalak már jók vele ? [ [link] ]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Senior tag #2231 üzenetére
sokat szivtam ezzel az ide oda telepitéssel...de ezt irták
a Windows Media Player beépülője már megfelelően működik
ez most a matecafe-ra nem tudom mennyire terjed ki, csak gázos hogy mindig inditani kell egy IE-t ha meg akarom nézni..
ja és egy másik kérdés, opera nincs nyitva, msnen jön mondjuk egy link amit szeretnék megnézni, és nekem ugy van beállitva opera hogy kérdezzen rá mit akarok, az előző oldalat hozza be, uj lappal nyisson vagy az opera honlapra ugrjon, asszem igy van alapból, én azt szeretném ha egy link jön akkor automata nyiljon megy.. tökmind1 hogy hogy ő lesz az egyedüli uj lap, vagy a ''elmentett'' lapok mellett ezt is megnyitja...
sztem aki operát használ érti mit irtam le, mert ha nem használnék én se értemném
azért aki tud válaszoljon rá köccÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
cousin333
addikt
válasz Senior tag #2230 üzenetére
Most lebuktál, hogy nem olvastad el (nézted meg) a linkemet...
"We spared no expense"
-
Dictator^
veterán
válasz Senior tag #2231 üzenetére
8660ról mit mondasz? irtad hogy irsz ha otthonról kiprobáltad?
nálam még mindig van töltési problémák, pl egy ph-s oldal frissitése közbe alig tudok megnyitni egy uj oldalt , vagy akár a winampot...ezt a hibát orvosolhatnák már.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Senior tag #2254 üzenetére
nálam még a 8660 van fent, kiprobáltad ezt a 8666-ost? nincs vele semmi gond? legalábbis eddig nem tapasztaltál ugye?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Formula-1
- World of Warships
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest