-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
ilovedigweed #90767 üzenetére
Most néztem milyen akkumulátor van benne és arra gondoltam, hogy az lehet a probléma.
Egy oldalon azt olvastam, hogy a javasolt kapacitás 60 A/h, indító áram pedig 590 А-630 A. Az én akkumulátorom pedig:
Vélemény?
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Opel Merivával (1.8 2007. 225000km) kapcsolatban.
Azt vettem észre a napokban, hogy elkezdett ingadozni az alapjárat. 600 és 1000 között szokott mozgolódni és ilyenkor a tompított és a műszerfal világítás is pislakol. Csak akkor tapasztalom ha megállok vele, üresben van. Ha megy az autó akkor nem tapasztalok semmit, nem rángat, megy szépen.
Nem mindig csinálja, alap esetben 600-as fordulalton jár.
A napokban vásároltuk, kicseréltünk rajta mindent egyedül az üzemanyag szűrőt nem tudtuk mert nem tudtuk hogyan kell leszedni az üzemanyag pumpa fedelet a hátsó ülés alatt. Mintha roppantó bilincs lett volna rajta ahhoz viszont nem volt fogónk.
Nem tudom cserélték e már rajta üzemanyag szűrőt mert mikor cserélni akartunk rajta akkor nekünk kellett kívágni a kárpitot (egy zárójel be volt vágva gyárilag de sem felül sem alul nem volt megvágva, hogy felhajtható legyen.) és a szigetelést is, hogy hozzá férjünk a szerelő nyiláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest