- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #806 üzenetére
simán lehet a nand is sz.r. valszeg ezért hal bele egy csomó gép az update-be szép kis USB-s ikont hagyva maga után.
Annak oka valószinűleg az, hogy a tab-ok nem azonos firmware-rel kerültek ki és van köztük olyan, amit nem kellene frissiteni, mégis megtörténik. Az első ota tartalmaz droidboot és boot update-et, csak éppen ezek az update-ek elég öregecskék. Egyes gépeken gyak. felülflasheli a régi update az új, működőképeset. Aztán meg, egyszerűen nem indulnak a tabok.
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #806 üzenetére
Egyébként ez , akkor válik érdekesebbé , amikor fogy a hely , és pedig nem lett rátéve a gépre semmi.Tehát fogy a memóriának azon része ami még használható.Egyébként én abban teljesen biztos vagyok, hogy full egyforma eyste img , most vegyük a tiédet , amit mindenki feltesz ugyebár.Mindenki új partíció , és csak a te lehúzott mentéseid mennének mindenki gépére, tehát nem a saját elmentett rendszerük.Tuti , hogy nem egyforma szabadon felhasználható tárhelyet kapnának .Én pont ezt figyeltem , hogy sosem láttam , azt , hogy totál egyforma lenne mindenkié , aki megcsinálta .Viszont ehhez persze az kellene , hogy egyforma rendszer lenne , de ez szerintem már mindenkinél más , és más, ezért nehezebb eldönteni , hogy kinek ennyi , kinek annyi , és miért.Ezzel kilehetne szűrni , hogy kinek milyen állapotban van a nandja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest