-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #806 üzenetére
Egyébként ez , akkor válik érdekesebbé , amikor fogy a hely , és pedig nem lett rátéve a gépre semmi.Tehát fogy a memóriának azon része ami még használható.Egyébként én abban teljesen biztos vagyok, hogy full egyforma eyste img , most vegyük a tiédet , amit mindenki feltesz ugyebár.Mindenki új partíció , és csak a te lehúzott mentéseid mennének mindenki gépére, tehát nem a saját elmentett rendszerük.Tuti , hogy nem egyforma szabadon felhasználható tárhelyet kapnának .Én pont ezt figyeltem , hogy sosem láttam , azt , hogy totál egyforma lenne mindenkié , aki megcsinálta .Viszont ehhez persze az kellene , hogy egyforma rendszer lenne , de ez szerintem már mindenkinél más , és más, ezért nehezebb eldönteni , hogy kinek ennyi , kinek annyi , és miért.Ezzel kilehetne szűrni , hogy kinek milyen állapotban van a nandja.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest