Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RoundRobin
üzenetére
ps: Nem tudom megválaszolni, hogy mi okból tűnt el a droidbootom?
Kérdezted egyáltalán?
És nem, nem tudom megválaszolni mivel nem kérdés. Most kezdtem el a tabot hekkelni, előtte semmit nem csináltam, tehát nem volt rajta és ennyi.
Amúgy érdekes mitől nem volt? Nincs és kész.A segítség: Első segítő válaszod idézném szó szerint: "ADB".
Köszi.

Komolyan mondom tényleg ne értsen félre senki, jó a topic, de amikor hülyének néznek és rám fognak valamit ami nem úgy van azt nem bírom. Egyszerűen nehéz spec esetet kikeresni a topicból. Ennek nagy részét mégis sikerült magamtól megtennem.
Aki meg csak scriptet futtat ahhoz nyilván nullasemmi hozzáadott érték nem kell. Azt valóban könnyű megtenni betévedve ide is. -
sb
veterán
válasz
RoundRobin
üzenetére
Nem hibáztatok senkit, nem tudsz szöveget értelmezni, már bocs.
Leírtam, hogy hálás vagyok és mindenki hálás is lehet az itt dolgozóknak.Ami zavar - és ezt nem értetted meg - hogy az én egyedi esetemben a topic leírása nem volt elég. Sőt túl sok volt, mivel 100 féle dolog le van íva ugyanabban a témában.
Ebben kértem segítséget... és próbáltam elmagyarázni, hogy tök magamtól felraktam minden sz*rt jól és nem arról van szó, hogy elbénáztam valamit vagy, hogy nem olvasok utána. Olvastam, eleget. Meg is oldottam magamtól.. eleget:
Többféle driverrel, kompatibilitási móddal, win8 adb problémával és kézi installal, többféle launcherrel, mindezek többféle, sokszor általában törölt letöltési linkjeivel.Tehát a lényeg:
1. Sikerült és nyilván ez a topic és az itt dolgozók érdeme elsősorban.
2. Ettől még sokkal, de sokkal egyszerűbb lett volna, ha a fenti anomáliák nincsenek. És ezek tények. Keress rá a topicban bármelyik problémára mintha most tévednél be először és próbáld összegyűjteni az anyagokat.
A fent felsorolt témákban garantálom, hogy mindegyikhez (6x)10-12 hsz/link lesz amit találsz és más.Ha ezt nem sikerült megértened - immáron kb. hatodik leírásomra - akkor sajnos nem is fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest