Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
A telóm és a laptopom OLED, szóval ez alapján mondom, hogy nincs fakó érzés és brutális a fényerő. Nyilván nem kell ugyan azt várni, de szerintem teljesen rendben van. (kollégáim is ezt mondták szintén OLED kijelzős telefonnal)
Hangzása egy tablethez képest szerintem nagyon ott van hangerőben, de a basszus az dobozos. Bár már az is meglepő, hogy egy ilyen vékony eszközben van basszus
Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is. 
Állítható-e ekvalizer vagy atmos hangzás? Ezt sajnos nem tudom, de ilyen szemmel is megnézem a hétvégén.
Köszi az ali linket, elég jó árú ott a tok, de már szemezgetek billentyűzetessel egyre jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is.