Új hozzászólás Aktív témák

• BÉCSÉ

tag

A héten megkaptam az új One mobil számlát 2 számra. Ex- Digiről váltottam a Digiseknek "megtartott" 3000-es One-os csomagokra még április 9-én, nem sokkal utána jött is a 2 Sim. A számhordozás ápr 22-én meg is történt, addig nem is használtam az új Sim-eket mert a régi Digisek még működtek. Viszont a mostani One-os számlán 2x számláznak ki havi 6000-et...ráadásul az egyiket áprilisra, csak nem értem miért??? :( Április elején befizettem ugye az exdigis havidíjat, abból májusban mínuszoltak 1700-et arra az 1 hétre, amikor már nem élt az exdigis Sim ápr 23 és máj 1 között. Szóval ha szigorúan nézem azt az 1700-et számolhatták volna fel a One-nál is. Mindenesetre felhívtam őket és jeleztem. Írt az ügyintéző egy panaszt, amire van 30 napjuk reagálni. Úgyhogy egyelőre a jelenlegi One-os számlát addig be sem fizetem. Járt valaki hasonló módon esetleg? Érdemi választ nem kaptam az ügyfélszolgálattól, hogy miért számláztak 2 hónapot, főleg arra nem, hogy miért az áprilisra egy teljes hónapot?

Új hozzászólás Aktív témák