Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Onda v820w (Android 4.4.4, win10) tabletbe szerettem volna sd kártyát tenni. Megformáztam FAT32 és NTFS-re. Az Android látja is a FAT-ost, de a win semelyiket nem találja. Mi a teendő?
Illetve hogyan lehet megoldani, hogy az alkalmazások a kártyára települjenek? (pl. régebbi androidot felrakni?) -
jilian
addikt
Nekem van egy V819- DualOS-em.
Így 2 hónap után csak jókat tudok róla mondani. A rendszer rohadt fürge, nem tudom melyik snapival lehet össze hasonlítani a prociját de antutuban 45 ezret gurit.
A tab jól néz ki, szerintem az anyaghasználat is tökéletes.Root-olásnak hála minden kínai progit sikerült legyalulni. A gép maga 32Gb-os de bele nyomtam egy 64-es evo-t. Van valami program amivel be lehet állítani, hogy minden neten keresztül érkező anyag az sd-re legyen szíves letöltődni? (pl a drive-ról...)
A Windows - os részét meg nem tudtam teljesen beállítani, ez a win 10 kicsit más.... de már magyar.
Tetszik az opció, hogy egy "gombnyomásra" táblagépesíthető a windoz de majdnem hogy csak az androidos részét használjuk csak. -
sinya123
csendes tag
Én elektronikus bankkártyával fizettem és nem volt baj. 3 nap alatt itt volt.
Valakinek volt az a probléma h megállt a töltöttség kijelző 7%-on és nem mozdult onnan egy jó darabig?
Lemerítettem csutkára h még be se kapcsolt azt feltöltöttem kikapcsolt állapotába és megjavult, de csak a következő indításig.
Mit lehet ezzel kezdeni? Töröltem már a battery fájlt is. -
t3tv3s
tag
@Envy
Szia!
Eu raktárból chuwi vi8 plus volt a legjobb vétel péntekig. Készülék státusza jelenleg out of stockba van. Egyébként teclast x80 plus, colorfly i820 jó még ebben az ársávban. -
IldiH
tag
Sziasztok! Onda v820w dualos tabletemet kéne egy kicsit átvariálni: egyrészt törölném a windows-t róla, másrészt néhány beragadt kínai apptól is szeretnék megszabadulni. Tudnátok segíteni?
(Előre jelzem, hogy angolul sem tudok, tehát gugli fordítóval is érthető leírások (vagy teljesen magyar) segítenek csak nekem
) -
bodnarzoltan
tag
-
gilfoyle
őstag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Paypal... Minden simán ment.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Mivel, hogyan fizettél? Gearbesen próbáltam már paypal-al fizetni, de refound lett automatikusan másnap. Most kártyával fizettem ki, de most is refound. Hogy tudom kifizetni? Mi lehet a gond? Eddig mindenhol jó volt a paypal-om is. Nem értem! Más járt már így? Segítsetek! Köszi!
-
¤Envy¤
aktív tag
Sziasztok!
EU raktárból, mondjuk 20-30 ezer forint (68-100$ kb) körül melyik tab lenne a legjobb vétel?
Játékra, netre, esetleg videózásra használnám. -
gilfoyle
őstag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Ezt. EU raktárról.
Tény, h a hogy itt lentebb írták, az android barátságosabb tablet OS-ként, de szokható a windows is. Főleg ebben a 4:3 kijelzőarányban. Az előző 16:9-es tabletemtől rövid úton megszabadultam pont a kezelés nehézsége miatt. Ez jobban kézre áll.
Szerintem használható, igaz, h néha nagyon pontosan kell bökködni a kijelzőt, de ha ezen túlteszed magad akkor rendben van. -
gilfoyle
őstag
Na ezt le kell, h írjam... Tegnap 10 körül megrendeltem EU raktárról egy 919 Air-t, akkor írtam is ide. Ma 11-kor hozta a DHL.
Ez gyors volt, le a kalappal!(Igaz még nem kapcsoltam beBekapcsoltam. Működik
)
-
Oszilaci
senior tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
win 10 elég jól használható,de tény sok helyen gond a pontos kijelőlés.
-
bodnarzoltan
tag
Valamint tetszik még a Chuwi HI10 tablet is, ahhoz van dokkolós billentyűzet. Így mint laptop is lehet használni. Paraméterekben kb ugyan az mint a v919 CH. Csak az nincs EU raktárból. 200 dollár körül meg kb 20e Ft plusszal kell számolni, ha a vámon ki kell fizetni az áfa-t és a vámkezelési költséget.
-
motrola
aktív tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
A V919 CH egy újabb kiadás. Még nem sok tapasztalat lehet vele. A win10 meg mindenen egyforma.
A telefont kivéve. -
bodnarzoltan
tag
Igen néztem azt is. Van belőle 3G nélküli verzió is, csak azokban 2 GB ram és Baytrail CPU van, a v919 CH ban meg 4GB ram és Cherrytrail cpu. Árban pedig nem nagy a különbség. Ezért gondoltam a V919 CH ra. Csak ez a windows-os dolog rémít meg.... De kíváncsi is vagyok rá.
-
motrola
aktív tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
v919 Air CH. Ezen csak windows van.
A v919 3G Air a dual boot-os. Egyébiránt jól muzsikál mindkét rendszer rajta.
Én semmiféle beállítási gondokkal nem találkoztam. -
Oszilaci
senior tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
ez általánosan igaz minden 7-10" körüli gépre !
-
pakriksz
őstag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
android. Windows gáz. Csak a főbb felületek vannak tabletesítve, a többi maradt olyan mint rég. Egy nyelv választó görgetős menü agyhalál. Ha nem találod el a görgetőcsíkot vagy kiválaszt egy nyelvet, vagy bezárja a görgetőmenüt. Na meg a programok, gyak mind alkalmatlan az érintős vezérlésre. Néhánynál lehet segíteni (pl total commander) a menük és a karakterek megnövelésével, de a többségnél nem.
Amúgy gyors a win, de az android mindenben jobb. Minden elérhető arra is. -
bodnarzoltan
tag
Én is szemezek v919 Air CH -val. Gearbest ről EU raktárról 184 dollár. Valakinek van már tapasztalata, véleménye róla? Továbbá milyen a win 10 tableten? Mennyire használható? Android vagy Windows? Még nem használtam windows -os tabletet.
-
Oszilaci
senior tag
az előfordulhat, hogy hiába van sd kártya a gépbe nem tudom sehogy sem felcsatlakoztatni ? win alatt tökéltesen működik
-
Blair
csendes újonc
megérkezett a Onda V919 Air CH-em, nem rossz a árához képest.
Windows 10 4GB RAM 64GB ROM Retina Screen Intel Cherry Trail Z8300
-
Oszilaci
senior tag
picire szabott iconokat hogy szoktátok nyomkodni?egérrel vagy mindig sikerül elsöre azt nyomni amit szeretnétek???
-
Oszilaci
senior tag
egy kevés használat után be kell lássam,hogy az Ipad2 magasan veri használhatóságba bármelyik Windows vagy android tab-ot.
-
pakriksz
őstag
megérkezett a V891-em, nem rossz a árához képest. hátlapi kamera katasztrófa, előlapi globális katasztrófa, és megsemmisül a világegyetem, mikrofon működik, de sistereg.
A kijelző szép, és jól reagál az érintésre, elég gyors is a cucc, windows 10 volt rajta (alapon angol nyelvre állítva, bár új felhasználónál kínaira állítja alapon), meg android 4.4. Elég gyors a vindóz, és az android is, bár utóbbin zavar a saját launcher, meg a sok kínai szemét app (aminek nagy részét szerencsére el lehet távolítani), rendeltem otg kábelt, meg mini hdmi-hdmi átalakítót, ha megérkezik megpróbálok egy tiszta telepítést. -
motrola
aktív tag
válasz
Oszilaci
üzenetére
A win-nél egyszerű. Telepítésnél megadható a célkönyvtár, ami lehet másik meghajtón is. Játékok egyebek ha ott vannak nem foglalják a ROM-ban a helyet.
Androidnál bonyolultabb mert ha jól tudom valamely verziótól ez a lehetőség már nem működik.
Elvben ott is volt ilyen legalább is telefonnnál én is használtam régebben. App 2 SD alkalmazás.
http://www.mobilefanatics.hu/alkalmazasok-athelyezese-sd-kartyara-androidon/Ezt próbáld ki.
Egy idő után el fog fogyni a hely mert a programok csak csinálnak bejegyzéseket és azok a nand-ban lesznek.
Az a fos kínai oldal egy aranybánya panbaidu.com ha igaz. Itt minden megtalálható csak jó adag türelem kell hozzá.
-
Blair
csendes újonc
Onda V820W Tablet PC
CPU Brand: Intel
CPU: Z3735F
GPU: Intel HD Graphic(Gen7)
Core: Quad Core, 1.3GHz
RAM: 2GB
ROM: 32GB
External memory: TF card up to 128GB (not included) -
Oszilaci
senior tag
igen azt a fórumot nézegettem ,de valami fos kínai oldalra töltenek mindent és az istenért sem tudok letölteni onnan semmit

32GB verziót vettem a gyerköcnek és igazából az android is maradhat még ,de az 4-5GB szabad hely nem tudom mire lesz elég még ha mellé is tettem neki egy 32GB kártyát.
megtudom oldani valahogy ,hogy oda telepítsen mindent?
-
motrola
aktív tag
válasz
Oszilaci
üzenetére
Az enyémen eleve win10 volt.
Egy másik tableten simán feltelepítettem a 8.1-et külső meghajtóról. Az Voyo A1 volt.
Ezek a dual bootosak sem olyan nagyon különlegesek.
Általában az androidtól szoktak megszabadulni akik a kisebb 32GB ROM verziót vették.
Az enyémen 64GB a ROM nincs hely hiány. ( eddig )Én ha nem életbevágó nem bolygatnám.
http://www.ondaforum.com/
Itt sok leírás van csak meg kell találni.
http://forum.donanimhaber.com/m_112383403/tm.htm
-
Oszilaci
senior tag
8.1 vagy inkább win10?
ha eltávolítanám a korábbi win telepítést akkor a gép szerint 9GB-tól szabadulnék meg ,van ennek veszélye vagy csak annyi,hogy nem fogok tudni visszatérni a 8,1*re egyszerűen?
ha esetleg valami behányna akkor vissza tudom állítani valahogy a rendszert? -
motrola
aktív tag
válasz
Oszilaci
üzenetére
Az utolsó képen a beállítási oldalon a két jelölő négyzetet be kell jelölni. El fog telni esetleg némi idő és eltűnnek a kínai feliratok, a frissítések eltüntetgetik.
A driverek között mindég lesz kínai. Nem gond azzal jó.
A drivereket le kell menteni és eltárolni.
A melegedés normális, és főleg az android sajátossága.
Az enyém is melegszik ha jobban hajtva van még a böngésző is melegíti, főleg játékok.(travian) -
Oszilaci
senior tag
téves
-
Oszilaci
senior tag
win10 ,magyar nyelv kiválasztva de valamiért pár helyen van még kinai szöveg tök random
de azért köszönöm és neki futok még 1x így is

az teljesen normális,hogy ha kicsit filmet nézek vagy leterheled a tab prociját akkor piszkosul felmelegszik hátul? és persze be is lassul .
mennyire szabad felmelegedni? AIDA64 szerint 70+ C a proci -
Oszilaci
senior tag
valakinek van tapasztalata onda v820w v3 dualos géppel?
frissítettem win10-re és az android is működik ,de szeretnék egy tiszta telepítést csinálniha csak wimbootos telepítést csinálok az elég vagy kell a gyártó által készített valami?
-
motrola
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Nem. Mivel németországi szállítással jött.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Az androidot már sikerült root-olni, és egyre jobban kézreálló.
Talán android alatt kicsit mintha jobban melegedne, de az nem gond. Nekem ez a 4. tabletem de ez a legjobb közöttük. Remélem sokáig bírja majd a gyűrődést. -
motrola
aktív tag
Amit én vettem azon van googleplay és rendesen lehet letölteni hozzá programokat.
Az is megoldás ha telefonra töltöd le majd átmásolva a tabletre ott is feltelepíted.http://www.ondaforum.com/forum/32-tablet-onda-v919-3g-forum/
Nézz szét itt, biztosan lehet találni megoldást.
-
kcs73
aktív tag
Szia!
Én ezt vettem:
[link]
A windows-os részével nincs gond,de az androidos részét nem tudom frissíteni,mert nincs olyan opció!
És mivel kínai,így az árúház is kínai,tehát esélyem sincs appokat letölteni!
Vettem nemrég egy Asus telefont is kínából,és arra tettem egy másik rendszert,egy európait,és azóta nincs gond vele,bár frissíteni nem tudom,csak mindíg úgy hogy én teszem rá a friss verziókat!
Ezzel vajon meg lehet oldani,hogy tegyek rá valahogy egy európai szoftvert,hogy ne kínai krixkraxokkal legyen tele minden?

-
motrola
aktív tag
Még csak tegnap óta van a kezemben, a windows jól fut és az android is korrekt a váltás a két rendszer között.
Minden működőképes wifi, bluetooth, stabilan kapcsolódik, telefonálni lehet vele.
A windowst élesztgettem jobban kezd már kézreálló lenni.
Az androidot egyszerűbb belakni.http://www.tinydeal.com/onda-v919-3g-air-97-win10-dual-os-z3736f-64gb-3g-tablet-phone-p-155237.html
Innen vettem simán jött.
-
okmaci
csendes tag
Sziasztok!
Én ezt a [Onda V919]-et néztem ki, a kérdésem csak annyi lenne, akinek van Dual Boot-os eszköze, hogy mennyire megy döccenő mentesen a két rendszer, mindkettő teljes értékű-e, illetve van-e valami negatívuma. Azon kívül, hogy váltáskor újra kell indítani.
-
válasz
martin555
üzenetére
Szia!
Így papíron egész korrekt vételnek tűnik 21k-ért. Viszont arra figyelj, hogy mivel ez kínából jön (valószínűleg, mert EU-s cuccok között nincs) rá kell számolni 27% áfát+2,5% vámot is.
Ami EU raktárban van és Dual Boot az a Chuwi Hi8 Ez ~27k átszámítva, itt ki lehet választani, hogy EU raktárból jöjjön és akkor nincs áfa+vám elvileg.
Amúgy nekem eladó a jelenlegi tabletem, ha éredekel HA-n megtalálod /aláírásban a neve/. -
martin555
aktív tag
sziasztok,
vennék 1 db tabletet,
8 coll minimum (nagyobb lehet kisebb nem)
"normális" processzor, elegendő ram,
windows+ android előny, jó lenne ha tudná
egyébként single tasking-ra kell, gyerekeknek játszani, filmet nézni, útközben magunkkal vinnisemmi egyéb, nem kell GPS, csak hogy micro SD kártya bővíthető legyen, az nyilván igen.
HDMI output esetleg lehet de nem fontos.
20-25.000 ft max, emag black friday vagy innen valamit:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs-c_11294/tb8_8~inch/?odr=low2high&odr_value=1
[link]
például konkrétan Onda V820W Windows 10 + Android 4.4 Tablet PC? vélemény?
vagy hasonlót? kérem adjatok egy pár konkrét tippet linkkel, EU , spain , UK warehouse is lehet gearbest, banggood, stb..
KÖSZI!!!!
-
Onlány
tag
válasz
garai198419
üzenetére
Szia! Én egy félreárazott tinydeal akcióban jutottam közel 17 ezer forintért a tablethez. ONDA V989 Air 9.7 32GB. Nagyon jó az összeszerelés minősége, könnyű, kecses jószág. Bekapcsolás után minden kínai volt ezért a nyelvválasztás után sorra letiltottam illetve töröltem a kínai appokat.Jó sok volt belőle. Volt amit csak tiltani lehetett. Az onda launcherrel nem tudtam megbarátkozni ezért lecseréltem. Végül úgy döntöttem, hogy rootolom a gépet és titanium backup, gravity box stb. használatával személyre szabtam. Most már nagyon tetszik. A képernyő gyönyörű és a felesleges kínai alkalmazások törlésével az akku is jobban teljesít. Dobozból kivéve nem voltam a rendszerrel megelégedve de root után jobban testre tudtam szabni és így már pöpec. Gyorsan talál wifit jó vele netezni. Édesanyámnak lesz karácsonyra netezésre fogja használni arra tökéletes lesz. Láttam külföldi fórumokon, hogy készítettek újabb romot hozzá de azt még nem próbáltam mert így is jól működik eddig. Majd hosszabb használat után lehet megállapítani, hogy érdemes-e romot cserélni. Amennyiért vettem bőven megérte. A google play működik rendesen. Játszani nem játszom ezért arról nem tudok nyilatkozni. Tehát összegezve: a külső tökéletes de dobozból kivéve nekem a rendszer nem tetszett ezért muszáj volt testre szabni.

-
garai198419
csendes tag
Onda V989 Air mit gondoltok róla van valakinek tapasztalata?
-
Pojka
újonc
Sziasztok!
Én is rendeltem külföldről egy Onda V891w-t. Főleg a windows miatt választottam.
Ma kaptam meg, szép és jó, de csak android van rátelepítve. Hogy tudom rátenni a win8.1-et?
Vagy honnan lehet letölteni hozzá?
Előre is köszi! -
the radish
senior tag
Január 6.-án, előrendelésben vásároltam egy V919 3G Dual Boot tabletet az ondamarketről.
Február közepén meg is érkezett.
Imádtam egészen július elejéig, Akkor azonban el kezdett nyomásra csíkozódni a kijelzője.
Írtam a forgalmazónak, aki korrektnek tűnően egyből felajánlotta, hogy semmi gond, két év gari van rá, küldjem vissza. Annyi kikötést írt, hogy ne a DHL-en keresztül.
Így is tettem, PNP-n feladtam júl. 14.-én és a csomag meg is érkezett augusztus első hetében a kínai TNT-hez.Innentől kezdve a kedves forgalmazó (ONDATABLET) nem volt hajlandó a csomagot átvenni. Többszöri, eredménytelen megkeresésemet követően a múlt héten azt írták, hogy nem veszik át a meghibásodott tabletet, de új vásáslása esetén kapásból 30$ kedvezményt felajánlanak...
Erre válaszul tájékoztattam őket, hogy ez elfogadhatatlan számomra, hiszen nekem 50$ volt a kijuttatás költsége és nem óhajtok újat vásárolni, ragaszkodok a cseréhez, vagy a javításhoz.
Közben a kinti TNT meg fogja semmisíteni a tabletet, hacsak nem nyilatkozok ellenkezőleg, de ebben az esetben raktározási díjat számítanak fel, 30$ / hónap, melyet nekem kell fizetnem...
Szóval ha valaki tud valamiféle módon segíteni, azt megköszönném, ha nem, akkor pedig legyen ez intő példa azon emberek számára, akik az ondamarketről szeretnének vásárolni...
-
oszy
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszönöm!
A V891w tetszik
A tárhely tényleg egy picit lehetne több, de ha pörög a gép talán kompromisszumot kötnék
Akkor még várok és megnézem megkapja-e a win 10-et. Nem sürgős a vétel. Erről az oldalról egyébként teljes biztonsággal meg lehet rendelni? Vám vagy ilyesmivel kell számolni? -
Szia! Ha alap dolgokra kell, de droid+Win akkor én ezt venném Ondából: V891w
1920*1200-as IPS kijelző, egész erős intel proci és 2Gb Ram. Ez szinte mindenre elég, még játszani is lehet rajta. Egyedüli hátrány talán a 32Gb Rom, ill a Win10 hiánya, nemtudom lehet-e majd frissíteni, sok hely nem marad alkalmazásoknak. Androidon 6.5, Windowson 10Gb marad.
Ha sokba kerül akkor V891, bár én azt márcsak a kijelző miatt sem vennék, mert csak 1280*800-as és csak. Előnye, hogy ezen Win10-van.
Ha nagyobb kell akkor: Onda V919 Air. -
oszy
veterán
Sziasztok!
Melyik Onda tabletet érdemes most megvenni? Win+droid esetleg? Alcor-om volt, azzal megvoltam elégedve. Az IPS miatt legfőképp. Alap dolgokra kellene. Tehát semmi komoly

-
prijon56
újonc
Eladó:
Új! 9.7" 16 GB Onda V975 Android 4.2 All Winner A31 Négymagos QXGA (UltraHD) képernyős 4K Videolejátszós HDMI Tablet gyári bőrtokkal!
Akkumulátorban 0 ciklus van!
Irányár: 43.000,-Ft
Elérhetőség: bogarat@gmail.com -
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok. Érdéklődnék van valakinekONDA V891 dualbootos tabletja, mivel ilyet szeretnék venni. Írna a tapasztalatairól pár sort. Nagyon megköszönném.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem egy V975-ös tabletet (sima verzió, nincs semmiféle betű a szám mögött). A leírás szerint 1 GB ramnak kellene lennie benne, de valójában csak a fele. A kérdés, hogy ennyi rammal mire számítsak játékok terén? Elsősorban filmnézésre vettem a lányomnak, de néha játszani is fog rajta, ezért lehet, kevés lesz ez a játékoknak (angry birds, megapolis, how to train your dragon, meg ilyenekkel játszik).
Előre is köszi a segítséget. -
Sunnam
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg az Onda v820w tabletem. Dual boot-os, fehér.
Még csak most lakom be a két rendszert. Szerintem egy darabig marad így, aztán a Windows 10 megjelenésekor majd meglátom, hogy mi lesz.
Minőség: Nem recseg-ropog, tiszta műanyag, jó a hátlap tapintása, hangszóróval sincs semmi gond, csavarásra (szerintem) túl könnyen deformálódik, kijelző szép.
Ha valakinek van konkrét kérdése, arra megpróbálok válaszolni.
Attila
-
Sziasztok!
Szerintetek Ezek közül melyiket töltsem le a V3-as gépemhez? Vagy ez univerzális és mindegyikhez jó?
Előre is köszi

-
andrew82
tag
Sziasztok!
ONDA V891-et használ valaki?

Igazából többféle tabletet nézegetek, ez a 8.9-es kijelző pont ideális lenne, androidot nem szeretnék, a wint még elviselem
Ez pedig dualos, tehát mindkettőt tudja.A másik kérdésem, hogy léteznek kisebb ssd-k ha jól láttam, de gondolom ezekbe nem lehet betenni. Mennyire elég a beépített 32 giga a rendszernek? Lehet még bővíteni sd kártyával, az nem lenne gond. 2 giga ram is elég lehet egy alap rendszerhez.
Bocsánat, de még nem volt időm rendesen végig olvasnom a forumot, de igyekszem amint időm engedi.
Még annyi, hogy szerintem, érdemes lenne megvárni az új wint...
-
mm89
őstag
válasz
Mikrohu47
üzenetére
teljesen egyértelmű a dolog. Válaszolj a kérdésekre

Írd meg nekik, hogy pontosan mit és honnan rendeltél. Linkeld be az adott terméket, hogy lássák mennyibe került. Ha paypal - lal fizettél akkor ments le egy bizonylatot az adott tranzakcióról. Írd meg nekik a szállítás díját is, bár elvileg azt is beleszámitják az árba és úgy teszik rá az áfát.
Ha ez megtörtént akkor fogják kiszállítani neked.
Ja és még egy plusz költség a DHL részére fizetendő kezelési költség a vámolásra. -
Mikrohu47
csendes tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Hello!
Dhl-től kaptam egy emailt,hogy válaszoljak a vámkezeléshez szükséges információkra.
Banggoodról rendeltem egy onda v989 tabletet gyorsított szállítással.x
Devizautalási-, vagy megrendelés visszaigazolás, esetleg PayPal igazolás (melybol látható, hogy pontosan mennyit fizetett az áruért)
x
Számla szerinti, tételes, pontos magyar árumegnevezés
x
Címzett bejelentett lakcíme
A feladó pontos címe, mivel a számla nem tartalmazza azt
x
A termék származási országa, mivel a számla nem tartalmazza azt
x
Az áru értékén felül a fuvardíjat fizette-e, ha igen, mennyit
Valakinek vólt már ilyen tapasztalata?
-
-
Mikrohu47
csendes tag
Hello!
Pénteken rendeltem én is banggood-ról egy onda v989-et gyorsított szállítással.
De még nem küldtek emailt hogy feladták postára csak pénteken jött mail a megrendeléskor.
Mennyi idő kb még ideér a csomag?
Vám+áfa kb mennyi lesz?
Én 42000ft-ért vettem a tabletet + 4000 ft szállítás.Üdv.
-
mm89
őstag
Sziasztok
Van esetleg vélemény a v820w ről?
[link] -
Mikrohu47
csendes tag
Sziasztok!
Onda-tablet.com oldalról rendelt már valaki?
Kinéztem magamnak egy Onda v989 tabletet 140 dollárért szerintem elég jó ár érte.
Kérdés hogy felszámolnak-e még plusszba értem vám,áfa. -
tegze90
csendes tag
Hali,
Van valakinek tapasztalata Onda v102W tablettel?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Onda-v102w-quad-core-windows8-tablet-pc-Z3735F-10-1-IPS-1920x1200-dual-camera-RAM/32284115008.html
Igazából ezek közül valamelyik beszerzésén gondolkodom:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Onda-v102w-quad-core-windows8-tablet-pc-Z3735F-10-1-IPS-1920x1200-dual-camera-RAM/32284115008.html
http://www.aliexpress.com/item/Original-PIPO-Work-W6-8-9-inch-Win8-1-Intel-Baytrail-T-Z3735F-Quad-Core-3G/32234836170.html
http://www.aliexpress.com/item/9-7inch-Pipo-M6-Pro-3G-Tablet-PC-RK3188-Quad-Core-Android-4-2-IPS-Retina2048/1423620837.html
-
bj13
tag
Sziasztok!
Felkerült a tabletra a gyári szoft (Onda v975m 2.0.1v3 Rom).
Azóta őrült dolgokat produkál.
Eltűntek a Google ikonok (pl Chrome, Play, meg hasonló, néhány játék). Nyomtam egy gyári visszaállítást, akkor meglett minden. Elkezdtem visszarakni a cuccaimat, erre újra eltűntek. Cseréltem fiókot, akkor sincsenek meg. De ha sima böngészőből indítom a Play-t, akkor felajánlja a Chrome-ot is, meg az áruházat is. És megy minden rendesen. Bekapcsoláskor egy pillanatra bevillannak az ikonok és már el is tűnnek. Ötlet?

-
sirkope
tag
Sziasztok,
Téglára tettem az OndaV975M tabletemet egy rosszul sikerült ROM frissítéssel. Tudtok Budapesten olyan szerízt, ami tudná orvosolni?
-
han_lev
senior tag
válasz
robi1979
üzenetére
Billentyűzetet olyat mint a Lenovohoz nem tudzs. Valami hasonló van, ha az árusítóhely engedi hozzá rendelni, de nem lesz olyan.
Teljesítmémyre a mixi 2től jobb. Árban viszont mindkettőtől.
Teljesítményre szerintem nagyon jó. Kidolgozás, szépség szerintem nagyon jó. Én ipad air 2 zokkal használom ( persze nem a műanyag, szilikon hátlapossal, hanem a bőr bebújóssal.
A win 8 kiválóan fut rajta, én max a mixi3 bőrtokos bőrös billentyűzetes változatára cserélném le, de csak a billentyűzetes tok miatt. Telhesítmény kidolgozás szerintem nagyon jó ennek is. Nagyon kézbeálló tablet, szépen besimul az irataim közé. Szép is, jól is megy.
Töltés-usbotg egyben sajna nem megy, de az y kábellel nekem nem megy.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!.
.
Én is új versenyzőként keresgélek a kínai tabletek között. A kiszemeltek: Onda V989 Air 9.7, Telcast X98 Air, és a Lenovo Miix 3 vagy 2. Ezek a kínaiak mennyiben különböznek (jobbak?) az itthon vásárolható Lenovo Miix-től? Honnan érdemes most kínából - esetleg az EU-ból - tabletet rendelni áfa és vám visszatérítéssel? Létezik ezekhez olyan billentyűzet mint a Lenovohoz? -
FireLord
aktív tag
Sziasztok,
V919 van itt valakinek? Vélemény, tapasztalat érdekelne.
-
Kobudera
tag
Esetleg V974m-ra valaki feltette már a windowst? Arra lehet? Egy oldalon azzal árulják, de sehol máshol nem látok erre lehetőséget. A választ köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)