Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
válasz
garai198419
üzenetére
Szia! Én egy félreárazott tinydeal akcióban jutottam közel 17 ezer forintért a tablethez. ONDA V989 Air 9.7 32GB. Nagyon jó az összeszerelés minősége, könnyű, kecses jószág. Bekapcsolás után minden kínai volt ezért a nyelvválasztás után sorra letiltottam illetve töröltem a kínai appokat.Jó sok volt belőle. Volt amit csak tiltani lehetett. Az onda launcherrel nem tudtam megbarátkozni ezért lecseréltem. Végül úgy döntöttem, hogy rootolom a gépet és titanium backup, gravity box stb. használatával személyre szabtam. Most már nagyon tetszik. A képernyő gyönyörű és a felesleges kínai alkalmazások törlésével az akku is jobban teljesít. Dobozból kivéve nem voltam a rendszerrel megelégedve de root után jobban testre tudtam szabni és így már pöpec. Gyorsan talál wifit jó vele netezni. Édesanyámnak lesz karácsonyra netezésre fogja használni arra tökéletes lesz. Láttam külföldi fórumokon, hogy készítettek újabb romot hozzá de azt még nem próbáltam mert így is jól működik eddig. Majd hosszabb használat után lehet megállapítani, hogy érdemes-e romot cserélni. Amennyiért vettem bőven megérte. A google play működik rendesen. Játszani nem játszom ezért arról nem tudok nyilatkozni. Tehát összegezve: a külső tökéletes de dobozból kivéve nekem a rendszer nem tetszett ezért muszáj volt testre szabni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest