Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
válasz
garai198419
üzenetére
Szia! Én egy félreárazott tinydeal akcióban jutottam közel 17 ezer forintért a tablethez. ONDA V989 Air 9.7 32GB. Nagyon jó az összeszerelés minősége, könnyű, kecses jószág. Bekapcsolás után minden kínai volt ezért a nyelvválasztás után sorra letiltottam illetve töröltem a kínai appokat.Jó sok volt belőle. Volt amit csak tiltani lehetett. Az onda launcherrel nem tudtam megbarátkozni ezért lecseréltem. Végül úgy döntöttem, hogy rootolom a gépet és titanium backup, gravity box stb. használatával személyre szabtam. Most már nagyon tetszik. A képernyő gyönyörű és a felesleges kínai alkalmazások törlésével az akku is jobban teljesít. Dobozból kivéve nem voltam a rendszerrel megelégedve de root után jobban testre tudtam szabni és így már pöpec. Gyorsan talál wifit jó vele netezni. Édesanyámnak lesz karácsonyra netezésre fogja használni arra tökéletes lesz. Láttam külföldi fórumokon, hogy készítettek újabb romot hozzá de azt még nem próbáltam mert így is jól működik eddig. Majd hosszabb használat után lehet megállapítani, hogy érdemes-e romot cserélni. Amennyiért vettem bőven megérte. A google play működik rendesen. Játszani nem játszom ezért arról nem tudok nyilatkozni. Tehát összegezve: a külső tökéletes de dobozból kivéve nekem a rendszer nem tetszett ezért muszáj volt testre szabni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest