Hirdetés
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
Január 6.-án, előrendelésben vásároltam egy V919 3G Dual Boot tabletet az ondamarketről.
Február közepén meg is érkezett.
Imádtam egészen július elejéig, Akkor azonban el kezdett nyomásra csíkozódni a kijelzője.
Írtam a forgalmazónak, aki korrektnek tűnően egyből felajánlotta, hogy semmi gond, két év gari van rá, küldjem vissza. Annyi kikötést írt, hogy ne a DHL-en keresztül.
Így is tettem, PNP-n feladtam júl. 14.-én és a csomag meg is érkezett augusztus első hetében a kínai TNT-hez.Innentől kezdve a kedves forgalmazó (ONDATABLET) nem volt hajlandó a csomagot átvenni. Többszöri, eredménytelen megkeresésemet követően a múlt héten azt írták, hogy nem veszik át a meghibásodott tabletet, de új vásáslása esetén kapásból 30$ kedvezményt felajánlanak...
Erre válaszul tájékoztattam őket, hogy ez elfogadhatatlan számomra, hiszen nekem 50$ volt a kijuttatás költsége és nem óhajtok újat vásárolni, ragaszkodok a cseréhez, vagy a javításhoz.
Közben a kinti TNT meg fogja semmisíteni a tabletet, hacsak nem nyilatkozok ellenkezőleg, de ebben az esetben raktározási díjat számítanak fel, 30$ / hónap, melyet nekem kell fizetnem...
Szóval ha valaki tud valamiféle módon segíteni, azt megköszönném, ha nem, akkor pedig legyen ez intő példa azon emberek számára, akik az ondamarketről szeretnének vásárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest