Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• the radish

senior tag

Január 6.-án, előrendelésben vásároltam egy V919 3G Dual Boot tabletet az ondamarketről.

Február közepén meg is érkezett.

Imádtam egészen július elejéig, Akkor azonban el kezdett nyomásra csíkozódni a kijelzője.

Írtam a forgalmazónak, aki korrektnek tűnően egyből felajánlotta, hogy semmi gond, két év gari van rá, küldjem vissza. Annyi kikötést írt, hogy ne a DHL-en keresztül.
    Így is tettem, PNP-n feladtam júl. 14.-én és a csomag meg is érkezett augusztus első hetében a kínai TNT-hez.

Innentől kezdve a kedves forgalmazó (ONDATABLET) nem volt hajlandó a csomagot átvenni. Többszöri, eredménytelen megkeresésemet követően a múlt héten azt írták, hogy nem veszik át a meghibásodott tabletet, de új vásáslása esetén kapásból 30$ kedvezményt felajánlanak...

Erre válaszul tájékoztattam őket, hogy ez elfogadhatatlan számomra, hiszen nekem 50$ volt a kijuttatás költsége és nem óhajtok újat vásárolni, ragaszkodok a cseréhez, vagy a javításhoz.

Közben a kinti TNT meg fogja semmisíteni a tabletet, hacsak nem nyilatkozok ellenkezőleg, de ebben az esetben raktározási díjat számítanak fel, 30$ / hónap, melyet nekem kell fizetnem...

Szóval ha valaki tud valamiféle módon segíteni, azt megköszönném, ha nem, akkor pedig legyen ez intő példa azon emberek számára, akik az ondamarketről szeretnének vásárolni...

Új hozzászólás Aktív témák