Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kobudera
üzenetére
Igaz én nem msotanában vettem, de azért válaszolok.
Az áfa jelenleg 27%, a vám pedig 2.5%, ha nem tévedek. Ha a gép 55e.-be kerül és hozzáadjuk az áfa+vám kombót (29.5%) akkor az kb 71.000Ft-ra jön ki. Plusz még kb 3 hét mire megérkezik a csomag Mo.-ra.
Tehát igazából egész jó áron kínálja, ha 60e.-re letudod alkudni szerintem simán megéri, ha valóban olyan állapotban van ahogy mondja. Garancia ezekre amúgy sincsen sok (azthiszem az enyémre fél év volt, de nem volt szükség rá szerencsére.).
-
Kobudera
tag
Sziasztok! Engem, is megfogott az Onda V975w Windows 8.1 tablet. Egy srác árulja, igaz töltővel, meg ipad fóliával 65-ért. A kérdésem a következő lenne, mennyinél állna meg ha berendelném? Gondolom jönne rá áfa és vám? Leginkább annak a felelete lenne jó, aki nemrégiben vett ilyet. Mivel az új ára 55 körül van, kicsit igazságtalannak érzek egy használt gépért 65-őt kiadni. Még akkor is, ha az elmondás szerint alig volt használva. Gondolom a garanciája ezeknek amúgy is elég körülményes. Ti mit gondoltok? Köszönöm a segítségetek előre is!

-
Sziasztok!
Kis segítségre szorulnék. V975M gépemre letöltöttem a GT Racing 2 nevezetű játékot. És minden indításnál a játék a menünél befagy, a hang megy de a játék megáll. Aztán kipróbáltam egy másik versenyjátékot is az Asphalt 8-at az meg a második indítás óta ezzel fogad:

Mi lehet a gond, a gépem nemszereti az autós játékokat? :
Másik kérdés: Lollipop Android csak a 989-es gépre jön a 975-re nem?
Üdv.
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Nincs valakinek egy ipad air féle tokja?
Olyan bőrszerű, belecsúsztathatós lenne jó.
Ondának is van ilyen, nekem mondjuk egy teclast van, csak nincs hozzá tokom, és csak ezt nem szeretnék rendelni.
??
-
-
CandySR
tag
SEGÍTSÉG!
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?

Pár hónapos Onda V989 kijelzőjén a fenti képpel teljesen megegyező hibaüzenet jelenik meg, amikor próbálom bekapcsolni 8 órányi töltés után.
Előzmények:
Érintkezési hibás a gyári töltőhöz adott USB 3.0 kábel csatlakozója a gépnél, többször kell piszkálgatni, míg elindul a töltés. Az utolsó előtti töltésnél jelezte a gép, hogy töltés alatt van, de 59%-nál nem ment tovább.
Ezután kikapcsolódásig használtam a gépet, majd töltőre tettem. A töltés elindult, de nem ment felfelé a töltési %.
8 óra töltés után a gép le volt kapcsolódva és a power gomb benyomásakor a fenti képpel tökéletesen azonos hibaüzenetet mutat. (A kép nem erről a gépről készült, csak illusztráció.) -
han_lev
senior tag
Na ez a tablet pl 64 gb-s belül.
Valakinek van erről valami tapaaztalata? -
Damwise
csendes tag
Sziasztok,
http://www.onda-tablet.com/onda-v116w-dual-os-64gb.html
erről tudnátok mondani véleményt? Papiron jónak tűnik, de nincs tapasztalatom ez a márka iránt. Ár/érték arányban mennyire jó?
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Szívesen, nincs mit.
Te tudod melyik jobb neked és ha tudásban elég az is akkor vegyél nyugodtan azt 
Üdv.
-
shai-hulud
csendes tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Köszönöm a válaszod, de már átértékeltem a dolgot...
Mivel nekem macmini-m illetve iPhone4-em van (hosszú-hosszú spórolás után), inkább egy iPad2-őt veszek használtan, az is hasonló árban van mint egy ilyen újonan. Persze tudom, hogy tudásban elmarad ezektől, de amire nekem szükségem van arra tökéletesen megfelel, valamint nem kell megvennem a telefonon használt appolat újra Androidra is, hogy használhassam. -
DGery
aktív tag
Nah megent itt...

Valakinek van még V712-je? Akár hibásan is?
Lenne 1-2 kérdésemm
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Szia!
A tablettel nincsen tapasztalatom. Leírás alapján nem tűnik rossznak, 4 magos Baytrail proci-val nem lesz gond, talán a RAM-ból 1Gb lehet, hogy kevés, de attól függ mire használod. Én tinydeal.com-ról rendeltem a tabletet. Semmi gond nem volt velük, leadtuk a rendelést, és küldték a csomagot. 20 nap alatt érkezett meg kézhez jól bebugyolálva pukkanófóliás borítékba, minden tartozék megvolt. Illetve kaptam egy kódot is amivel megtudtam nézni, hogy éppen merre jár a csomag.

Vám és áfa: 150 euróig nincs vám (2.5%), csak áfa ami 27%. Mivel ez tinydeal-en ~95 euró így "csak" 27% áfát kell hozzászámolni ami ~120,65 Euró.
.Üdv.

-
shai-hulud
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata Onda v819i tabbal kapcsolatban?
Illetve hogy honnan érdemes megrendelni (aliexpress, tinydeal... esetleg más)?
Valamint, gondolom minimum áfa köteles a dolog (azt hiszem 150 euróig csak áfa, aztán még vám is, de javítsatok ki ha nem jól tudom).Ezeken az oldalakon mennyire kommunikatívak az eladók, lehet velük beszélni esetleg a csomagra írt összeggel kapcsolatban
bár lehet, hogy nem éri meg trükközni.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
CandySR
tag
Helló, lassan két hónapja használom a V989-em és nagyon meg vagyok elégedve. iPad1-ről váltottam.
Rootoltam, a kínai appokat kiírtottam, tettem rá egy Nova launchert és minden szuper.
Banggoodson vettem, áfával 65 volt. Érdemes sietni, mielőtt indul a holdújév mizéria Kínában. -
A V989-et nemnagyon ismerem nekem 975 van. Különbség a kettő között nem sok leginkább az, hogy a 989 az 8 magos a 975 az meg 4. Magyar teszt ezekről nemigen van én írtam egyet nemrég a 975-ről. Szerintem azt elolvasod az majdnem olyan mintha v989-ről olvasnád, mert nem nagy a különbség.

Itt van a cikk.
Viszont én úgy úgytudom, hogy az a 8 magos proci nem olyan megbízható, de lehet tévedek
Üdv.
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a ONDA V989 9.7" Retina Android 4.4 A80T tabletet csak a műszaki bazárból lehet megrendelni?
Media Markt, Euronics, Auchan boltokban nem lehet (majd) beszerezni?
Köszönöm!
-
CandySR
tag
V989-en a System Update egy új frissítést talált 2014.12.03. dátummal. Ha azt telepitem, akkor nem vész el minden letöltött appom és beállításom? Előre is köszönöm a segítséget!

-
uzerto
tag
Helló. Van valakinek tapasztalata Onda v989 típusú tablet szoftverfrissítésével kapcsolatban? Miként megy a dolog?
-
CandySR
tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni V989 root-olás ügyben? Köszönöm

-
Kapanyél
őstag
Vásárláskor minden esetben le kell szedni a fóliát, mert bár jó, hogy rajta van, de elég hamar karistolódik, valamint a gyér gyártási minőségnek köszönhetően rengeteg porszem kerülhet a gép belsejébe. Az enyémben is volt sajnos, de azt hittem, hogy a fólia alatt van csak. Hát nem.
-
korikmate
tag
Hali! Onda v975... tulajoktól kérdezem, hogy amikor a tablet megérkezett akkor a kijelzőn van egy fólia "please tear off me before using". Azonban mintha ez alatt lenne még egy réteg fólia. Ezt jól látom? Lehúzhatom ezt a tear me offos fóliát és még úgy is lesz rajta fólia? Köszi!
-
n42
tag
sziasztok, megtudnátok mondani,h miként tudtom ellenőrizni, h nekem milyen verzióm van?
975mbe5v4a31672
nekem is elszállt a rendszer, hogyan tudom újratelepíteni a rozak változatot? láttam a linket, de l jönne kis segítség, mire figyeljek!
-
Ozy
tag
Nem tudom, hogy milyen a gyári rommal valo gépészkedés mert azt nem probáltam, de az oldal amit linkeltél pontosan leirja a lépéseket. A rozak féle teljesen letisztult mindenféle kinai és felesleges apptol mentes es ahogyan észrevettem az aksi is jobban bírja(pl:alvó állapotban kikapcsilja wifit)
-
stigma
addikt
Re, köszi, sikerült már megoldani, de sajnos a gyári 4.4.2-t flasheltem vissza.
Ugyanaz a mechanizmus a kozak féle rommal is mint a z eredeti gyárival?Ha jól nézem saccra ugyanaz, nem kell semmi extrát trükközni?
Ezen nincsenek már a kínai rossz romok?
Illetve az volt a furcsa a kínai rom elég gyorsan meríti az akksit. -
korikmate
tag
Halihó!

OTG kábelekkel mik a tapasztalatok? Olyanra gondolok, ami egyszerre tudja (elvileg) tölteni a telefont és hub-ként működni... Egy Onda v975w tart épp felém, és ahhoz kellene.
Üdv!
+ pandawill-ről spanyol raktárból rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt ér ide a cucc?
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy Onda v975m-es tablet, amit egyik barátomtól holnap kapok meg és aza baja hogy bekapcsolás után csak az android-os Boot Logo jelenik meg más semmi. Tölteni lehet a tabletet, illetve a gép felismeri.
Jelen esetben eredeti gyári rom van rajta, nem rootolt és nem is piszkált.
Megpróbálom holnap factory resetelni, illetve recovery-ből egy alap állapotot visszaállítani, de érdemesebb lenne egy másik rommal próbálkoznom?
pl.: CM11 mondjuk.Mit ajánltok?
Segítséget előre is köszi. -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy gyors segítség kellene!
Ez az Onda hivatalos oldala? -> Ahol árulnak Xiaomi termékeket is? Megbízható oldal? -
Mennyi esély van rá, hogy az Android Lollipop megjelenik V975M-re?
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Cube-ból a Talk9x-et (másnevén:u65gt) Ondából a V975M/V975i közül valamelyiket. Ondák közt az a különbség, hogy az i-be intel proci van tehát arra lehet Windowst is rakni. Nemrég írtam egy tesztet az Onda V975M-ről. Olvasd el hátha segít döntésben.
Cube-ban még pluszba benne van az ami Ondába nincs. Gps, 3g, sim kártya hely. Tulajdonképpen az egy nagyranőtt telefon 
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Így ránézésre talán a v819i ami jónak tűnik. Hátrány hogy csak 16gb memória és 1gb ram van benne. Intel atom proci szerintem az nem rossz benne,megbízható, erős is. 4 mag 1.8ghz.
-
maggi1886076
addikt
8" környékén melyik Onda tabletet érdemes megvenni?
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Eléggé elvesztem a kínai tablet témában. Ott tartok, hogy Onda vagy Cube kellene.ezekről olvastam jobb dolgokat.Megbízhatóak ezek?milyet lenne érdemes venni?
-
fabicska
aktív tag
Sziasztok.
Egy rövid kérdésem lenne, remélem itt konkrét választ kapok rá: Igaz-e hogy minden Onda tablet saját micro USB csatlakozónak kicsit hosszabb a csatlakozója? Magyarul a szabvány töltő /OTG kábellel szakadozhat a töltés, és az adatátvitel...?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Mármint, hogy a launchert ne kelljen mindig?
Azt belehet. Ha feltelepítetted nyomd meg a Home gombot és akkor megfogja kérdezni, hogy melyiket indítsa el. Rányoms arra amelyik neked kell és alatta ottvan, hogy Mindig|Csak egyszer. Ott rányomsza a Mindig-re és onnantól mindig azt fogja indítani. -
Jaa, értem

Nézzétek meg beállításokba, nem úgy van beállítva, hogy ha elér az utolsó ablakhoz utána az elsőre lapozzon?
Általában ablakokat vagy úgy lehet eltüntetni, hogy hosszan rányomtok a kijelzőre és előhozza az ablakokat és ott lehet tötölni. Vagy fixek az ablakok és se törölni se hozzáadni nem lehet.Üdv.
-
n42
tag
Sziasztok, az volna a gindom, h van a csaladban egy kiscsaj, akié valojaban a tabi. Nem tudom hogyan, de folyton letrehoz egy virtualis asztalt, a kérdésem az volna, h hogyan lehet törölni őket? Pedig mar volt egy-két android a kezeim között, de itt nem jovok rá, hogyan lehet törölni a felesleges asztalokat. Köszi a segítséget.
:-) -
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Szia!
Itt le van írva, hogyan kell rá telepíteni Windowst, de sajnos angolul. Amit megértettem az, hogy meg kell nézni, hogy V1-es e a tablet és ha igen akkor letöltöd, rámásolod egy NFTS-el formázott pendrive-ra vagy HDD-re, rákötöd a tabletet a gépre és elindítod a telepítőt. Nem biztos hogy jól olvastam, várd meg más hozzászólását is.

Üdv.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Teljesértékű windows 8.1-megy rá, van asztal nézed, nincs különbség az asztali között.
Viszont beszereznék egy Onda V975i-t, hogy tudom rátenni a windows azt tudja valaki? (androidtól kiütésem lesz)
Olvastam fórumokat, nem tűnik bonyolultnak, de ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban leírhatná.
W-t csak végleges esetben rendelnék, mert a windows licensz miatt 20 dolcsival drágább.Köszi.
-
válasz
szuszinho
üzenetére
Szia!
Ondánál a V975i-be és a V975w-be mehet android és windows is. A különbség a kettőnél az, hogy az I-t androiddal kapod a W-t pedig Win 8.1-el, de mindegyikre lehet Androidot és Windowst is rakni mert Intel processzor van bennük. Azt, hogy hogyan megy a win telepítés táblagépre azt nem tudom, szerintem a gyártó honlapjáról lehet letölteni hozzá telepítőt. PC-s Win-t nemhiszem hogy lehet rá rakni mert a windowsos tabletekbe nincs asztali nézet.
Üdv.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Kicsit szeretném magam felhomályosítani.

Ezeknél az Onda táblagépeknél a "w"-re mehet win és andriod is, a többire csak android?
PC-s win (usb-n) telepíthető rájuk?Van esetleg nem javallott típus?
Köszi!
-
CandySR
tag
Sziasztok, tabletekre vám is van, vagy csak ÁFA, mint a telókra? Köszi

-
válasz
csabi236
üzenetére
Szia!
Nekem ugye V975M van a két gép hardvere naggyából megyeggyezik (kivéve procit és GPU-t természetesen). Én megvagyok elégedve vele, véleményemet fentebb olvashatod. Legfőbb különbség hogy a W az Windows 8.1 el kapod de ha nem tetszik akkor lehet rá droidot is rakni mivel Intel procis.. Én az M-et Innen rendeltem. Nálam semmi gond nem volt velük 20 nap alatt ért ide hozzám a gép. Vámot nem kerültük el. Korrektek voltak a csomagot pedig nyomon lehetett követni hogy épp merre jár.
Üdv.
-
csabi236
tag
Sziasztok.
Mostanában gondolkodom egy Onda V975w tablet beszerzésén és az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e itthon ilyen készüléke?
Lenne pár kérdésem hogy honnan érdemes beszerezni és személyes tapasztalat a tabletről ?
Köszönöm szépen!
Üdv -
- Akksi mennyit bír?
Ha csak netezek, zenét hallgatok, filmet nézek, meg ilyesmi akkor 1 napot simán kibír. Ha komolyabb játékkal játszok az azért leszívja az akkut, de mivel egy nap 1 óránál többet nem játszok rajta ezért úgy is kiszokta bírni bár akkor kicsit hamarabb sír töltő után
.
- Tokot vettél hozzá?
Igen, ilyet. A tok jelenleg gariztatom mivel azt csinálta hogy 1 billentyűt kétszer írt be, de amúgy nagyon jó hasznos a tok. Kioasztása az angol, de ékezetes betűt lehet vele írni csak át kell állítani magyarra. Ill. a csatit tövig be kell nyomni a gépbe mert egy kicsit mélyebb mint a szabványos.
- Kijelzője mennyire karcolódik?
Semennyire mert eredetileg volt rajt egy kijelzővédő fólia
.
- Milyen videó lejátszó alkalmazást használsz?
Először VLC-t használtam de az nem játszotta le az mkv formátumot ezért most MX Playert használok az mindent lejátszik. -
Szia!
Jó kérdés valószínű hogy filmnézésre jobb a 16:9-es de viszont a v975 nek Retnia kijelzője van vagyis a kép sokkal élesebb, szebb rajta, szerintem filmet lehet a V975-ön lehetne jobban nézni, az viszi FullHD filmeket is.
A proci se ugyanaz amúgy a V975-nek 1.33GHz-s, a V101W-nek 1.83GHz. Meg a V975 újabb, támogatása jobb, illetve ha nem tetszik a Windows akkor lehet rá gyári Androidot is tenni.
Ha kell valami írj nyugodtan
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az áfa jelenleg 27%, a vám pedig 2.5%, ha nem tévedek. Ha a gép 55e.-be kerül és hozzáadjuk az áfa+vám kombót (29.5%) akkor az kb 71.000Ft-ra jön ki. Plusz még kb 3 hét mire megérkezik a csomag Mo.-ra.
Tehát igazából egész jó áron kínálja, ha 60e.-re letudod alkudni szerintem simán megéri, ha valóban olyan állapotban van ahogy mondja. Garancia ezekre amúgy sincsen sok (azthiszem az enyémre fél év volt, de nem volt szükség rá szerencsére.).
Gondolhattam volna rá én is mivel elég logikus