Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
Oszilaci
üzenetére
A win-nél egyszerű. Telepítésnél megadható a célkönyvtár, ami lehet másik meghajtón is. Játékok egyebek ha ott vannak nem foglalják a ROM-ban a helyet.
Androidnál bonyolultabb mert ha jól tudom valamely verziótól ez a lehetőség már nem működik.
Elvben ott is volt ilyen legalább is telefonnnál én is használtam régebben. App 2 SD alkalmazás.
http://www.mobilefanatics.hu/alkalmazasok-athelyezese-sd-kartyara-androidon/Ezt próbáld ki.
Egy idő után el fog fogyni a hely mert a programok csak csinálnak bejegyzéseket és azok a nand-ban lesznek.
Az a fos kínai oldal egy aranybánya panbaidu.com ha igaz. Itt minden megtalálható csak jó adag türelem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest