- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
Oszilaci
üzenetére
A win-nél egyszerű. Telepítésnél megadható a célkönyvtár, ami lehet másik meghajtón is. Játékok egyebek ha ott vannak nem foglalják a ROM-ban a helyet.
Androidnál bonyolultabb mert ha jól tudom valamely verziótól ez a lehetőség már nem működik.
Elvben ott is volt ilyen legalább is telefonnnál én is használtam régebben. App 2 SD alkalmazás.
http://www.mobilefanatics.hu/alkalmazasok-athelyezese-sd-kartyara-androidon/Ezt próbáld ki.
Egy idő után el fog fogyni a hely mert a programok csak csinálnak bejegyzéseket és azok a nand-ban lesznek.
Az a fos kínai oldal egy aranybánya panbaidu.com ha igaz. Itt minden megtalálható csak jó adag türelem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest