Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Nincs meg valakinek az onda v820w cn v3-hoz komlett driver csomagja. Hozzám került egy, egy sikertelen android x86 telepítés utám, próbálnám helyreállítani a windowst rajta,, de elhasalok a nem megfelelő drivereken,nincs wifi,bt,hang, az intel driver se akar felmenni,touchpanel is oda van.Amit eddig talaltam hozzá való drivereket,dd mentést, azzal nem tudom újra éleszteni.
A pan baidu-n lévő fájlokat pedig nem tudom elérni.
Ha müködő droid van rá, az elől se zárkozok el.
Elöre is köszönöm a segítséget. -
motrola
aktív tag
"Sziasztok.Onda v919 air3g hez keresek win 10 drivert.
Az érintő össze vissza érzékel.Android alatt tökéletes.
Köszi.A gyártó oldala kínai,ott nem boldogultam."
Én erre a kérésre válaszoltam. Legyen neked igazad biztosan van ott win10 is. Nekem kínainak tűnik minden szöveg és ikon felirat az általad adott linken.
-
szilagj
csendes tag
Sziasztok.Onda v919 air3g hez keresek win 10 drivert.
Az érintő össze vissza érzékel.Android alatt tökéletes.
Köszi.A gyártó oldala kínai,ott nem boldogultam.
-
0Gyuri0
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, valaki nem javitana egy Onda v891 tablettet? A BIOS-T sem lehet elérni. Elfogyott a türelmem.
-
-
-
Hello,
975m -hez létezik OTG? Mennie kéne vele?
Köszi
-
hajdouczy
tag
Sziasztok. Keresek rossz, használhatatlan Onda v820w tabletet alkatrésznek. Lényeg hogy a hangerő - bekapcs. gomb kompletten meg legyen vezeték csatlakozással együtt.
Ha valaki megválna tőle, írjon.
Köszönöm.
-
szilagj
csendes tag
Sziasztok.Onda v919 air3g hez keresek win 10 drivert.
Az érntő össze vissza érzégkel.Android alatt tökéletes.
Köszi. -
DonCosta
tag
Sziasztok!
Lassan három éve megvan a Onda V80 Plus tabletem. Az elmúlt másfél évben azonban többnyire a fiókban állt, mert ami előnyösnek tűnt, a hátránya lett: két oprendszer osztozik a 32 GB tárhelyen.
Itt a fórumban több utalást is láttam arra, hogyan lehet csak Androidot tenni rá (eltávolítva a win10-et), de sajnos azokon a linkek már nem élnek. Ha valaki a sajátján elvégezte ezt a műveletet és megvan neki még a telepítő + leírás a módszerről kérem ossza meg velem.Köszönöm!
-
nocibambi
újonc
Onda V919 Air tablethez keresek szervízt. Többször is előfordult, hogy töltés közben, valami hibaüzenetet követően megszünt reagálni.
Korábban fel tudtam ébreszteni +16 órás töltéssel, hard resettel vagy alternatív adaptertek használatával.
Jelenleg ezek egyike sem tűnik működni viszont Budapesten nem találtam eddig szervízt ahol fogadni tudnák.
-
debrigo
csendes tag
Köszönöm a segítséget, valóban elnéztem, már káprázik a szemem, annyit kerestem A linkhez úgy nézem megint sok időm el fog menni de muszáj lesz mert ez a gép így nagyon lassúnak tűnik.
Még egy kérdés Onda V80 LCD sarkát a gyerek eltörte. Üveget kaptam de kijelzőt nem találok
Vajon mi lehet az oka? Lehet esetleg helyettesíteni mát típussal? -
debrigo
csendes tag
Nekem is 5 évig feküdt a fiókban a v795m. Lányomé volt de mivel hamar merült, más töltővel nem lehetett feltölteni, az usb-t kilazította, stb. Így került hozzám, mindig ki akartam dobni de sajnáltam a gyönyörű kijelző miatt. Aztán évekig nem tudtam azzal kezdeni, hogy a google.pr. állandóan leállt. Most sikerült üzemképessé tenni de megint zavar a sok kínai felesleges progi, nem tudom letakarítani. Valójában rootolni kellene de arról lecsúsztam mert nincs sehol élő letöltési link. A hűtésére kitalálok egy rézlemezes megoldást. Az Alin pár $ az egész. Feleslegesen fogják a helyet. Ne írjátok, hogy olvassak vissza, megtettem. Sajna mind régiek, Ti meg már mindent tudtok e témában. Azzal a pan.baidu.com linkkel fél napot görcsöltem, nem jutottam eredményre.
A gép működik, gyárit sikerült visszaállítani, feltelepíteni a progikat regisztrálás, google, minden ok.. Az UTAUPDATE progi is frissített. Ha tudtok használható trükköt a felesleges dolgok eltávolítására, segítsetek. Köszönöm!
[link] -
Marcsello31
őstag
Szia! Most vagy az akksi melegszik, vagy a processzor, ès bizonyos hőfokután, vèdelem miatt lekapcsol. Nem láttam a gèpet belülről, csak találgatok, esetleg hővezető pasztát kenni a cpura vagy körè, môgè egy mini ventit esetleg, ha már szètkel szedni. Vagy fóliát ami vezeti a hőt "bocs ha hülyesèget írtam". Nekem teljesen jó az enyèm, android alatt persze, 30 órát szundi módban simán elvan, használva több mint 2 óra, android alatt. Megjegyzem win10 alatt mindegy, hogy szundi vagy nem. Ezerrel merült az akku. Akkor kaptam agyfaszt, s frissítettem a biost, majd toltam rá droidot. Neked is meg kellene probalni a frissítèst, ha meg nem friss a biosod. Üdv!
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Van egy kb két éves Onda tabletem ami melegedős problémával pár perc használat után kikapcsol. Emiatt fiókban töltötte eddigi életét. Érdemes vele foglalkozni? Lehet plusz hűtést fabrikálni bele?
-
Marcsello31
őstag
Heló! Már keresgélem,ez lesz a megoldás. 1értelmű, hogy ezen csak android lesz, tegnap teszteltem keményen, most csak kikapcsolt kijelzővel, tegnap előtti teljes töltéssel, tegnap reggel 9től este 10 ig ment, és Este 10kor 30%volt az akksi, Mondjuk ekkor sem volt aktív a kijelző. Érdekes, hogy win alatt kikapcsolt kijelzővel, 1 óra alatt lemerült. Veszek majd powerbankot, csak még nem tudom hogy milyet, valami brutál erős kel ide, laptopoon netbookokon elvan a win10 mert ott mindegy, de még mindig ennyi idő elteltével is inkább android a jó a tabletre, azon is eltöprengtem, "csak gondolat szinten" Hogy szétszedném a a hardwert akksival kiszedném, mert az kissebb mint maga a külső, Átraknám egy 7" tokba, és hdmis kijelzővel, külön powerbankal működtetném, elvileg így 10 óra is lehetne az aktív használati idő, mert, ami eddig elment energia a kijelzőre, az meg marad a hardwernek. Gondolom én, de most ne lőjetekle.
. Nekem ez a retina kijelző a gyanús, hogy az zabál sok áramot, a szerencsétlen 3,7Vból. ilyen hardwer kellene pl a chuwiból. Na majd keresek egy b arkácsolós embert és elmondom neki az 9tleteimet.
-
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #710 üzenetére
ha nem akarsz win-t, akkor törölni kell a partíciót és valószínűleg bele kell nyúlni még valami android-os config fájlokba is
keress olyan leírást, ahol hasonló dual boot-os tabletből csináltak tisztán android-osat, aztán abból kiindulhatsz -
Marcsello31
őstag
Heló! Jah, Sokat nem veszíthetek vele, de azon töprengek, hogy valahogy kimenteném a kernel fájlt a tabletem droidjából és összefűzném a 8.0ás droiddal, azért az már faszántosabb, Most tesztelem hogy mennyi bír az akksi így android alatt, a tegnapi teljes töltés után, ő azt írja hogy kb 6 óra használati idő van hátra, eddig ment kb 2 órát gond nélkül. kikapcsolt kijelző módban is megy a droid, míg a win alatt nem ment. Azon töprengek, hogy hogyan lehetne a teljes, tárhelyet hozzáadni a droidhoz, mert a 64gbból 15öt lát, hgoy hol a töbi? passz, mert pedig az is ext4en volt. A netról letöltött win nem töltödik be a tabon, elindul a kis karikam majd újra indul a tab, van egy érzésem hogy a shelles? vagy fastbootos?! droidos telepítője, telepítés közben valamit babrát a biossal.. De szerintem marad a droid rajta, sokkal gyorsabb. Nincsenek alatta háttérben futó alkalmazások, legalábbis annyi nincs, mint win alatt, "ott megnéztem és rengeteg volt" Persze hogy szaggatott.
Veszek a géphez majd új akksit, és kijelzőt, "későbbre" Nyári kiránduláskor jó lesz ez.
Meg akarok venni majd egy töltő képes usb hubot, is. Én minden tabra droidot tennék, mások írják hogy fost nem ér, de persze, mert nem tudják hogy mennyi szar program fut mögötte, stb.Vidit délután megcsinálom, és küldöm. Kíváncsi leszek hogy meddig bírja így, elvileg dupla 3,7V akksi van benne.
-
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #708 üzenetére
legyél bátor
max. annyit veszthetsz, hogy újra kell tenni az androidot is -
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #705 üzenetére
ha megvannak a driverek, akkor mehet fel a hivatalos win10 is, csak ne töröld le az androidos partíciókat
-
Marcsello31
őstag
Hali! Igen. Jót linkeltèl, annó azèrt nem ment ez, mert alacsony volt az aksi szintje, meg nem volt átparticionalva az SD meghajtó ext4re. Ja ès kellett a friss BIOS. Amit mèg nem èrtek, hogy csak 15gbot kapott a droid, a többi szabad maradt, hogy hogyan tudnám összecsatolni a kettőt még nem tudom. De a cucc látványossabban gyorsabb. Mint win alatt. Vidi nemsokára. De hogy ezen függ, hogy telepitjuk, az kèsz. Android alatt a proci armv7 kènt szerepel. Nem x86 kènt mint win alatt. 1.8ghz fut Android alatt. 4maggal, ès 4gbrammal.wifi Bluetooth kamera, touch ok. Most egy rávaló winfost keresek. Írok mèg. Lènyeg hogy mindent felismert az Android. Köszi utólag is.
-
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #703 üzenetére
zsír, akkor végül is mégis az xda-s link alapján csináltad, amit korábban már linkeltem neked
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! sikerült megoldani az android telepítését erre a tabletre, az enyém v5ös, nem úgy kel feltelepíteni rá az androidot ahogy azt a pcn szokták, egy erre kitalált telepítő kel hozzá, "azt hiszem ez shelles telepítés volt, egy android 5.1et sikerült feltelepítenem rá, teljes használatossággal, pl wifi és minden más megy rajta, egy fullos telepítő készletet töltöttem le, majd másoltam rá pendrivera, majd a tableten bebootoltam rajta, és már magától ment végig a telepítés "Shellen keresztül" fontos, hogy 60%os legyen az aksi, mert el sem indul a telepítő, Én ezt a verziót telepítettem rá:
Ezen az oldalon a legfrissebb változatát töltöttem le:
https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-onda-v919-air-ch-dualos-android-t3375660De előtte mindenképp kell frissíteni a biost, másképp nem megy, nekem így tulajdon képpen lett egy dualbootos
tabletem.
Videó nemsokára.
Android alatt a filmek teljes képernyősek mint youtube mint videa és a többi oldalon,
Az akkut tesztelem rajta, meg most veszek egy másik kijelző védő fóliát hozzá, ez már le van harcolva.
NA mindegy, akinek ilyen gépe van, szeirntem megéri. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Az megoldható, "csak találgatok" hogy az akksit kiszedve, tápegysègről mennyen csak a gèp mint egy laptop?! Olyan árammal mint ami az aksi tud?! Bocs ha hülyesèget írtam, csak kíváncsi vagyok. Megbontani ezt nem fogom. Csak eljátszottam a gondolattal. Szerintetek menne?
-
Marcsello31
őstag
Hehe. Japán/kinai egyre megy nekem, nem èrtem a nyelvet, persze tudok olyat, aki minimum 4 nyelvet tud. Na mind1.
. Időm mint a tenger, megnèzem jobban a linkeket, ès vissza olvasok. De mára már sokat olvastam eddig. Ezèrt is sikerült a bios frissítès. Winratyinál az a bajom hogy mintha nèha sokat pörögne a cucc, vagy èpp nem. Ha sok mindent csinálok vele akkor "lol" van. De anúgy tettszik a gèp. 4gb rammal főleg. Max angolul segítsèget kèrek odakint. Azt írják amúgy, hogy ha sikerül ráhúzni a droidot, duplázódik a használati idő.
-
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #699 üzenetére
kínai az
google translate ajánlott, pár hozzászólással korábban írtam pár tippetinkább kövesd az kínai leírásokat (letöltött cucc mellett valószínűleg lesz) vagy az xda linken lévő módszert
de ha nagyon kínai, inkább maradj win-en, pár dolog ott is lehet hangolgatni, hogy jobban menjen (pl. üzemidőre hosszabbításhoz be lehet kapcsolni a hibernálást, stb.)
-
Marcsello31
őstag
Heló! azt sejtettem mondjuk, hogy nem lesz 1szerű. Elvagyok én a winfossal is, csak valahol az android jobban bejön. japán oldalon melyik a letöltő link? mert nekem nem megy sehogy sem. Ez a tablet eredetileg nem dualos volt szerintem, csak a bios frissítés után lett az, hasonlít a biosa a chuwi tabletéhez, külön opció van az androidra. De hiába állítgatom őket. akkor hagyom, elvileg recorvery, vagy fastboot modba kellene tenni a gépet, de hogy?
. Vagy rá tolok egy fapados androidot, ott átbillentem fastboot módba és úgy próbálom megflesselni. Esetleg.
-
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #696 üzenetére
-
Marcsello31
őstag
Hali! Letöltöttem az androidot erről weboldalról:
pl őt:
innen
http://www.android-x86.org/download
őt töltöttem le:android-x86_64-8.1-r1.iso
Majd telepítettem pendrive-ra a rufus program segítségével, és a pendriveos androidddal bootoltam be a tablettel.
f7 gomb nyomogatása után. Betölteni betölt meg minden, de nem 100%os és nincs wifi
és eddig csak pendriveról telepítettem fel őket.
Olvastam azt én is hogy flashelni kellene ha jól értem, Vagy valamit be kellene kapcsolni a biosban?! -
tlac
nagyúr
válasz
Marcsello31 #694 üzenetére
mi alapján csináltad?
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Talán megtaláltam a megfelelő fórumot. Van egy onda v919 air ch tabletem, amire androidot szeretnék fel telepíteni, csak a menetét nem tudom. A pendrive os telepítést értem, de hiába, mert lehet hogy bebootol róla az android és akár telepíthetem is, de eggyik sem lát wifit, mintha nem ismerné fel a wifit az android. Azóta a biost is felfrissítettem rajta már mint a táblagépen, így már dualbootos lett a gép, és a biosa minden beállítást enged. Amit az elején nem engedett. A windows10 teljes értékű minden megy rajta. Csak android alatt nem, hiába telepítek rá akárhány verziós androidot, pendriveon keresztül, nincs wifi. Vagy rosszúl közelítem meg a dolgot, és máshogy kellene feltelepítenem rá? flesselni kellene vagy hogy? jobban szeretem az androidot már, és jobban is menne a tabletem vele. csak a telepítés menetét nem értem, van minden féle kábelem ami csak kel, pendriveos telepítés okés, de hiába ha hiányos az egész. Pedig minden oké lenne. A választ előre is köszönöm! Marci
-
tlac
nagyúr
válasz
Herrleonvolt #691 üzenetére
próbáld több böngészőben is és reklámszűrés nélkül
hozd be google translate-tel és anélkül is az oldalt, a letöltést anélkül csináld
vagy a telefonodra is felteheted a google fordítót, ami a kamera segítségével tud fordítanisajnos kínai oldalról mindig macerás letöltögetni, de nekem korábban már sikerült innen, talán pont chrome-mal ment csak
-
tlac
nagyúr
válasz
Herrleonvolt #689 üzenetére
van nekik hivatalos kínai oldaluk, ott fent szoktak lenni a driverek
[link]
google translate ajánlott, ha nem megy a kínai -
Herrleonvolt
újonc
Sziasztok. Onda V891-re sikerült egy teljesen új Magyar Windows 10-et telepíteni. A probléma, hogy nincs meg minden driver. Honnan tudnám letölteni?
Ez nem hiszem hogy szóba jöhet: http://www.ondaforum.com
Egy hete regisztráltam, és nem aktiválják. -
kaiser84
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség
Van egy Onda V80 SE V3 tabletem, amit be akartam kapcsolni, de sehol semmi. Háttérvilágítás bekapcsol, és a töltést jelzi, de a kijelzőn nem jelenik meg semmi. Hosszas küzdelem után frissítettem a szoftvert rajta, de sajnos semmi sem változott. Ha valaki esetleg járt így, akkor hardveres baja lehet, vagy próbálkozzak másik szoftverrel?Előre is köszönöm!
-
kaiser84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy V80SE-m androiddal, a hátlapon lévő szám alapján v3. (belül az alaplapon persze v1 van)
A lényeg, hogy a töltést veszi, de a bekapcsoló gomb megnyomására csak a háttérvilágítást kapcsolja be egy rövid időre, aztán vége. A recovery menü sem jön be. Mivel próbálkozzak?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Hali.
V10 Pro mennyire jó tablet?
Max. 130-140 dolcsiert kellene valami bedtbuy tab. -
zezoka
őstag
Ha érdekel valakit (persze felelősséget nem vállalok máséra), megcsináltam :
Először letöltöttem (innen, mert a cn oldalról csak Baidu reggel akart engedni), majd rátöltöttem az enyémnek megfelelő verziószámú (V3) csak Android romot (tehát nem a Remix OS-t), ami nem tartalmaz Windows-t. Ez nem volt egy nagy történet, egy Pendrive formatálás Fat16-ra, majd felmásolni a fájlokat. Aztán USB hub (nem kellett aktív, nekem csak passzív volt, szerencsére ment azzal is) a tabletbe az átalakítón keresztül bedug, amibe mehet a pendrive, és egy billentyűzet. Billentyűzet azért kell, h bekapcsoláskor be lehessen lépni a BIOSba. Tablet bekapcsolásakor ESC nyomogatása, amíg belép a biosba, majd a Boot menüben a Boot from EFI (vagy hasonló), pendrive-ot kiválasztva a folyamat már automatikusan végbemegy, semmi teendő nincs. Azért mikor 5x csinálta meg a Flashing system, flashing done részt, azt hittem loop-ba került, de végigfutott.
Érdekes módon nem a régi Android fogadott, hanem az 5.1 alapokra épülő Onda Launcher (természetesen kínaiul, de az ikonok segítségével hamar magyar lett)... Nem csúnya, úgyh maradt, habár nincs menü gomb, amit nem szeretek, és kicsi a widget képernyő (felét használja csak).
De ezzel a folyamat még nem ért véget, mert így is csak a 8GB volt használva. Erre meg megoldás az volt (ezen oldal alapján), hogy kellett csinálni egy LinuxLive boot pendrivot, amire beépülőnek fel volt "telepítve" a Gparted Gnom particionáló. Itt vagy 3 féle változatot kipróbáltam, mire az egyik bebootolt, és el is indult a particionáló.
Itt már látni a particiókat, az első 9-et békén kell hagyni, utána jött egy 55gigás unallocated, majd egy data, presist, config. Ahhoz , h a Data részhez (ami a fenti 8GB) hozzá tudjuk adni az unallocated-et, csak úgy tudjok, ha egymás mellé "kerülnek". Ezért a Config részt át kell MOZGATni a sor végére. Majd Apply (csak egyesével lehet műveleteket végezni, mindig kell egy Alkalmaz). Jöhet a következő, a Presistent. Na itt jött a bibi, az nem mozdult... Szerző írkált mindenfélét összevissza konzol, stb, ami nekem-nálam nem működött, majd mivel azt mondta nincs jelentősége, neki is eltűnt egy lemerülés miatt, fogtam, és töröltem...Így már a Data mellett volt a nagy tár, amit a Datára kattintva csak fel kellett húzni maximumig, alkalmazni, majd reboot.
Itt biztos ami biztos csináltam Android alól egy Gyári visszaállítást (egyben tesztként, h az sem fagy-e bele - és működött).
Érezhetően gyorsabb lett, mint előtte a dual OS-nél, csak nem tudom, h az új(abb?) Android, vagy a nagyobb tárhely miatt lett. Most örülés van!
-
zezoka
őstag
Sziasztok!
Onda Obook 20Plus esetén van arra mód, hogy olyan ROMot tenni rá, amin csak Android van? Nekem a Win azon felesleges mint kiderült.
Az évek alatt kiderült, h mindig az Android van elindítva rajta, és akkor a teljes kapacitást kihasználhatná vmi jó, újabb, esetleg gyorsabb rom.
-
koko7923
csendes tag
válasz
gbart123 #676 üzenetére
Szia tegnap én is ezzel kínlódtam csak nem onda v80se hanem sima onda v80 tabbal. nekem úgy sikerült hogy hangerő fel nyomva tart majd USB rádug , utána bekapcs. gomb nyomkod kb. 10-15 alkalommal. Közben a hangerő gombot ne engedd el. Persze se a tabbon se a programban semmi változás majd 1-2 perc után elkezdi a kiválasztott rom telepítését. Én is kínlódtam vele vagy 2 órát
))
Ha már itt tartunk akkor valaki nem tudja hogy tudnám a tabbot rootolni???
Te honnan szedted a romot?? -
gbart123
csendes tag
Tablet társak, kérem segítségeteket!
Van nékem egy Onda V80Se-tabletem, amihez találtam Android 7.0 frissitést.
Letöltöttem a PhoenixSuite Tools programot a flash-hez.
Feltelepítettem a szükséges drivereket és bekapcsoltam az USB debug-ot.
A Windows 10 és a Phonix felismeri a rádugot tabletet.
Ellenben az istenért sem tudom, "flash mode"-ba rakni a tabletet, nyomkodhatok bármiféle hangerő és power gombot ki / be és fel / le.
Szeretném kérni, hogy valaki egyszerűen elmagyarázza, hogy hogyan tudom elérni a szükséges mod-ot.Segítségeteket előre is köszönöm
-
akos86
aktív tag
Üdv az uraknak!
Adott egy onda v975m v1 tab: Sajnos az onda feliraton túl nem mutat semmit a gép nem is látja a tabot lehetőség van valahogy életet lehelni bele sd kártyával? -
Jackal2
senior tag
Sziasztok, behúztam én is egy Onda V10 Pro-t, nyomom a tesztelést, érdekes egy állatfaj, valaki pattintott már fel rá Andoid 7.0-t vagy MIUI-t? Egyáltalán lehet?
-
csigulics
újonc
Hello. Onda v919-et birtoklok, kicsit mindig rossz volt az aksija, de mostmár egyátalán nem kapcsol be. Kéne pesten valaki akinek ilyen gépe van és megpróbálhatom az aksijával, hogy megy e. Köszi.
-
GAbre
veterán
Az a baj,hogy semmi se működik amit neten találtam.
És ha nem lett volna fos az aksija ennek a szériának,hogy néha úgy érzi lemerül,még a recovery is ment volna,és nem lett volna gond.
De sajna se 6-7 windows fájl,meg 2 fajta telepítési útmutató sem jó.
És még klónozó programot se találok. :SKöszi,írtam a topikba.
-
IldiH
tag
-
GAbre
veterán
Már senki nincs fenn itt?
-
kisZ2
csendes tag
válasz
#27216896 #662 üzenetére
szia, én egy fél évvel ezelőtt vettem egy Onda v80 se-t. Nagyjából elégedett vagyok vele. A piros led nálam néha villog néha nem értesítés esetén, nem igazán foglalkozok vele. Hát melegedni az enyém is melegszik főleg videó, youtube nézéskor. A fóliát én levettem mert már karcos volt. Ami engem zavar az akku teljesítmény, ha használom 1 nap alatt lemerül, de van hogy fél nap alatt is. Este pedig használat nélkül is nagyon merül vagy 10%-ot. Sebességet, háttértárat nézve szerintem megérte. Csak hát a használhatóság egyik alap pillére az akku abba sajnos szerintem kevés. Én arra gondoltam, hogy az intel proci miatt. Legközelebb az biztos hogy ARM procis gépet veszek.
Ja és ami még idegesítő, hogy bal kézbe fogom és hüvelyujjal görgetek, kattintok akkor elég pontatlanul érzékeli az érintést. Nem tudom ez csak nálam van vagy másnál is? Bár érdekes mert ezt csak a gép bal oldalán vettem észre jobb oldat használva semmi ilyen gond nincs. -
GAbre
veterán
Sziasztok vettem 1 tabletet,de sajnos windows nem indult.
Elkezdtem resetleni,de közben újraindult,azóta nem akar bebootolni,azt írja,menjek rá,hogy ok,és indítsam újra a telepítést.De mivel nem hozza fel hibajavítási lehetőséget,nem lehet resetelni.
Úgy tudom sima windows telepítő nem jó neki.
És abba se vagyok biztos,hogy amit neten találtam,azzal lesznek-e gondok.
Onda v919 2gb:ram.
Valakinek esetleg van olyan billentyű vagy trükk,ami nem jutott eszembe? -
törölt tag
Sziasztok! V80 SE: elől az értesítési led pirosan villog (nincs semmilyen e-mail, stb.). Nem tudjátok miért? Meg sajnos nagyon melegszik. A töltő teljesítményt pedig mi is még csak találgatjuk... Egyébként 23 ezerért (postával) ez jó vétel volt, nem? ( http://tinyurl.hu/SCXT/ ) Tokkal, gyárilag fóliázva, stb.? Köszönöm a segítséget!
-
pch
senior tag
Üdv!
Ti mekkora töltőt használtok hozzá?
Sajna nagyon hamar merül és ami van az sose tölti fel teljesenpch
-
kisda
aktív tag
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
V919-et rootolni hogyan lehet? Történhet valami gáz a rootolási eljárás során, vagy utána?
Bocs a kérdésért, de sosem volt még rootolt eszközöm, viszont kevésnek találom a tárhelyet és nem tudok más módszert az appok SD-kártyára való átpakolására.
-
ptesza
senior tag
Onda v80 plus.
Mindig megáll töltés közben. Van hogy 36% van hogy kicsit több ,de nem megy feljebb.
Ha leveszem a hátlapot és az akksit lehúzom az alaplapról akkor utána pár napig jó.
De ezt sajnos nem merem gyakran csinálni mert egy üveg már eltört szereléskor. Nem magam akarom védeni ,de nagyon vékony és az egész hátlap fém. Emiatt az üveg hajlik.Van valami ötlet mit lehetne tenni?
-
Tressy
senior tag
Itt az android V5-re [link] telepités pdf-ben benne van
-
zoli978
tag
Vagy esetleg tud valaki arra megoldást, hogy lehetne csak android rajta?
-
zoli978
tag
Üdv régen volt valaki olyan kedves és csinált egy honlapot onda v820W windows újrarakásról. Visszakerestem de ahogy elnézem az oldal megszünt, legalábbis nekem nem tölt be. Valaki leírná nekem hogy kell?
-
Skillet
addikt
Megjött az onda v80 plus.
Bontott doboz volt, pár program telepítve, pl play áruház. Talán emiatt bontotta meg a kicsi kínai?
A lényeg, hogy az első bekapcsolásnál nem vitt végig a beállításokon.
Kérdés. Ha visszaállítom gyárira, akkor fel tudom rakni a play-t?
SN szerint V3, legalábbis szerepel a V3 is a szám és betűsorban. Build number v1.0.0_V1
akkor most v1 vagy v3?
Gyorsan merül. Lerakom repülő módban és merül pár százalékot óránként. De majd pontosan megnézem, mennyit.
Wifi bekapcsolva, nem nyúlok hozzá és azt írja 1 nap van hátra, mint üzemidő
Battery-nél nem írja ki, mi mennyit fogyasztott
Az van ott, hogy battery usage data isn't available.
Miért?
Ha az asztalon balra megyek, mi az a csupa kínai színes izé?
Nagyjából jelenleg ennyi lenne a kérdésem.
Remélem egy visszaállítás megold pár dolgot (aksi üzemidő), mert ez így szerintem karcsú lesz.
Bár kijelző időt ugye nem tudok, mert nem írja, de arra is kíváncsi lennék, de leginkább az alvó állapotban merülés zavar. -
superg
senior tag
Nekem is sikerült onda forum alapján gondolom te is innen vetted
-
ptesza
senior tag
Elösször a drivereket kell feltelepíteni aztán a start.bat
Végig kell menni mind a három lépésen.Végül az ONDA V80 plus rootolt lesz és a recovery is le lesz cserélve TWRP-re.
Kipróbálva.
-
ptesza
senior tag
Rootolás tiltott téma ebben a topikban?
-
Mikrohu47
csendes tag
Hali!
Onda v989 tabletemet szeretnem frissiteni!
Valaki tudna segiteni? -
kisZ2
csendes tag
Sziasztok, vettem egy Onda v80 SE gépet, ami ha jól néztem a v80 Plus-hoz közeli rokon, viszont ezen csak android van. Akinek hasonló gépe van a kb. 4- 4,5 óra kijelzőidő normális, mert nekem kicsit kevésnek tűnik. Sima üresjáratban, mikor nem használom nekem úgy tűnik elég gyorsan merül. Illetve másnál is előfordul, hogy a kijelzőn görget föl vagy le lassan és hirtelen gyorsan fel vagy le ugrik az oldal aljára. Nem lenne jó az érintőkijelző? Köszönöm.
-
ptesza
senior tag
Igen igy volt nálams is. Fastbooton keresztül nem tudtam feltelepíteni GAPPS csomagot,mert azt írta ,hogy nem jó az aláírás. Egyébként mindenre ezt hozza fel. Le kellene cserélni a recovery-t valami beváltabbra. Csak nem tudom ,hogy ez menni fog-e.
Ha felteszed pl a nova launchert akkor meg tudsz szabadulni attól a csúf onda-s kinézettől.
-
ptesza
senior tag
Nem sikerült ,de mostmár nem is tudok vele semmit csinálni...
A billentyűzetek nem működtek biosból csak os alol , igy a win -en keresztül jutottam be a bios-ba. El is indult a telepítés és végig is ment , anzt írta done.Már jó rég óta vártam és nem történt semmi és ujraundítottam.
El lehet kezdeni újra ,ha szerzek egy billentyűzetet? -
superg
senior tag
Nyilván,én is azzal csináltam de az enyém v1 es
Leirom ide magyarul is mert a file ban található kinai leirás kicsit zavaros volt nekem
Pendrive ot bedugod asztali gépbe,a diskpart.exe programot win keresővel megkeresed elindítod,majd ilyen parancsokat adsz ki:
list vol
select volume x paranccsal kiválasztod a disket ahol x a pendrive od száma
clean
create partition primary
format fs=fat32 quick
Bezárod a parancssort
(Mindenhol ezt a parancssoros formázást irják lehet jó bármelyik formattáló progi is.)
Ezután intézőben egyszerűen átnevezed a pendrive ot ANDROID raA kibontott zip fileból mindent átmásolsz a pendrive ra
A gpt.bin file t kicseréled az Onda forum 1.hsz alján találhatóval(regelni kell,csak akkor tudod letölteni)Tabletra kötsz egy usb hubot erre rá a pendrive ot és egy billentyűzetet
Bekapcsolod a tabletet ,az esc billentyűt nyomva bejön a bios
Boot managerben kiválasztod hogy bootoljon a pendrive ról és elindul az install és megvárod míg végez. -
ptesza
senior tag
Valaki próbálta már a windows mentesítést? Van itt egy leírás amiben hozzá lehet férni a teljes 32Gb-hoz android alatt.
-
t-pac
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy onda V80 plus-t milyen programmal vagy milyen módon tudok rootolni?
-
superg
senior tag
válasz
DonCosta #612 üzenetére
Szerintem bármilyen valós 2A-es megteszi.Pl amit a chuwi hi8-hoz adnak,bangoodon lehet kapni külön,vagy vannak ott komolyabbak aminek sok + értékelése van(Blitzwolf és tsai).De itthon is beszerezhető 2000+ ért is vszínű jók.Én régebbi 2A-est használok nemigen kapni már ilyet.
-
DonCosta
tag
Karácsonyra beszereztem én is egyet (Onda V80 Plus). A kérdésem az, hogy milyen töltőt érdemes hozzá venni? Nem találtam specifikációt erre vonatkozóan. Jelenleg a telefonom 1A-es töltőjével töltöm de elég gyenge az neki. (filmnézés közben nem töltődik ha rádugom, azaz kb annyit el is használ amennyit tölt...)
-
Cadal
őstag
Srácok, bocs a bagatel kérdésért, de hogyan lehet a windows-t elindítani onda tableten?
Egy Onda V80 plus az alany, tegnap érkezett meg és bekapcsoláskor android indult el. A hozzá kapott leírásokban nem találtam róla infót. -
akidur
csendes tag
Sziasztok!
Egy van egy Onda V975m tabletem(16 GB-os verzió V3, androidos),mennyit érhet egy ilyen mostanság? A fiam ebookot olvas rajta, de arra inkább ebook olvasó kellene. Nem értek hozzá, nem tudom van-e frissebb android, de nem is akarom faragni inkább eladnám.
Ha rossz helyre írtam elnézést, de nem tudom merre kaphatok valami támpontot.
Köszönöm! -
superg
senior tag
válasz
Bandus99 #606 üzenetére
Van ilyenem.Hi 8 Pro kategória.Kicsit elmarad sebességben teszteken,gyakorlatban nem számottevő a különbség.Wifije gyengébb a fém hátlap miatt de jóval kevésbé melegszik.Aksi itt sem túl erős de talán a Hi8 pro még gyengébb.Kijelzője kafa.Ennyit megér sztem,ár/érték arányban jó.
Van egy hülyesége hogy kb 2/3 naponta újra kell inditani mert megtelik a memória(vagy újra indul magától).Van egy file aminek állandóan növekszik a mérete,főleg ha alvó módban is bekapcsolva hagyom a wi-fit.A rendszer ilyen nem az egyik alkalmazás csinálja,még nem jöttem rá a megoldásra.
Ennek ellenére én szeretem. -
Bandus99
őstag
-
GAbre
veterán
Reggelt.
Tud valaki esetleg valami billentyűkombinációt vagy valamit windows resetre?
Windows reset után,azt irja hiba történt és kezdjem előlről,de lekacsol,amint újraindul. -
creedszl
senior tag
sziasztok
v820w-n nekem nem működik a 64gb sd kártya.azt olvastam hogy az android 4.4.4 nem kezeli.igaz ez?van megoldás?
-
GAbre
veterán
válasz
emerson12223 #602 üzenetére
Üdv!
Sajna nem,inkább feladtam.
Jó lenne másik android rá,de már nem is nagyon akar recovery se bejönni. -
emerson12223
újonc
Sziasztok!
Vettem egy kiínai csodát 919 air névre hallgató valamit. Az android os critical thermal problem üzenettel azonnal leáll. A win os meg iszonyatosan zabálja az akksit. Tudtok-e valami megoldást ezekre, vagy valaki javítja -e ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest