Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na mi van? Beütött a szombati fáradtság?
Sianis
-
Algieba
őstag
válasz
RoyalFlush #20990 üzenetére
Ha a tarkó fáj, szinte fel akar robbani, olyan érzés, akkor magas a vérnyomásod. Nekem párszor volt ilyen tarkó fájdalmam, és elég gyatrán is éreztem magamat, erőtlennek. Elmentem a dokihoz, kiderült, hogy a stressz miatt elszállt a vérnyomásom. Az alap nálam 120/80, akkoriban viszont 180/100 volt.
A bal kar zsibbadása, plusz a tarkófájdalom együtt, motor hibára utal. Irány a szakszervíz!
-
Ticsi.
csendes tag
válasz
Legalább az ügyeletet hívd fel, hogy mit csinálj, bocs, de aggódom.
-
Viszlát
addikt
válasz
A rang Parci ötlete volt, miután nemrég egy Logout-os írásban felajánlottam, hogy aki kéri, annak átnézem az írását, megjelenés előtt vagy után. Nem olyan rang mint egy moderátor, vagy házigazda.
mod: Annyit felvállaltam, hogy ha sok lesz a meló, akkor elirányítgatom a többi jelentkezőt. Talán ezt lehet feladatnak hívni.
-
Sianis
addikt
válasz
RoyalFlush #20984 üzenetére
Sziasztok!
Én inkább a sürgősségire mennék. Folyamatosan fáj a karod?
Nem játék, tényleg lehet valami komoly dolog előjele.
Ticsi.(Véletlenül Sian neve alól írtam) -
ngabor2
nagyúr
válasz
imho menj el dokilhoz... lehet, hogy valami csúnya dolog előjele. ha meg nem, akkor legalább kiderül.
-
Viszlát
addikt
válasz
Ideje lenne átülni a másikra akkor.
Persze, mindenképp mutasd meg orvosnak, elnézést a gyatra poénért.
-
RoyalFlush
őstag
Négy napja zsibbad a bal karom
(#20985) Viszlát: megfontolandó, de inkább jövőhéten felkeresem a háziorvosomat.
-
ngabor2
nagyúr
de unalmasztó a mai nap... kész a minigép, majdnem tökéletes,de jobb már nem lesz, routernek beállítani kicsit hosszadalmas lenne, úgyhogy azt most pillanatnyilag hagyom. viszont akkor nem tudom, mit csináljak.
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #20972 üzenetére
A szögletes toronyban van néhány "oszlop" - ezekben zajlik maga a folyamat - a balra lévő henger egy zárt, nagy nyomású hűtőtorony, ebben hűl vissza a folyamatlevegő egy elfogadható optimális hőfokra, majd halad szépen tovább a szögletes torony felé kis kitérővel.
A szivárvány megléte egy a képen nem látható másik hengernek köszönhető ( bal felső ficakban látható egy kis rész a kéményből ) - mielőtt a hűtővíz a hűtőtoronyba kerülne egy másik előhűtőn megy keresztül, ami nyitott. A henger középső részén "hulladék" nitrogént táplálunk be ( gáz állapotút, de hidegebbet, mint a környező levegő, úgy 18 fok körülit ), ez halad a henger tetején lévő kémény felé ( bal felső ficakban látható egy kis rész a kéményből ) miközben a lefelé folydogáló vizet visszíhűti. A kéményen távozó nitrogén visz magával némi vízpermetet is, ezért írtam, hogy különbejáratú céges szivárvány - alighanem csak a cég körül látható
Kávé megvolt - most szundi lesz, mert nem használt
-
AMD Power
titán
Mekkora forgalom ilyenkor bent a városban?
III-ből kéne mennem Nyugatiba.
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #20969 üzenetére
Legalább feldobta azt az íztetlen topikot
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #20969 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
A fórumozó személyével kapcsolatban nincs semmi bajom, de a moderáción jót nevettem: [link]
-
Bubu79
addikt
-
válasz
FehérHolló #20959 üzenetére
nálunk a senior gárda tagjai rendeznek mindent a gólyatáborral kapcsolatban, így a segédkezés nem csak egy táborra szól, hanem min. 2 évre. ez meg nekem túl sok lenne.
-
válasz
FehérHolló #20957 üzenetére
áh, rájöttem, hogy nem illek én oda, meg nem nekem való ez..
túl sokat venne el a tanulástól, és nem szándékozom 7 félévnél többet eltölteni a bsc-vel. valakinek ez megéri.. nekem nemasszem ideje lesz kipróbálnom a 2k8 office-t..
-
sziasztok!
van nekem egy elég fontos doc fájlom, és egy 2003-as professional office-om. amikor megakarom nyitni a fájlt, a következő üzenet fogad:
"a megnyitni kívánt fájl a ms office egy régebbi ferziójával készült. az ilyen típusú fájlok megnyitását a jelen verzióban a rendszerleíró adatbázis egyik házirend beállítása tiltja."van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
-
RoyalFlush
őstag
Megpróbáltam a pannonos kártyás telómról, pannonline szerint van még rajta 690Ft. Ezt az üzenetet kaptam:
"Fogadása érvénytelen! A fogadás ellenértékének kiegyenlítése sikertelen. A Mobil Vásárlási rendszer egy SMS-ben tájékoztatja a hiba okáról."
"MobilVásárlás szolgáltatásra is használható univerzális egyenlege nem elegendő. Ezt Bankautomatán, Internetbankon, Telebankon, bemutatótermeinkben töltheti fel."
-
nike_
addikt
Gyó napot. Magyar kajak-kenu aranyérem született (Kovács-Janics)
-
Algieba
őstag
Az E61-ben szeretném beállítani az email fiókomat, de a Nokia honlapján két citromail is van. Melyiket kell választanom IMAP, vagy POP3??
-
Tim82
félisten
Tupu!
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #20945 üzenetére
Tejjel és cukorral?
-
Thrawn
félisten
Kávé?
-
dragonfx
veterán
-
ngabor2
nagyúr
itt se vittétek túlzásba a fórumozást
legalább könnyű volt visszaolvasni.
most meg jóóól visszafexek, mert lehet lustálkodni.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #20936 üzenetére
De aranyos vagy!
Köszönöm.
A quantum elméletekről szívesen beszélgetek majd egy másik alkalommal, de most nagyon álmos vagyok, így sajnos el kell búcsúznom.
Jó éjszakát, szép álmokat Nektek! -
venember83
nagyúr
rarrinak, kedvenc filmjéből.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #20933 üzenetére
Húrelmélet?
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #20931 üzenetére
szex?
/ mármint mint téma/ , az elég lájtos?
-
venember83
nagyúr
Kéne valami lájtos téma, wazzup?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #20927 üzenetére
és a lódarázs jól van?
-
elmoraan (r)
aktív tag
Megégtem, megcsípett egy lódarázs, és még a kezem is megvágtam. Sajnálna valaki egy kicsit?
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Megint nem érzem magam jól, a vérnyomásom kicsit alacsony...
-> irány Jägert inni.
Azt sem értem, miért kell azzal az emberrel találkozni, akit ki nem állhatok...
-
poffsoft
veterán
a nap topikja? Vagy a nap vevője???
megyek is aludni, mert erre nagyon rá kell pihenni....
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #20919 üzenetére
a mazsolás cseresznyéből még akkor is fogyott a mazsola, mikor már "húsos" volt. az a szesz fertőtlenítette a nem túl tiszta musca domestica által bevitt kellemetlenséget. a második áldozat egy lájtos bodzás eper volt... annyira nem volt jó. a vegyest már nem vállalta be a nép, azt valakinek oda is ajándékoztam a végén (a többit Katicáék vitték el, haza nem hoztam).
-
Algieba
őstag
Oh, ez nem igazi csere, mert szívem szerint (ha jó sok kezem lenne és fülem) mindet használnám. A hobbim a telefonok gyűjtése. Az ember mindig megőrzi a gyermeki kíváncsiságát, és számomra a mobil az ideális játékszer. Persze nem töröm-zúzom őket, nagy becsben vannak tartva.
Már totyogós koromban megkaparintottam a vekkert, apám karóráját, és szétkaptam őket. A technika vonz. Olyan kis mágikus a szerkezetek működése. Hiába tudom, hogy miként működnek, akkor is lenyűgöznek.
A mobilok a mai napig felpiszkálják a játékszenvedélyemet, pedig tényleg, ennyi mobil bőven elég. -
Tim82
félisten
'stét.
Vicces dolog villamoson netezni. Oh, subnotebook, oh, mobilnet!
-
-
Algieba
őstag
Ez egy nagy mobil. Sokáig tart a belakása.
Jelenleg a programokat telepítem. A zenék már a memóriakártyán vannak. 1 gigásat vettem.
Sose láttam még egyszerre ennyi adatot egy hordozó eszközön. A pindurka mp3 lejátszóm csak 256 megás. Csillogó szempár, mikor láttam, hogy 600 megánál tartok. Huh, már kellett ekkora tárhely. Majd veszek még nagyobb kártyát. A nagy kijelző szinte súgja, hogy nézz rajtam filmeket.
Nekem mindig élmény egy új (használt) mobil. Mindben találok valami jót.
Ő a 19. mobilom, és a legmodernebb a csapatban. -
Verus
senior tag
Nos igen, legalább ebben nyugodt lehetsz hogy nem mariska
Jó vasárnap délutáni program lesz, vizipipázik a család
Bubu: Haggyad máán, napégéssel kombnálva úgy üt mint a felesek
Tia Mikuka!
-
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest