Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Copyka1
üzenetére
Nem értem rtings miért ajánl sdr-hez high peak brightnesst-.-"...
Fehéregyensúlyhoz ne nyúlj..azt csak kalibrálással lehet belőni.
Ha nem lessz az sdr-en bekapcsolva a peak brightness, nem kell aggódj beégéstől normál otthoni használat mellett.
Nekem c3 van, napi 10 órát szerintem megy a youtube-tv adás, konzol, és plex...külön bejáratás nincs...ha 4 óra kijelző idő össze jön, következő kikapcsolás után csinál egy pixel frissitést..kb 100 óra alatt éri el a panel azt a homogenitást amit tud..ne lepodj meg ha első bekapcsolás után csíkos, bandingos...az első pixel frissítés után már sokkal szebb lessz..
Vhiktor-nak van fent lg-oeldes videói youtubon, azokat nézd meg
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Tudtok ajánlani jó Audio konverter eszközt C3 és C4 LG OLED tévéhez.
Mind2 régi HiFi-t használna +hangzás és erősítés céljából.
Úgy nézne ki, hogy HiFi az 2x RCA (Piros, Fehér) a TV meg Optika (vagy akár HDMI(?)) és erre keresek egy megbízható konvertert (ami tuti jó és hozza a kötelezőt) ha tudtok ajánlani.
-
Olyan dolgot tapasztalok, ami egyértelműen TV hiba, és egy korábbi FW frissítést követően van jelen.
LG C3 (48") és LG C4 (55") esetén is ugyanaz.
Van ugye a TV műsorlista, melyet ha lenyit az ember, akkor az idő is látszik.
Minden oké, egyet leszámítva, az pedig az idő!
1 órával többet mutat, mint a valóság.
Minden ki lett próbálva, és a megoldás is meglett.
Manuálisan kell beállítani azt, amit gyárilag is automatikusan tudnia kellene, de valamiért nem tud.
-
undercover
őstag
Hali!
Köszönöm, hogy a kérdésemre sokan válaszoltattok
(Nem válaszolt senki)Végül felraktam az LG 2025-ös rendszer az LG C3-ra. A rendszer sokkal fluidabb lett, valamint visszatért a képernyőkímélő rendesen. Korábban csak a kezdőlapon kapcsolt be. Most már külső alkalmazásban mint Youtube például elindul ismét újra.
-
undercover
őstag
Sziasztok! Ma eljött a nap

Szóval LG C3-as TV-m van. Feldobta, hogy frissíthetek a 2025-ös op rendszere. A kérdés megéri vagy nem éri? Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
Rinkasime
tag
C3-ason hol találom a pixel tisztítást?
egyébként milyen gyakran ajánlott? -
Rinkasime
tag
C3-ason hol találom a pixel tisztítást?
egyébként milyen gyakran ajánlott?
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 55" C3 oledet, aminek a kijelzőjén van egy 5mm hosszú karc? Működés közben nem látszik csak kikapcsolt állapotban. Esztétikai sérülés.
Van még rá 2 év garancia. 200 körül elmenne?
Váltás lesz 65"-re.
Előre is köszi -
szkutyi
addikt
válasz
laci1117
üzenetére
Ez egy LG c3 65" oled.
Nincs ebben semmi humbuk....a filmmaker nem valami újuri szórakozás, hanem a fehér az fehér..nem pinkes fehér, nem sargás fehér, hanem szín tiszta hófehér.(Egyertelmuen minden alap szín így tiszta...).ezt hívják D65-nek...
A filmmaker kepmod van ehhez legközelebb..ha pedig tökéletességre vágysz, kell Vhiktor, ő belövi profi hozzáértésével.
Nem értem, hogy nálatok a.filmmaker miért nem hasonló...vagy csupán tényleg annyira a rosszhoz vagytok szokva...de akkor a képeim sem tetszenének... -
ACE-
addikt
Na, megnéztem, C3-ra egy régebbi frissítés byte-ra ugyanaz az amcsi oldalon, mint ami a magyar oldalon van... rátesztelek...
-
os!
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Kikapcsolva nem látni, inkább fehérnél szembetűnőbb. Mintha darabokból állna a panel és ez lenne a perforáció.
Néztem hétvégén féléves 42C4-et de nem vettem meg pont ezért, gondolván egyedi gond, aztán elmentem MediaMarktba és a kiállítotton nem látni annyira mert vegyes képet mutat, meg is vettem a 42C5 -öt, nem gondoltam volna hogy ez is...aztán itthon nézem ugyan az

C2-nél semmi ilyesmi. C3-hoz nem volt szerencsém.A használt C4 ment kb ezer órát, de kétezret nem, és nem húzta ki az áramból használat után és ugye ott is csont ugyanez volt mint ezen új C5-nél ami nálam van.
Full fehér képnél kb 30cm-ről a fejem balra-jobbra mozgatom és jól látni a dolgot.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
C2, G2-t is lattam msr ilyen problemaval, szoval szeirntem csak ido kerdese es jon a c3-4-5 is, meg lehet a G szériák is. Ugyanaz a tech.
-
Attila9711
tag
Sziasztok! Szervizt megjárt TV-vel kapcsolatban van valakinek releváns tapasztalata? Szemezek egy LG C3-assal, nemrég gariban kapott új kijelzőt, jó az ára is, de valamiért húzom a számat, csak zavar valahol, hogy már hozzányúltak. Kicsit költői a kérdés és gyerekes, mert csak megerősítést várok, gondolom engedjem el a dolgot és vegyem meg nyugodtan, ugye?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
C3am van, mult heten meg jol mukodott a webbongeszo, ma teti lassu lett, a googlemaps, pedig szinte nem is megy?
Mit lehet tenni?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Tudtok segiteni, hogy egy C3 eseten milyen kepjavitokat, dinamikus kontrasztot stb erdemes beallitani/kikapcsolni?
Köszönöm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem foglalkozom emagal.
Egyből sony szerviznek lett bejelntve.Tudtommal a tulaj emganak próbálta, de onnan is csak a sony szervizek elérhetőségét kapta meg. Szóval így 1 körrel rövidebb lett a folyamat.
Nekem az LG C3 ami panelcserés lett, az is emgaos vásárlás, ott sem írtam az emgnak semmit, egyből LG-nek jelentettem be.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
japunk
üzenetére
"C3 és C4-et már sehol nem lehet kapni"
Hát pont ez az, már nem lehet őket kapni hivatalos forrásból, akkor a digma.hu honnan szedte őket, ezek milyen készülékek, javított, refurbished...stb.?Pár napja írtam ide, emag 65C52LA 534e volt akciózva...

Részemről vége, te tudod.
-
japunk
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A gebasz az, hogy nem 55, hanem 65-ös méretet nézegetek, ahol már sokkal nagyobb az árdifi. C3 és C4-et már sehol nem lehet kapni, csak C5-öt, ami pedig 640k körül indul.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
55ös LG CX-ről váltanék eggyel nagyobb méretre. A C3 és a C4-et nézegettem, megéri a plusz felárat a C4 vagy tökéletes a C3 is? Esetleg más opció? Köszi!
-
IntelKiller7
nagyúr
LG Oled C3-am van.
mivel lenne erdemes letakaritani a kijelzot? A port le szoktam fujni rola, de mar van 1-2 ujlenyomat is rajta meg legypiszok..
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Úgy tudom C1 -ben volt keverve WBE/WBC, majd a C2 -nél a kisebb modellekben volt csak kavarás. 42 és 48 colos verzióban.
C3 -nál szerintem ilyen már nem volt.
Szerk.:
EX -nél elvileg csak a vezérlő elektronika volt más. A panel valószínű későbbi generáció, de a lényegi különbséget nem az adta. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Ez nem magyarázza meg az alacsony nitet. 55 col alatt butitottak egyébként, 55 colos c3 többet tud.
-
Vhiktor
Topikgazda
Nálam is megvolt a C3 kijelzőcsere. 15 perc volt az egész. A szervizesek nagyon kedvesek voltak, nem kérdeztek és nem is néztek meg semmit, a szerviz menüt meg főleg nem.
Miután elmentek megnéztem homogén sötét szürkével és bizony pöttyös volt a kép mint a túró Rudi. Jeleztem nekik telefonon, 5 perc múlva visszajöttek, lefényképezték és mondták hogy intézik. Közben futtattam egy pixel tisztítást ami tökéletesen megoldotta a problémát, igy jeleztem nekik hogy nem kell további intézkedés. Videoquadro-sok voltak kint Győrből, csak ajánlani tudom, lelkiismeretesek. Garancia időn túli javitassal is foglalkoznak. -
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pierre75
üzenetére
Arányok lennének az érdekessek.
Én a kalibrálásaim során azt látom, hogy a felhasználók túlnyomó többségének LG oled van, aztan samsung, philips, sony és pana az utolsó. Mondjuk 70%, 15%, 5% meg a többi.A problémákra tesznek nagy ívben, ugyanúgy rothad mindegyik woled EVO, ez is lottó mennyire sikerült lezárni a panelt. Nem felejtem el, hogy voltam kalibrálni, egy helyen volt lg és sony oled, a tulaj szíve nagyon a sony felé húzott, lg-n látta a panel rohtadást még mutatta is, és mondta mennyire szar, bezzeg a sony. Átmentünk a másik szobába ahol a sony volt, ahogy teszem rá a műszert, csodák csodájára mit vezsek észre? Panelrothadt a sony is, uygananynira mint az LG, csak a márkahűség miatt volt szemellenző a tulajon, miután megmutatrtam neki jött a nagy csodálkozás

Ugyanez igaz a sávosodásra, LG-n és Sonyn is jelen van, sonyból is láttam borzasztót, philipsből is, nyílván számszerűleg kevesebbet, mert sokkal ekvesebbel találkozom.Ahogy látom nem sikerült megoldani még mostanra sem, nemrég tettem fel c3 vagy c4-ről képet ami rothadt volt. Nekem a panám rothadt. Szerintem még csak nem is próbálkoznak a megoldással.
Mint ahogy a sony sem próbálkozott megoldani a panel degradációt a szuper projektorai esetében, kb 10 évig adták a hiper szuper terméket (odáig jutottam már el, hogy amikor hívnak lámpás sony proejktort kalibrálni vagy XW széria elötti lézerest már a hideg ráz az egésztől, mert szinte 100% hogy degradálódott mind és akkor modnjam meg a tuilajnak......), mostanra talán sikerült megoldaniuk a problémát, az XW szériától kezdve, előtte meg tagadták a probléáma létezését tűzzel vízzel.
Itt csak egy a léyneg, hogy odaadd a pénzedet, aztán tudjuk minek vagy nézve mindenki részéről.........
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Vhiktor
üzenetére
Fogok egy fsi xmp310 qd oledet meg egy LG c3-at. Mindkettő tokeltesre kalibralva, egyforman is neznek ki, mégis megmondom azonnal melyik a qd oled, látom a képen. Szoval ezt nem ugy kell elkepzelni hogy egyik zöldes a másik sárgás feher, full ugyanolyanok, de akkor is érzed.
Jo is lenne ha 600 nites anyagok lennének, sajnos a valóságban ez inkabb 200 nit.
Egyebkent nem mindenki egyforman érzékeny ra, mint hogy metamerizmusra sem. Egyénenként változó.
-
Krisztián42
kezdő
Tehát csak, hogy jól értelmezem-e.
Samsung 77s90d nél kapok egy woleddel szerelt samsungot qdoled helyett.
Egyébként lg c3 szintjén lehet kb?
Illetve azt tudom,hogy a qdoled az szebb, de ha lg oled panelt szereltek bele akkor olyan nagyon nem lehet rossz.
Gondolok itt a fényerőre illetve olvastam, hogy van valami tükrözödés elleni védelem ami kicsit rontja a feketét. De az lehet csak az s95ben van? -
Krisztián42
kezdő
Sziasztok.
Samsung QE77S90D oled tv-ről milyen tapasztalatok vannak. Pl egy lg c3-al szemben.
Most nagyon jó áron meg tudnám venni kb 3hónapos a készülék. Nem fényes szobában lenne kb 4m távolságból néznénk.
Ps5 streem meg egy kis tv adás. Ps5 a lényeg.
Infókat köszönöm.
-
szkutyi
addikt
-
Krisztián42
kezdő
Jelentem a lg g5 annyira jó tv, hogy ma délután már be sem kapcsol. Bármi tanács esetleg. Kb 1.5hete van meg.
Tegnap éjel még ps-eztünk rajta kb hajnali 3ig.
Ma meg se kép se hang
Áramtalanítva volt igen kihuztuk majd vissza dugtuk, de semmi még kattanó hang sincs.
Igen a távírányító jó.
Nem nem főtt meg klimás a lakás.Szerintem már megvolt a 100óra.
Így még nem jártam pedig c3tól voltak lg tv-im( oled)
Ez az első g sorozatú.
Lehet valami elszált benne? -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy itteni tapasztalatok szerint, az LG OLED TV-k ára hogy szokott alakulni egy adott évben?
Pontosabban megfogalmazva: idén terveznék 65colos C4 szériát venni. Néztem tavaly a C3 november végén, a Black Friday alatt volt talán a legolcsóbb ~500.000 Ft.
Viszont véletlenül bementünk pár hónapja a miskolci MM-be és ott látom, hogy a szintén tavalyi C4 ott most ~480.000 Ft. Én későbbre terveztem a vásárlást, idén november környékére, csakhogy közben figyeltem, kb. el is fogyott a C4 készlet, ennek hatására szépen fel is ment az ára ~600.000 Ft-ra...na, gondoltam, szép...
Általában ez így van, elfogy az előző évi készlet a OLED65Cx szériából, vagy ez idén valami "anomália"?
-
szkutyi
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Érdekes nálam meg pont fordítva..a plex atom stabil, sőt amióta átjottem telekomhoz, már megy a távoli lejátszás is DIRECT PLAY-BEN(eddig is ment, csak transzkorolt kisebb minőségre)...minipc a szerver, a lejátszók pedig össze vissza az országban LG c3, iPad, Samsung tv, iPhone, Samsung s23u, Chrome cast, Telekom box, xiaomi box.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
John D'oh
üzenetére
Ennyire erős ez a Samsung Oled TV? Nekem világ életemben Samsung TV-m volt. Aztán 2020-ban vettem egy LG Oledet. Akkor nem is volt más választás kb. Tavaly cseréltem le egy C3-ra. Soundbarom Samsung, lehet a következő TV is egy Samsung lesz. Bár a webOS sokkal jobban bejön mint a Tizen..
-
Vhiktor
Topikgazda
Az mla oled sokkal jobban melegszik mint bármelyik qd oled. Nekem ez a tapasztalatom. Amikor az mla kézzel erzekelve mar elég meleg. A qd oled szinte hűvös. De ez csak egy dolog, lehet nem szamit a tartósság szempontjából.
En most rendesen hdr tartalmakra gondolok, nem sdr filmekre.
Nyilván ez nem csak a panel tipusan múlik, hanem pl hutoborda alkalmazasan és mas dolgokon is. Pl sony a80l woled mint a c3, és a c3 hűvös volt miközben az a80l befutotte a szobát ugyanazzal a tartalommal. Konkrétan ha elmentem a képernyője előtt megcsapott a melege.
-
szkutyi
addikt
Épp most néztem LG c3 kellemes meglepetés nem meleg...pedig a lakásban van sajnos 30 fok.
Majd hétfőn megtudom nézni jobban is akár lézeres mérővel..
Fogalmam sincs milyen panel.xdazt tudom hogy nem qd oled.xd -
NoOne1976
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Nem volt pont valami változás a "régebbi" eszközöknél is? Mintha a C3-nálnis olvastam volna valami dts dolgot a webos23-ról 24-re való váltáskor. Hogy jött új feature, tud pl. chromecastként működni, de közben meg valamilyen támogatott formátum kikerült.

De majd valaki itt pontosítja. (Nálam még mindig webos23-on van a tv.) -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
IntelKiller7
nagyúr
Van valami olyan oldal ahol le van irva pl egy LG C3 + Series X settings?
Youtubeon csak regi C1 meg CX beallitasokat talalok. -
Krisztián42
kezdő
Sziasztok!
Pontosan nem tudom megmondani melyik angol oldalon láttam, de elgondolkodtatott a dolog. Persze csak elméleti síkon.
Azt tudjuk, hogy az oled tv fényerő esik kb 5perc után pl 1000nitről lemegy szép lassan 700nitre pl.
A srác 4db usb ventilátort(pc) rakott a tv hátúljára, és elmondása szerint mérései alapján 1000nitről tartotta a tv a 850-900nitet. Vajon ez a megoldás tényleg működhet?
Azt hiszem egy c3 lg tv-vel csinálta, és 30perc után is tartotta a tv a 850-900nit közötti fényerőt. Én kételkedek benne, bár logikusnak logikus lehet a dolog. A kételkedésem azért van mert a tv hátúlja teljesen zárt, így max pár fokot lehet, hogy tényleg hoz, de ahoz nyitott vagy lyukas hátlap kellene. Véleményeket szivesen veszem. -
LG Oled C2-nél már nem tudom mióta de több hónapja a távirányító kurzora képernyőn bekapcsolás után össze-vissza megy, pontatlan utána néhány másodperc után helyreáll és már pontos de ezt az utóbbi hónapok megannyi firmware frissítése sem hozta helyre.
Beszéltem ismerősömmel nála is megvan ugyan ez.
Másnál is jelentkezik a probléma, esetleg C3-C4 vagy G szériánál? -
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nálunk SSD-re történik a felvétel (C3), annál nem tapasztaltam ilyen problémát.
Lehet hogy SD kártyánál (gondolom azért kártyától is függ) bizonyos esetekben kevés lehet az átviteli sebesség.
pl. ha timeshift-et használod akkor írni is kell neki közben, meg olvasni is.
Ezt használjuk: [link] -
szkutyi
addikt
válasz
Aurig@
üzenetére
Nolennek iszonyú speciális forgatásai vannak..(analóg szallagok, analóg IMAX, régi stílusú lámpák, stb ) .ezek okozzák ezt a villogást...nem a tv...nem a lejátszó...
Csupán van amelyik anyagon rajta van, van ami szét van tömörítve, van olyan tv ami úgy van beállítva hogy lemossa ezt az enyhe vibralast.hogynte miért nem, a tvd miért nem adja át, azt én nem tudom..ezek viszont tények.
.én amikor észre vettem, nem 1 de nem is 2 Nolen filmet szedtem le REMUX-ban és néztem meg :
----LG c3 oled
----samsung s23ultra
----samsung régi hd tv
---- Epson tw9400 projektor
Ezeken mindd jelentkezett, ugyan azon jelenetekben UGYAN ÚGY..(oppenheimert pl én leszedtem direkt emiatt mindenféle típusban...(4k hdr, sdr, full hd stb..)
Mellesleg a dunkirk is az egyik ami brutál villog....
A másik az oppenheimer.foleg a fekete fehér jelenetek.
Egy megoldas talán:
Flickering and strobing is a quality of film projection. The only way to eliminate it is to shoot and project at 48 frames per second rather than 24, which is what the IMAX HD concept was. They only shot and projected one short using that concept but it caused so many projection problems that it was never used again.
I never explicitly noticed flickering until after all cinemas had switched to digital and then I saw film projection for the first time in 5 years with The Hateful Eight in 70mm. Being aware that you are watching film being projected one frame at a time will make it more noticeable, most people are only aware of it subconsciously.
-
Laraxior
titán
Úgy tudtam, hogy a C3 oledben is 10 bites panel van, de több helyen is olvasom, hogy megy 4K@120Hz RGB 12bittel.
Itt egy fórumtárs is így használja már régóta, pont a VGA topikjában jött elő. -
hunspikey
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Az a baj, hogy régen ez működött, mert pl C9 és C3 között a jóisten se tudta megmondani, hogy mi a különbség a képét tekintve. Hangban még jobb is volt a c9... szebben szólt, sokkal öblösebb rendes mélyek voltak benne és volt DTS is.
Viszont mostanában rákapcsolt az LG
A G3 látványosan jobb a G2-nél míg a G5 köröket ver a G4-re. Szóval ha fennmarad a fejlődés akkor mindig azt fogod érezni, hogy ténylegesen régi, gyengébb technikát veszel az újhoz képest.
-
NoOne1976
őstag
Úgy rémlik, mintha lett volna itt arról szó a képernyővédő rövid időn belüli bekapcsolásának megszüntetése után, hogy az LG-k esetében be lehet állítani, hogy a távirányítóról ki lehessen a képernyőt kapcsolni.
Egy LG C3 esetében érdekelne, hogy jól rémlik? Ha igen, mi a módja?
-
robi-k
őstag
válasz
tomi5244
üzenetére
Minden modellváltásnál kb. ilyenek a differenciák, mult évben is a C4/G4 megjelenésénél a raktáron fennmaradó C3/G3 is kb. félárban mentek el, kb.hasonló árakon.
Én is ezért vártam ez idáig a TV vásárlással, hogy kijöljenek az új 2025 évi modellek, és megkezdjék "kiszórni" a "régi" 2024 évi modelleket (én is már 1 hete a 77G4 használom megelégedéssel). -
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Érdekes, C3 webos24-n, digitális kábel tv-n így működik, Crucial SSD-vel. Megy a visszatekerés, valamint a felvételt is onnét kezdi.
-
Suri84
kezdő
Sziasztok, hogyan lehet megtudni, megnezni, hogy a tv (c3) éppen milyen hangformátumot küld a soundbarba? Illetve netflixen ha filmet inditasz ahogy elkezdodik a film kiirja jobb felső sarokban, hogy dolby vision, azt is ki kellene írnia hogy dolby 5.1 vagy atmos? Vagy azt nem jelzi? Mert pl a film leírásnál ki van irva, de hogy tényleg abban-e hallgatom épp azt, honnan tudhatom? Köszi
-
Suri84
kezdő
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Remélem tud valaki tanácsot adni, hogy lg c3-as oled tvn mik a jó hang beállítások, mit és mire kell beallitani. Vettem egy jvc 5.1.2 dolby atmos támogatással és minden massal is ellátott soundbart. E-arc hdmi kábellel van össze kötve. Ha belépek a tvn a hang menüben akkor azt irja nem támogatott, speciális beállításokban pedig csak az elérhető, hogy digitális tv hangbeallitas amelyben az mpeg, dolby dig. Dolby dig. Plus, he-aac és automatikus lehetőséget adja. Melyikre kellene állítani vagy jó az automatikus? Továbbá van digitális hangkimenet beállítás amelyben pcm, automatikus és áthaladás lehetőséget adja. Melyik a jó? Tudom, netflix, Disney plus nem nagy csoda hangban, de azért szeretném ha jól be lenne allitva ha már van... És még egy kérdés, hogyan tudom, hogy az éppen lejatszott film milyen hangformatumban hallható? Köszi előre is ha valaki megszán és megirja... -
NoOne1976
őstag
A C3-ra megjelent a 23.20.61 sw. Valaki telepítette már?
-
NoOne1976
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én pc-ről Serviio-val küldöm a képet wifi hálózaton. A korábbi és a mostani tévé esetében sem tapasztaltam problémát (LG C8, C3).
-
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Elvileg ez egy "gyári garancia" kiterjesztése volt, 2 évről 5 évre.
Egy OLED TV-re alapból 5 évet kéne adni....(szerintem)
A családba mikor vettek egy LG C3-at és arra 5 évet adtak...
Én régóta csak LG tévét használok. Eddig bevált.Mikor a LED volt az induló sláger és Plasma tévét vették be és számították be új LED vásárlásba, akkor vettem egy olyat (LG
) és alapból 5 évet adtak rá, 2 vagy 3 év használat után kijelző cserés lett (kepváltásnál a háttér világítás villogott 1 helyen) az a TV "15+ éves" és mai napig használva is van. (4 HDMI portos, USB-s ami viszi a BluRay filmeket is, sok Extrával!) Na az igazi FHD 43" TV volt (100Hz amit tudott laptoppal pl.)
Ez a mostani ~5 éves LG 55" OLED TV-m 4K 120Hz G-Sync 1MS amit minimum el is várok ha csere lenne egy most kapható újra.
55" lett véve, mert nagyobb nem fér el a falon a sarok miatt. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Tanacsot kernek. Lg 65c8am van es lehet valtanek.
A samsungnal az s90d 65 es 77 meretben eleg szep volt.
Erdemes lecserelni samsungra?
Ha nem lg c3/g3 b4/c4 vadaszhato, ajanlott, ha igen melyik?
Köszönöm
-
NoOne1976
őstag
Ha egy LG C3-at frissítek webos23-ról 24-re, milyen hátrány fog érni? Azt tudom hogy jött plusz feature, pl chromecast tükrözés, de vettek-e el bármit? Hangsáv, képmód stb. ami volt, de már 24 alatt nincs?

-
Beleth
csendes tag
sziasztok! van egy kb 1 éves LG C3 tv-m. Az előbb gond nélkül használtam rajta a YT-ot, aztán a következő percben fagyás, semmire nem reagált. Ki kapcsolás után vissza, és azóta nem tudok navigálni a menüben. Csak a kis és be kapcs működik. A távirányító reagál/vilagít minden gombnyomásra. Elem csere megtörtént, rendszeresen updatel is a tv. Mi lehet a gond, kicsit elkapott a pánik.
köszi a válaszokat. -
VincentVG
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
koszi mindkettotoknek:
pjen: marmint bluetooth? en eroltettem apple airpods al, nekem eleg is lenne, de elkepeszto idegesito modon neha kihagy a hang fel-1 masodpercre. random, semmi mintazatot nem tudok felfedezni es csak az LG oledemmel csinalja. mar a CXel is ez volt, ez most C3. elkepeszto idegesito, minden massal oke ( philips tv, ipad, macbook, iphone, etc)
alaves: koszi neked is. ez az elso linked: Thunder ADC-101, HDMI audio leválasztó, digitális-analóg adapter + ARC (fém ház) - erdekes lehet, nem ismertem ezt a lehetoseget, megprobalom kicsereltetni az mk aduios sracokkal erre. kb arban is hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Nem válaszolt senki)

köszi a válaszokat.