- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
MaxxDamage #112997 üzenetére
Az egy stand by tartalom detektáló algoritmus, ami leveszi a fényerőt - pont azért mert tudja hogy úgy hagytad. Semmi köze a melegedéshez inkább az inaktivitáshoz. Sajnos volt olyan FW bug a régi c9-cx szériáknál, hogy túl agresszív volt ez az algoritmus és pl hosszabb sötét jeleneteket nem detektált elég stimulusként és még lejjebb vette a fényerőt - na így lett az 1 nites trónok harca éjszakából 1 perc után 0,2 nites trónok harca pitch black hibrid
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #112474 üzenetére
Frankó.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #112467 üzenetére
Jó neked, ilyen cuccaid vannak feleslegben
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #112464 üzenetére
Azért a specifikáció szerint lényegesen lassabb mint egy SSD, ha van rá mód akkor lehet hogy megérne egy próbát csinálni egy SSD-vel.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #112453 üzenetére
Nálunk SSD-re történik a felvétel (C3), annál nem tapasztaltam ilyen problémát.
Lehet hogy SD kártyánál (gondolom azért kártyától is függ) bizonyos esetekben kevés lehet az átviteli sebesség.
pl. ha timeshift-et használod akkor írni is kell neki közben, meg olvasni is.
Ezt használjuk: [link] -
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111656 üzenetére
Nagyon régen használtam már kábelt legalább kevesebb a porfogó.
De igen ez a része sajnos csak ennyit tud a tévék esetében.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #111656 üzenetére
Annyira nem. Vagyis nyilván igen, de ha tippelni kellene, szerintem idővel el fog tűnni a vezetékes net csatlakozás (IS). Nem hiszem, hogy ez irányba valaha lesz más fejlődési út.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111652 üzenetére
De maga a tv LAN-on max 100-at tud, ezért jobb a wifi. Laptop az más téma.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #111634 üzenetére
Igen, így van. Stabilitás miatt szokták a kábelt választani, akinél ez szükséges.
Szolgáltatói router, amit januárban hoztak, és állításuk szerint hiperszuper, kb. 6 méternél már használhatatlan volt WiFi -n. Persze nem is szándékoztam használni, csak nem voltam otthon a bekötéskor, és addig az ment. Aztán hazaértem, beállítottam a miénket, a szolgáltatói meg ment bridge -re.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111634 üzenetére
Ha valami wifi probléma lenne akkor jó a kábel, de egyébként felesleges, sokkal jobb a wifi.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111632 üzenetére
Elvileg a wifi mindig gyorsabb. A c9-en is gyorsabbnak kell lenni a wifi-nek, mint a LAN.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #111573 üzenetére
Félre értettél, ez csak akkor működik ha előtte is azt a műsort nézted, ha nincs bekapcsolva a tv, vagy másik csatornát néztél akkor természetesen nem lehet visszatekerni.
Ez csak akkor hasznos ha nézed a filmet és mondjuk a felénél úgy gondolod hogy felveszed, akkor vissza tudod pörgetni és onnét kezdi felvenni. -
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #111560 üzenetére
Érdekes, C3 webos24-n, digitális kábel tv-n így működik, Crucial SSD-vel. Megy a visszatekerés, valamint a felvételt is onnét kezdi.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
MaxxDamage #111524 üzenetére
Esetleg még egy hasznos infó, ha mondjuk egy film közepén döntesz úgy hogy felvennéd, akkor ha visszapörgeted az elejére akkor onnét veszi fel.
-
válasz
MaxxDamage #111524 üzenetére
Meg is találtam.
[link] -
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111288 üzenetére
Dehogynem. A Samsung WOLED = Lg panel. A QD-oled a saját gyártás.
-
Icewloxy
tag
válasz
MaxxDamage #111273 üzenetére
én úgy vettem észre hogy a samsung kijelzőknél sokkal kevesebb a defektes mint lg-nél szóval ez jobb irány ha megveszi az ember és használja boldogon és nem kell szervizes és ügyfélszolgálattal már-már rokoni kapcsolatba kerülni a sok probléma miatt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111273 üzenetére
A mostani cserédnek nem sok köze volt az Lg-hez mint ahogy írtad is. De az Lg ezt sem kezelte példásan mostanában.
https://prohardver.hu/tema/oled_tv_topic/hsz_110750-110750.html -
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #111205 üzenetére
Annyi pénzért ingyen van a plusz garancia.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111093 üzenetére
Igen, le kell szedni.
Szerintem a beüzmelésnél is le van írva -
válasz
MaxxDamage #111076 üzenetére
Szia!
Itt van Vhiktor videója: [link] -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #111076 üzenetére
Összefoglaló
-
Rewmac
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111062 üzenetére
Csere volt neked vagy ilyen garancia pluszos buli? Kicsit lemaradtam a topiccal.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111069 üzenetére
Az szép
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111067 üzenetére
És a garival mi a helyzet?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111064 üzenetére
Nem baj
Legalább cserélték
-
tibbike01
őstag
válasz
MaxxDamage #111062 üzenetére
Kár, hogy csak 55"
-
válasz
MaxxDamage #110867 üzenetére
Ma meg is érkezett az új/bontatlan LG 55" C4 OLED TV amit a biztosító intézett ügye.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #110876 üzenetére
Hogyne tudná a 300x200-at. Csak nézz rá. Bármilyen méretet tud a maximálison belül.
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #110869 üzenetére
Igen, hiszen VESA szabvány.
-
válasz
MaxxDamage #110867 üzenetére
Egy fontos kérdés!
Ilyen tartó van nekem.
Arra fogom tudni rögzíteni gond nélkül az LG C4-t? -
Tyrone89
aktív tag
válasz
MaxxDamage #110864 üzenetére
Egyértelműen C4 ahogy Vhiktor is írta.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #110864 üzenetére
C4. 144 -hz-es már
-
válasz
MaxxDamage #110860 üzenetére
Ez a 2 közül választhatok.
Kérdés, hogy VESA felfogatás megegyezik a korábbi C9PLA-val ?
Ezek is tudják a 120Hz-t ahogy nézem, G-Sync-t is tudja?
3 év gari van mind2-re , de tudok venni +2 év gari kiterjesztést a BBox-nál újraLG OLED55C41LA Televízió
Garancia: 3 év
Képarány 16:9
HD felbontás Ultra HD (4K TV)
Felbontás 3840 x 2160 pixel
Betekintési szög 179 °
Képfrissítési frekvencia 120 Hz
Szélesség (talppal) 122.2 cm
Magasság (talppal) 75.7 cm
Mélység (talppal) 23 cm
Tömeg (talppal) 16 kg
Energiaosztály - SDR (A-G) GLG OLED55B43LA OLED, Ultra HD TV
Garancia: 3 év
Képarány 16:9
HD felbontás Ultra HD (4K TV)
Felbontás 3840 x 2160 pixel
Képfrissítési frekvencia 120 Hz
Szélesség (talppal) 136 cm
Magasság (talppal) 77.2 cm
Mélység (talppal) 23.5 cm
Tömeg (talppal) 14.5 kg
Energiaosztály - SDR (A-G) G55C9PLA távkapcsoló (Magic Remote a gyári Model: AN-MR19BA) és komplett talp (új bontatlan) amik megmaradtak... ezeket tudom hasznosítani, vagy ajándékozzam, esetleg adjam el?
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #110854 üzenetére
Ezen nincs mit gondolkodni: 55C4 [link]
-
válasz
MaxxDamage #110371 üzenetére
Ma hívtak, a szerviz megállapítása szerint kijelző hibás és új TV-t választhatok az eredeti 2020-as tévé áron max. (409 ezer Ft)
Majd a segítségeteket kell, hogy LG 55C9PLA készülékhez hasonlót (ami legalább tudja azt amit az tudott) válasszak majd...listát küldik majd és megosztom.
Segítségeteket előre köszönöm! -
válasz
MaxxDamage #110274 üzenetére
Futár ma felvette, 11 körül volt itt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #110292 üzenetére
Nem olvastam el a részleteket, de kíváncsi vagyok minden ilyen megoldásra. Nem csak ami a papíron van, hanem arra is, hogy mennyire jól és gördülékenyen, ügyfélbarát módon működik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #110289 üzenetére
Hasznos egyébként, hogy ilyenekről írtok, mert legalább látjuk kinél hogy működik a plusz garancia. Azon kívül, ami a papíron le van írva. Ezért követem én is.
-
eL Geri
őstag
válasz
MaxxDamage #110283 üzenetére
Én csak olvasó vagyok itt a fórumon, nincs még oled-em, de az itteni írások alapján, az is lehet hogy nem viszi el a szerelő, hanem helyen megnézni / alkatrészt cseréli. Szóval én a te helyedben a szerviz jelentkezéséig nem szerelném le és csomagolnám el.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #110283 üzenetére
Szerintem készítsd mellé, ha ott a szervizes akkor majd megkérdezed.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MaxxDamage #110278 üzenetére
Csomagold be nyugodtan, legalább nem lesz útban a doboz ha cserélik a tv-t.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #110278 üzenetére
Csomagold be. Legalább a doboztól is megszabadulsz.
-
pjen
félisten
válasz
MaxxDamage #110274 üzenetére
Nem kell doboz, a szerviz majd megoldja. Ne csomagolgass semmit.
-
válasz
MaxxDamage #110273 üzenetére
Leadják a szerviz felé a megbízást és a szerviz fog ezután telefonon keresni.
Elviszik a Bp.-i központba, bevizsgálják és eldöntik javítható-e vagy új készüléket kapok majd, de ezt a biztosító céggel kell majd akkor lebeszélnem, hívni fognak akkor.Átfutási idő: 1 hét kb.
Szóval vehetem elő a dobozát és kezdhetem el csomagolni (majd ha hívnak a szerviztől, addig ráér) - még jó hogy félre tettem a dobozát, mindene a padláson van.
Csak az a gond, hogy már nem tudom hogy is volt el csomagolva abba...na majd csak adja magát!
-
válasz
MaxxDamage #110254 üzenetére
Most hívtak telefonon és kérdezték hol van ez a "halott pixel" jelenség.
Kértek képet/képeket róla és a hátuljáról is, címkéjéről is.
Szervizzel egyeztetnek, hogy érdemes javítani, vagy mi (csere) legyen a megoldás és majd jelentkeznek. -
Cool Face
aktív tag
válasz
MaxxDamage #110245 üzenetére
Ennek a fejleményére én is kíváncsi vagyok. Számolj majd be, hogy mik a tapasztalataid ha tudsz. A 3 éven túl én is kötnék 2-re pluszban. Nem vészes az ára.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Ez milyen TV, LG CX?
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #110248 üzenetére
Kíváncsi leszek hogyan kezelik. Számolj majd be az eredményről.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Ahol kötötted rá a "gondoskodást" annál kell jelezni!
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #110235 üzenetére
Ez rossz, garanciális kijelző csere.
-
válasz
MaxxDamage #97348 üzenetére
Az LG Support (Mérnöki válasz) pedig ez lett, ami vicces, mert eleve tudja a 4K 120Hz-t és bizonyítékom is van rá...
Amúgy meg ha nem is tudná szoftverileg, akkor FW updateval megoldják...
Tisztelt Ügyfelünk!
Kérésének megfelelően egyeztettem az Ön emailben feltett kérdésével kapcsolatban. Az Ön készüléke 2019-es modell, csak a 2021-es modellektől elérhető a 120 Hz képfrissités az OLED panelek esetében.
Nagyon sajnálom. Nagyon köszönjük az érdeklődését.
Tisztelettel
censored
LG Electronics Magyar Kft.
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #97309 üzenetére
A C9 az biztos 4k/120Hz, gyanítom, hogy a laptop oldalon lesz a probléma (az adapter is lehet, attól még hogy minőségi).
-
Dexter17
tag
válasz
MaxxDamage #97173 üzenetére
Ilyenem van esetleg, ha érdekel. Club 3D CAC-1085
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #97173 üzenetére
Ha valaki tud akkor azt én is felirom magamnak, mert jól mukodvel eddig nem találkoztam ami tudta volna a 4k 120 hz-et.
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #97008 üzenetére
A pen-drive gyenge a belső lejátszó puffereléséhez vagy hibás az mkv vagy az mkv kódolás nem kompatibilis vagy ideje a TV-t 2 percre áramtalanítani.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
MaxxDamage #96576 üzenetére
Sziasztok,
jött egy jó lehetőség, hogy lecseréljem a 7 éves Sony lcd 55xe8096-os tvmet.
Első LG és első Oled tv lenne, a sony oled nem fér bele.
Az Lg weboldalról most egész jó akció van berendelni egy C3-at de jól értelmezem, hogy az Lg 3 év teljeskörű garanciát ad és +2 év panel garanciát? Ezt pluszban kell fizetni vagy automatikus?
Náluk nem lehet olyat mint az MM-nél, hogy +garancia vásárlásra és biztosításra is van lehetőség? Köszönöm a választ. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
MaxxDamage #96574 üzenetére
Simán jó ez a sebesség
ezen gond nélkül mennie kell még a magas bitrátájú 4K filmeknek is
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
MaxxDamage #96572 üzenetére
Mondjuk én tv-n nem ezt a speestest cuccot használom, hanem azt hiszem az LG content store-ban van egy speedtest app..én azon mérek
Ez az:
-
válasz
MaxxDamage #96571 üzenetére
TV:
Telefon:
Néztem és 5GHz-n van Mind2 csatlakozva.TV pl.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
MaxxDamage #96566 üzenetére
Gondolom igen
mert sosem próbáltam egyszerre a kettőt, de szerintem nem is lehet..úgy értem valamelyik biztos nem aktív ha a lan is be van dugva. De a routerben tudod beállítani hogy az 5 GHz wifit is lássa a tv. Telefonnal mérj már egy sebességet hogy ott mit mutat.
Én most telón 700 Mbps sebességet mértem, a tv-n pedig 236 Mbps
-
ricsip
addikt
válasz
MaxxDamage #96563 üzenetére
Ez sajnos 1 ilyen dolog: a fillérbaszó tv gyártók bevásároltak 15 éve vagy 1-2 milliárd 10/100-as Lan IC-t. Amíg kb. 2035-ig mind egy szálig el nem fogynak ezek, addig az ügyvezető igazgatójuk élete árán sem lesznek hajlandók gigabites LAN IC-t rakni egyetlen konzumer tv-be sem. Nem, 2024-ben nincs 1 ilyen tv sem a piacon, amiben gigabites drótos hálókártya lenne.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
MaxxDamage #96563 üzenetére
5 GHz wifi hálózatra van csatlakoztatva? Mert szerintem ez alapján nem. Egyébként 5 GHz wifin is kb 180-260 MBps sebességet fog elérni a tv ami messze elmarad attól mint ha telón mérnéd DE még így is bőven elég lesz mindenre. Szintén LG C9 és Telekom 2000/1000 optika
-
Malfroy
aktív tag
válasz
MaxxDamage #95208 üzenetére
már megbeszéltük hogy lg másképp csinálja a gariztatást mint a többi gyártó, ez nem releváns neki mert samut vett.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #94883 üzenetére
Ha a többi csatorna jó, akkor nem nálad lesz a hiba.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #94877 üzenetére
Annak gondolnám, de ha a másik tv-den ugyanekkor ugyanezen a csatornán nincs kocka, akkor vagy az antenna elosztó utáni szakaszon vagy a tv-ben van a hiba.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Ez csak egyszerű adáshiba.
Én a műholdasnál gyakran látok ilyet (pár havonta). Ez olyankor van, amikor nincs sávszélesség az ADÓ oldalon, felfelé, mert pl ott épp zivatar van. Nálam hiába van verőfényes napsütés, nincs ami lejöjjön. Na olyankor látom ezt. -
ricsip
addikt
válasz
Akár szolgáltatói hiba is lehet.
Én azt nézném meg, h. miközben ez a statisztika képernyő látszik, megmozgatnám a tv hátuljában az antenna kábelt. Meg a kábel másik végénél a fali aljzatnál is. Ha hirtelen akkor romlik el a minőség, akkor inkább antenna kábel csere. Valami 3szorosan árnyékolt kellene biztos ami biztos. A médiamarkt és tsai boltokban az előre szerelt gyári ilyen Hama szarok azok mind gagyik (hiába szabad szemmel nem látszik rajta), antenna boltban érdeklődnék inkább. -
válasz
MaxxDamage #94871 üzenetére
De megvan a hiba
Ez szolgáltatói hiba? (Discovery Channel)
-
ricsip
addikt
válasz
MaxxDamage #94845 üzenetére
Konkrét vételi hibaértékek darabszámát nem tudja megjeleníteni valahol? Ha az nagyobb mint 0, akár csak egy pillanatra is, akkor szokott kockásodni meg a hang sercegni.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #94845 üzenetére
Nem. A 90% körüli jelerősség kiváló érték. Egyébként is a jelminőség számít, az meg 100%. Ha utóbbi csökken, akkor van probléma.
-
ricsip
addikt
válasz
MaxxDamage #94388 üzenetére
Elvileg ezt is szakember csinálta.
Az a nagy kérdés, h. megkapta-e már az összes pénzt, vagy még elérhető h. kijavítsa amiket elrontott? Ha már megkapta az összes pénzt, többet rá nem veszi az ismerősöd h. befejezze a munkát amit elvállalt. Kivéve ha az ismerősöd tudja hol lakik az ember, és házhoz kimegy hozzá egyik hétvégi estén "beszélgetni". Sajnos tapasztalat h. a kókler iparos többség akik ittmaradtak az országban (a jóképességűek már mind svájcban v. németországban szerelnek 5szörös pénzekért), csak az erőszakból értenek. Az üres fenyegetés a többségnek már lepereg a vastagbőrű pofájáról.
-
ricsip
addikt
válasz
MaxxDamage #94184 üzenetére
Meg tudod nézni valahol a csatorna hangolásnál a jelerősség és jelminőség értékeket.
-
válasz
Az is simán lehet hogy az új OLED már javított tunerrel készült.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
A kép kockásodása nem feltétlenül tuner hiba !
Van itthon 3 db Samsung és 1 db LG tv.
Ugyanazt a csatornát nézve a három Samun jó a kép.....az LG pedig kockás !Digi előfizetés , koax-on megy a TV adás a szolgáltató eszközéből.
Az egy szem koax kimenet 4 felé van osztva.
Osztás után kb azonos a koax kábelek hosszúsága is.Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy az LG tv tuner ÉRZÉKENYSÉGE nem olyan jó ....
Tehát hi kicsit gyengébb a jel, akkor már kockásodik.
Míg a többi tv nem csinálja ezt.Mielőtt kérdeznéd :
Igen , próbáltam úgy mint a napraforgó....vittem a TV-t szobáról szobára és több "végponton" is leteszteltem.
Sajnos nem azon múlt a dolog, hogy egy adott "koax ág" esetleg 1-2 méterrel rövidebb vagy hosszabb.Sajnos a LG TV-k tunerja kevésbé érzékeny.....jobb minőségű vagy erősebb jel kell nekik.
Sajnos eltérő modellek esetén megeshet, hogy a tuner nem ugyanaz a fajta....és valamelyik gyengébbet kapott. -
szkutyi
addikt
válasz
MaxxDamage #91847 üzenetére
Átmentem másik MM-be, elmeséltem a sztorit, azt még azok is csak a fejüket rázták, igazat adva nekem ....most akkor milyen trógerek ezek??:@
-
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91638 üzenetére
Most az miért releváns, hogy hány éves? Ha az se releváns, hogy mit néz, akkor a kora sem. A 3D is akkor egy elég rossz választás volt, ha kis sem használta.
Természetesen mindenki azt néz amit akar. Én csak a véleményem írtam le, amit nem osztasz. Az a lényeg, hogy neki jó legyen. Én OLED-et biztosan nem ajánlottam volna erre, de ez én vagyok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #91637 üzenetére
Megértem. Meg amúgy párom megölne, ha még egy TV -t hazahoznék.
Pedig még egy 16:9 -es Trinitron CRT tervben van, csak hely is kell(ene) hozzá.
-
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91630 üzenetére
Látom a lényeg nem jött át senkinek. Csak arra venni az. Ugyanis te ezt irtad. Csak és kizárólag focira vette. Ez a lényeg. Senki sem írta hogy tv adásokra nem való. Vegyes használatra a legjobb. Na de csak focira szerintem pazarlás.
Q80C írtam nem Videoton TV-t.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #91630 üzenetére
Ha ilyen állapotban van az a Vidi, lehet még engem is érdekelne.
A légy azért bemászott a képbe.
-
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91624 üzenetére
Neki az nem neked. Mert TV nézésre ez overkill. Szutyok minőségű adásokra minek OLED? Egy Q80C vagy C745 is teljesen jó rá. Attól hogy a tied nem égett be máse lehet befog/beéghet. Ismerek olyat aki irodájába vette CNN/Euronews stb nézésre. A tudásának a 10% sem használja ki. Plusz csodálkozott hogy beégett neki 8 hónap után. De ez perszr az én véleményem csak.
-
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91620 üzenetére
Csak focira OLED? Nagyon rossz döntés.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #91556 üzenetére
Tudja a C9.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #91542 üzenetére
250 ezer forint felett eleve jár a (minimum) 3 év garancia. Szóval igen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage #91534 üzenetére
1071x675x230 az LG 48C3.
Az 400 ezer alatt lesz. -
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91534 üzenetére
48 inch van vagy 42 inch, de itt csak az LG marad kb. LG 48C3.
-
umek
tag
válasz
MaxxDamage #91528 üzenetére
Leírták, hogy mi az, én csak annyit tennék hozzá, hogy valami, ami amúgy rohadtul nem fog hiányozni annál a TV-nél.
De csak offba merem írni, túlságosan unpopular opinion.
-
Quadgame94
őstag
válasz
Már leírták mások. Igazából csak azért hátrány mert streamingen nagyrészt Dolby Vision HDR van (vagy HDR10). Samsung HDR10+ támogat ugyan, amely szintén a dinamikus metaadokat használ/jelenít meg, de egyáltalán nem elterjedt.
Ti találkoztatok már streamen HDR10+ filmmel?
-
RockCNC
őstag
válasz
Röviden, a Dolby Vision egy HDR szabvány, amely dinamikus metaadatokat használ. A cél az, hogy jobb látványt nyújtson, és javítsa a képminőséget.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dolby Vision. Samsung -nál nincs.
-
Quadgame94
őstag
válasz
MaxxDamage #91521 üzenetére
Ha nem zavarja h nincs DV akkor nagyon jó vétel.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #91521 üzenetére
Ha ragaszkodik a samsunghoz, akkor az S90C kiváló választás.
-
RockCNC
őstag
válasz
MaxxDamage #91518 üzenetére
Inkább 55-ös LgC3-ra vajaznék..
-
alaves
addikt
válasz
MaxxDamage #55109 üzenetére
Nálunk is, napi 12+ üzemórában megy (már 5000 üzemóra).
Javaslom:
- ha megoldható 4 órát követően legalább 1x egy nap negyedórára kapcsold ki (aut. pixelfrissítő lefut);
- ~100 nit körüli fényerőnél azért általában ne legyen nagyobb SDR-ben;
- ennél a használatnál a kézi pixelfrissítő heti egyszeri futtatása (nálam már 35). -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
MaxxDamage #55145 üzenetére
Ezzel : [link]a banding és a ting ting is letesztelhető.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage #55145 üzenetére
Ha nem látod magadtól, akkor ne foglalkozz vele.
-
Madwe
nagyúr
válasz
MaxxDamage #55139 üzenetére
Minden olednél előfordulhat
minél nagyobb a kijelző annál gyakoribb. (Nem, nem csak lgnél, bár felülprezentált a topikban a hiba visszajelzése, de a tulajok számossága is
)
-
wallace 234
őstag
válasz
MaxxDamage #55115 üzenetére
Jó sokat megy az a tv, háttér tvnek megy? Vagy ha zene megy akkor tényleg érdemes ki kapcsolni a képet.
-
Farkassacred
őstag
válasz
MaxxDamage #55111 üzenetére
Nekem sony tévém van éppen és ott van olyan funkció, hogy simán csak a képet ki tudom kalcsolni (gondolom más gyártóknál is van hasonló). Sokszor nagyon hasznos tud lenni ez a funkció, nem kell teljesen az egész tévét kilőni.
Más. Ma telepített egy frissítést nálam a tévé, és folyton rákérdez az energia fogyasztás növekedésére a rendszer a fényerő változtatáskor és a kijelző módoknál.. még nem néztem ugyan a beállításokban, de remélem kilőhető a dolog. -
wallace 234
őstag
válasz
MaxxDamage #55113 üzenetére
4 óra használat után, le megy egy kompenzációs ciklus, ami kb 8 perc ha 16 órát megy akkor utána, később kattan a relé! De itt a topikba sok szó esett róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest