Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz Lehiñito #79055 üzenetére
Én mindenképp a 65-öt venném, azért csak tudnak annyit felskálázni.
A HD-nél meg az HBO Maxnál meg a játéknál, ami így akkor több mint 50%-a a felhasználásnak, nagyon meghálálja a nagyobb méret sztem.
Ami meg most SD az lehet 1-2 év és HD.Én most pl 77-eset tervezek szintén 3 m körülre, (direkt kértem a boltban gyengébb kontentet tesztnek és hát nem volt rossz egyáltalán)
[ Szerkesztve ]
-
Tyrone89
aktív tag
Nyugodtan megveheted. Nyilván messze lesz a széptől az sd adások kinézete, de ha valóban 3 méterről fogod nézni, onnan simán nézhető lesz. Ne félj ettől. El kellene már a szolgáltatóknak felejtenie az sd dolgokat. Ezek a tv-k ezekkel a képátlókkal már rég nem erre vannak kitalálva. S bár egész jó a felskálázás, de sz*rból nem lehet várat építeni úgy sem. Szóval ne aggódj ilyeneken. Ebből a távból nem lesz igazán gond
-
bnorci71
addikt
hihi most csak kíváncsiságból belenéztem a Terminator VHS Rip hangalámondásba
Minőség mint anno a CRT tévén volt nem volt annyira katasztrófa mint várná az emberELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vhiktor
Topikgazda
Mint ahogy előttem is irtak 3 méterre simán kell a 65 coll. Nem lesz vállalhatatlan az sd adás sem, jelenleg 2.5 méterről nézem a 65 colt sd adasokkal is.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest