Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Sajnos nem jegyzeteltem(utólag belegondolva, nem ártott volna
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem. (#36744) Clay: A bőrhibák esetében a természetes mitiszerekre, göröngyökre stb... gondolok, azok a felvételen ott vannak, az élesítés nem csinál mitiszert a karakter bőrére.
Nekem élesítéssel természetesebb, a kontrasztos alakzatokkal egyetértek, azok néha túlzóak, de inkább mint részletvesztés.A beállításokkal is egyetértek, az elején elszütyögtem vele jó pár órát, több filmmel, mozgás közben, álló képnél stb..., de azóta nem nagyon állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), rengeteg filmet néztem mostanság, csak az maradt meg, hogy melyik jó és melyik nem.
Vhiktor