Hirdetés
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
55b7 et nyúzom már lassan fél éve, nem rég volt egy kis ijedtség a YouTube miatt, de kiderült nem beégés. Én is féltem a beégés töl, de a fórumot olvasva látni, nagyobb a füstje mint a lángja. Naponta megy 4-5 órát, néha több is mikor le kapcsolom indul
a kompenzációs ciklus. nézek elég sok logós csatornát is meg filmet. De eddig nem volt gond. A másik pedig az lg cseréli a panelt, ha gond lenne, de szerintem nem lesz. Ami feltűnt a Viasat3 hdt nézve a logó körül kicsit sötétebb a kép, így szerintem kicsi az esélye annak, hogy be égjen. Még annyit, mikor meg vettem, be állítottam ami nekem jó és azóta is igy megy, be járodott normál használat mellett. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha zoomolsz tévéadást, akkor a beégés kockázatát máris a tizedére csökkentetted. "Leesik" alul felül némi képtartalom, de nem mindegy? Ilyen tévéadások mellett magasan teszek rá, hogy bukok némi képi információt.
Ha játékot felejtesz ott megállítva, a tévé 5 perc után úgyis durván visszaveszi a fényerőt, mert statikus tartalmat észlel, ami tévéadásnál ugye nem lehetséges, hiszen ott állandóan változik a képtartalom, kivéve a rohadék logókat és korhatárkarikákat. Szóval pici odafigyeléssel soha nem fog beégni.. Amúgy 4 óra "hozzányúlásmentes" használat után kikapcsol, ha beállítod. Ez önmagában is védelmet jelent, mert 4 óra után lefut a kompenzáció, ami "helyre tudja tenni" a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor