Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Tengri
üzenetére
Helló!
Hát képmozgás megjelenítésben meg minimálisan képminőségre lehetnek jobbak, csak adott esetben az akár több 100 ezret nem ér, de ez személyes vélemény. ha egyforma áron vannak mondjuk valami jó akció keretében, ahogy Joshi is vette, akkor mindenképpen megfontolandó.
Számomra ami kiábrándító és személyes tapasztalat Panasonic St60-ról, ami szintén nagyon jó képminőségű, de a többi része meg a termék támogatás, firmware, okos rendszer appok, médialejátszó, hát finoman szólva is kritikán aluli. nem jött rá firmware frissítés az okosrendszert appokat mindent magára hagytak, igaz egy kifutó modellről beszélünk.... Pl. nekem volt majd 3 évig egy 55UB850V 4K IPS led-tv-m amire folyamatosan csinálta a firmwareket az LG, tehát nem csak addig volt fontos a felhasználó-vásárló míg megvette a terméket hanem utána is. Sokszor a mai világban az ilyen készülékeknél már nem csak egy terméket veszünk, hanem vele együtt szolgáltatást, támogatást is a gyártótól, jó esetben. Én ezt is nagy problémának érzem a japánok részéről, nemrégiben volt itt PH.-n egy Panasonic középkategóriás led tv teszt és amikor megláttam, hogy ugyanaz a médialejátszó van benne mint a sok évvel ezelőtti ST60-ban hát elszörnyülködtem, a Panasonic a szó szoros értelmében nem fordított egy centet sem arra, hogy fejlesszen a lejátszón, bővítse a formátumtámogatást, vagy a ritka ósdi kinézeten meg fájlok megjelenítésén változtasson. De ez már nagyon off, bocs érte!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor