Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
aktív tag
Euronicsban is 1M Ft alatt a 77G3
-
hyppo!
aktív tag
Megint lemaradtam a Sony-s cica harcról.
Pedig olyan vicces szokott lenni. Bár nekem samsung oledem van, de még sem akarom megváltani vele a világot. -
hyppo!
aktív tag
Hasonló pozitív véleménnyel vagyok én is. Nekem a távval semmi bajom, mivel csak samsung tv-im vannak. A connect box elhelyezése falra került nálunk, viszont a kijelzőbe futó kábel rögzítése egy vicc. Hiába nyomtuk be a kis pöcköt ami pluszban tartja , az folyamatosan elengedi. Lóg a vezeték.
Az első oled tvm, nekem megfelel, minden igényemet kielégiti. Bár az idő eldönti minden samsung olednél, hogy jó vétel volt-e vagy sem.
Aki ár/érték (amennyiben jó akció van) oled tvt akar venni annak én ajánlom.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
torma1981 #90975 üzenetére
Ez a múltheti akcio volt!
Akkor lehetett a kisebb átméröjű tv árán megvenni a nagyobbat. 609 volt a 65" ára, azt lehetett 2 kuponnal levinni 480 ra. 30 perc alatt elfogyott a tv, majd a második töltésnel 530 volt az alja, mert felfigyeltek a Samsungnál a kuponozásra. -
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Megjelent a Samsung oldalán az első 83" oled tv ami LG paneles. Az ár meg nincs fent, de kívancsi vagyok mennyire fogják belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest