Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
Egy óriási piros pont az LG-nek.
Nemrég elromlott a C8-am, majd panelt kellett bele cserélni. Tippre WBE panel került bele, mert erős rózsaszín tinting volt, oldalról nézve pedig ez tovább rosszabbodott.
A színek nagyon nem stimmeltek, illetve a fekete szint sem.Jelentettem a problémát az LG-nek, elmondtam, hogy szinte élvezhetetlen a TV ahhoz képest, amilyen eredetileg volt. Leírtam azt is, hogy szerintem EVO panel került bele és a C8 nem vagyok benne biztos, hogy ezt hibátlanul kezeli.
Megnézték, majd került bele egy új panel. Most minden tökéletes, gyakorlatilag ugyanolyan szép a kép, mint eredetileg volt, amikor vásároltam a TV-t...
Az EVO(?) panellel a színtelítettség kb úgy nézett ki, mintha a mostani panellel felraknám 50-ről 80-ra, nem gondolom, hogy 2 panel között normális ha ekkora különbség van.
A sötét jelenetek újra tökéletesek, az előző panellel olyan sötét volt, főleg játékoknál, hogy nem lehetett rendesen élvezni. Cserébe a fehér vakító volt, akárhogy is állítottam. Mintha túl lett volna tolva durván a kontraszt, hibásan érzékelte volna a Black Level-t, vagy valami hasonló.
Most végre ugyanolyan a TV, mint eredetileg volt. Nem tudom, hogy az előző panel volt-e hibás, vagy csak tényleg arról van szó, hogy valahogy olyan panel került bele, ami nem kifejezetten a C8-ba való, de lényeg hogy ez is megoldódott

Tinting nincs, extrém szögekből nézve sem, úgyhogy azt gondolom ez valószínűleg egy hagyományos WBC panel lehet, mint ami eredetileg is volt ebben a TV-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor