- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Jah, nem ugy ertettem. Persze, meg kapni a 910V-t, de az uj szeria mar csak 4k. Erre a mondatodra irtam ezt: "LG pedig csak FULLHD és nem 4K"
Egyebkent en is nagyon elegedett vagyok a 950V -vel, a 4k nagyon ut rajta, FHD is, es a 3D sem annyira rossz, mint amire a regi Samsungnal emlekeztem. Alacsonyabb minosegen mar nem annyira elvezetes, foleg, hogy a TV mindossze 2m -re van tolem.(azt hiszem mar ez is tul messzi a 4k-hoz)
Egy dolog van, amit eszrevettem, es lattam a review -ekben, hogy irtak masok is. Minosegtol fuggoen a full fekete reszek neha zavarosak lesznek, ami kicsit zavar. Streamelt FHD -nel is elojon.
Konzolt probalta valaki ezekkel? Nagyon zavaro az utanhuzas?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor