Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt. Volt kalibrálás a tegnapi napon. Kettő mód lett elmentve, ehhez a haladó1 és 2-öt használtuk. Az egyik az jóval sötétebb, mondhatni akkor használni ha a szoba le van sötétítve és mozizni szándékozik az ember. Másik mód az élesebb, színek nem változtak. Meg kell szokni a sötétebb módot
Az biztos, hogy mindkét mód haladó1 és 2 jobb a többinél. Nekem van egy 6 éves 9... szériájú 82 cm. Philips készülékem is, két oldalas ambilight-os. Annyira megszoktam az érős és élek képet, hogy most az LG kalibrált sötét módja fura. Ez volt annó a Samsung-gal is, a háttér fényerő 1-20 skálán 4-re volt beállítva, filmnézésnél mindig fel volt tekerve 20-ra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Filmvilág
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az biztos, hogy mindkét mód haladó1 és 2 jobb a többinél. Nekem van egy 6 éves 9... szériájú 82 cm. Philips készülékem is, két oldalas ambilight-os. Annyira megszoktam az érős és élek képet, hogy most az LG kalibrált sötét módja fura. Ez volt annó a Samsung-gal is, a háttér fényerő 1-20 skálán 4-re volt beállítva, filmnézésnél mindig fel volt tekerve 20-ra 
Vhiktor