Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
+ renatto, Skorpio.59.j
köszi szépen.
Eddig szerencsére nem vettem észre semmi hibát. Beállítottam amiket itt szoktak javasolni.
És megnéztem az avatart, ennyire volt ma idő. Hát brutálisan jó, azt kell mondanom.
Lenyügöző ez a megjelenítés amit tud, és nem mellesleg a beépített hangszoró is nagyon komoly. Illetve én egyáltalán nem bántam meg, hogy 55" vettem. Kb 2.3m nézem és nekem ez tökéletesen megfelel nagyságban. A boltban a nagy nyított terek miatt illetve ha mellette van egy 65" sokkal kisebbnek tűnt, mint itthoni körülmények között. (De erre számítottam is, azért is gondoltam, hogy elég lesz ez is nekem.) Holnap jön meg a ps4 pro azt is ráküdüldöm majd aztán hétvégéig bele megy majd jó pár óra.
Szerintem aki az oledbe egyszer bele kóstol az nem fogja már utána lejjebb adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Eladó LG OLED55C11LB
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem aki az oledbe egyszer bele kóstol az nem fogja már utána lejjebb adni.
Vhiktor