Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Tavaly TV vásárlás előtt álltam és olvasgattam itt is. Ezt viszonozván szeretném ajánlani a LG OLED55C41LA tv-t ami nekem nagyon bevállt. Bár sok helyen megy a riogatás hogy az oled beégésre hajlamos ha nemváltozik a kép, ézért kell olyan LG tévét keresni (evo szériások) amiben figyel az elektronika hogy ha nincs képváltás, akkor berak egy mozgó képernyó animációt. Ennyi a technológia hátránya cserébe mind a mai napig elbűvöl az a fekete amit ezek a tv-k tudnak. 4 hónapos a tv. Imádom a felhasználóbarát menürendszert a pointeres távirányítóval együtt. Bár tudom 5-7 évente a nyomógombos görgő gyenge minősége miatt 10-15.000 ft-ot rá kell szánnom majd a távkapcsolóra, mégis teljesen elégedett vagyok a TV-vel. Brutális képjavító fejlett szoftverei vannak, nehéz olyan tartalmat találni ami melett elvérezne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor