- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Hegyirabló #697 üzenetére
Ahogy néztem csak 40 seriesen problémás a legújabb driver, nekem 5080-on probléma mentes és a stúdiók is a latest drivert ajánlják 50 series esetében. Aminek örülök, mert az új verzióban már rá lehet forceolni a DLSS4-et azokra a játékokra amik gyárilag régebbi DLSS verzióval jöttek. MH: Wilds esetében ennek különösen örülök mert az ócska konzol port miatt muszáj vagyok DLSS+FG -t használni, hogy egyáltalán élvezhetően fusson, úgy viszont nagyon mosott csúnya volt a kép, de most DLSS4-el kristálytiszta tűéles lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest