Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ricshard444

veterán

Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.

Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
    Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
    Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.

Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:

A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
    Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.

Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.

Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.

Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.

Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.

Új hozzászólás Aktív témák