-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Akkor üdv mindenkinek az új topicban.
Én is nemrég szereztem be az ROG Strix OLED XG27ACDNG monitort.
Azt kell mondanom teljesen meg vagyok elégedve vele. Sőt, amiket még offban fejtegettünk Milyen monitort vegyek? topicban, azokon a hátrányokon is sikerült rendesen faragni.
A szemfáradást azt tényleg a magas (55-ön használtam, most 45-ön van...hol van ettől még a 100) fényerő okozza. Szerintem így visszavéve is még erősebb, mint az IPS. Ezt kell jól belőni (szobai fényviszonyokhoz is), meg még néha mehet rá kék fényszűrő, ha sokat kell a monitor előtt lenni. Ma sokat ültem a monitor előtt és teljesen más érzés volt, mint hétvégén mikor kaptam az áldást.
A VRR flicker jelenség is kezelhető. Most már direkt keresem, de nem tapasztalom. Ahol inkább előjöhet azok a betöltő lépernyők, mert ott elszabadulhat minden értelemben a frame. Az FPS korlátozás sokat segít, amellett, hogy más előnye is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest