Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Na akkor folytassuk itt a Sony AS20 témát.
Amit maj-viktor linkelt videó, azon szerintem elég meggyőző a 120fps, meg jó a képe is (és ez youtube videó!)
Azért is kérdeztem a kiegészítő-kompatibilitást, mert én is ezek miatt vettem az sj4000-ret. Ha rá lehet tenni a sony-t is akkor az jó.
Egyébként elsősorban eladásra vennék 1-2 darabot, bár ahogy néztem olx-en hirtelen megszaporodtak ezek a kamerákJól betáraztak belőle az emberek, mert, hogy 30ért úgyis el lehet passzolni
A formája miatt amúgy motoros sisakra (oldalt) szerintem jobb is volna egy ilyen kamera, még az is lehet, hogy megtartanám
Úgyis gondolkoztam már rajta, hogy kéne még egy
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest