Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Dwatti #20706 üzenetére

Érdekes ...
    ... akárcsak pruzsi esetében. Vagy még nem frissült a napi diagram vagy nem tudom. :F

Ehhez képest nálam szerintem minden OK.
    Sajnos a tervem, hogy majd az edzéssel maxolom ki a pulzusom, nem sikerült, mert a kis esti ellipszizezés csak egy 140-es max-ot ért, miközben nem sokkal előtte volt egy 142-es "tüske".
    Ennek megfelelően nálam a napi max. 142.
    A napi diagramon látszik is ez az érték szépen. Utána látszik a kis "edzésem" is, aminek a max. értéke 140. Nos, itt van egy kis hiba (?). Ugyanis itt a 140-es pont sehogy sem található meg. A csúcs 135. Viszont, ha az activity-t nyitom meg, akkor ott már szépen látszik a 140 (is). Szerintem (!) a napinál vagy nem olyan gyakori a mintavételezés vagy nem tárol le minden adatot (ez támasztja alá az első képen, hogy a 142-es értéket 2 perces intervallumra mondja). Ezzel szemben edzés alkalmával minden ott van. A "hiba" pedig, hogy az edzés a napi nézetben is csak felületesen van megjelenítve. Én ezért is tettem idézőjelekbe, mert én ebben látok logikát. Furán nézne ki, ha a napi nézet "felbontása" az edzés alkalmával más lenne. Fogom még figyelgetni az elkövetező napokban, de én egyelőre a saját órám működésében nem látok hibát.

Új hozzászólás Aktív témák